Gazet van Antwerpen

Alweer Owusu schenkt Antwerp de drie punten bij Eupen

18/04/2018 - 22:42
"Antwerp heeft na Beerschot Wilrijk ook Eupen opzij gezet. Antwerp won eenvoudig met 0-1. Man in vorm Owusu zorgde met een fraaie plaatsbal voor een zes op zes voor The Great Old. Antwerp was de beste ploeg en had de betere kansen en het balbezit. Een verdiende zege voor Antwerp. Door de zege schuift Antwerp op naar plek twee in Play-off 2B."

1. Alweer Owusu schenkt Antwerp de drie punten bij Eupen (18/04/2018 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp heeft na Beerschot Wilrijk ook Eupen opzij gezet. Antwerp won eenvoudig met 0-1. Man in vorm Owusu zorgde met een fraaie plaatsbal voor een zes op zes voor The Great Old. Antwerp was de beste ploeg en had de betere kansen en het balbezit. Een verdiende zege voor Antwerp. Door de zege schuift Antwerp op naar plek twee in Play-off 2B. [naar artikel]

2. Owusu opnieuw de held bij Antwerp: "Messi, Messi, Owusu komt eraan" (18/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ondanks de verplaatsing van goed 150 kilometer waanden de Antwerp-spelers zich niet in de Oostkantons, maar in de Hel van Deurne-Noord. De goed 600... [naar artikel]

3. Owusu schenkt Antwerp puntje (09/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Pas in het slotkwartier barstte de wedstrijd echt los. Owusu maakte de openingstreffer van Boli ongedaan en zo werden de punten keurig verdeeld. [naar artikel]

4. Owusu alweer de held van Antwerp, Lokeren gaat in blessuretijd onderuit (05/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Antwerp is met 1-2 gaan winnen op het veld van Lokeren, dat zijn eerste nederlaag lijdt in Play-off 2. William Owusu zorgde in de blessuretijd voor het winnende doelpunt. Door de zege wordt Antwerp tweede in Play-off 2B op drie punten van leider Lokeren. [naar artikel]

5. LIVE PO2: Lokeren heeft voorsprong weer te pakken en stevent af op 10 punten - Owusu weer trefzeker voor Antwerp (18/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ook vanavond hoeft u niets te missen van play-off II. Op deze pagina blijft u op de hoogte van de drie partijen die in groep B worden afgehaspeld.... [naar artikel]

6. The usual suspects: Yaremchuk en Owusu alweer beslissend (24/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Niet de balkunstenaars, maar de zwoegers en no nonsense voetballers kapen de laatste tijd de hoofdrol weg bij Antwerp en Gent. De Buffalo's klommen... [naar artikel]

7. William Owusu - wie anders - doet Bosuil in blessuretijd alweer feesten (09/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft een mak Eupen met 2-1 verslagen. De Great Old was heer en meester, maar slikte tien minuten voor tijd nog de gelijkmaker. William... [naar artikel]

8. VIDEO: Miric veegt treffer Owusu uit waarna Lokeren ei zo na de drie punten pakt (16/09/2017 - De Morgen)

Na een weinig spectaculaire pot voetbal verdeelden Lokeren en Antwerp de buit. Owusu bracht de bezoekers vroeg in de eerste helft op voorsprong, waarna het tempo in de wedstrijd zienderogen zakte. Toch legde Lokeren zich niet zomaar neer bij een nederlaag. Eerste miste Miric nog een opgelegde kans, nadien deed hij na goed voorbereidend werk van De Sutter wél de netten trillen. In de absolute slotseconden veerde Daknam nog een tweede keer op, maar Bolat redde in extremis de bal op de lijn. Al bij al een fair gelijkspel. [naar artikel]