21/04/2018 - 21:35
"Vanavond trappen Racing Genk en Anderlecht de vijfde speeldag van play-off 1 op gang. Pakken de Limburgers in eigen huis de scalp van paars-wit of..."

1. LIVE: Dierick fluit tweede helft op gang: krijgen we ook na rust een snelle goal? (1-1) (21/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond trappen Racing Genk en Anderlecht de vijfde speeldag van play-off 1 op gang. Pakken de Limburgers in eigen huis de scalp van paars-wit of... [naar artikel]

2. LIVE. Dierick fluit tweede helft op gang aan de zee, kan Standard eerste zege pakken sinds 25 augustus? (30/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Negende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Versluys Arena • Preud'homme moet de Rouches opnieuw op het goede spoor krijgen [naar artikel]

3. LIVE: Dierick fluit opener speeldag 5 op gang: wie neemt beste start in Luminus Arena? (0-0) (21/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE. Ref Alen fluit de tweede helft op gang op Stayen. Krijgen we nog een winnaar in de tweede helft? (25/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u • Stayen • Scheidsrechter: Wesley Alen • Anderlecht kan over Club Brugge en Antwerp wippen in de stand [naar artikel]

5. Leekens na niet gefloten strafschop: "Dit is lachwekkend. Dierick was niet op de hoogte van zijn job" (16/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Bij Lokeren zinderde vooral de niet-gefloten strafschop na. "Lachwekkend", noemde coach George Leekens die fase. "Ik vond de kritiek op de refs [naar artikel]

6. Leekens woest: "Dit is lachwekkend. Dierick was niet op de hoogte van zijn job" (16/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

7. Leekens woest: "Dit is lachwekkend. Dierick niet op de hoogte van zijn job" (16/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

8. Acheampong torpedeert Coelho in de zestien, maar dat mag van ref Dierick (16/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht won vanavond bij Lokeren, maar de Oost-Vlamingen zullen nog een keertje goed vloeken wanneer ze terugblikken op die wedstrijd. Zo [naar artikel]

9. Ref Dierick geeft blunder toe: "Kan er bij mezelf niet bij dat ik geen penalty heb gefloten" (17/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Het was dé meest besproken fase van het voorbije voetbalweekend in de Jupiler Pro League: scheidsrechter Christof Dierick die Lokeren géén [naar artikel]

10. Ref Dierick doet gooi naar belachelijkste gele kaart van het jaar (21/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Een scheidsrechter is onaantastbaar. Alleen nam Christof Dierick dat vandaag iets te letterlijk. Toen invaller Landry Dimata op het matje werd [naar artikel]