Om gek van te worden: in volle penaltythriller levert Markovic deze panenka af

22/09/2016 - 18:42
"Kruip eens mee in de huid van Glen De Boeck. De T1 bengelde met zijn Moeskroen-Péruwelz in de 1/16de finales van de beker van België op de rand"

1. Om gek van te worden: in volle penaltythriller levert Markovic deze panenka af (22/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Kruip eens mee in de huid van Glen De Boeck. De T1 bengelde met zijn Moeskroen-Péruwelz in de 1/16de finales van de beker van België op de rand [naar artikel]

2. STVV verknalt Ferrera's droom op tweede bekerwinst na ware penaltythriller (29/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Dat de beker een raar beestje is, bleek vanavond op Stayen. Amper fans die het de moeite vonden om de nochtans op papier leuke cupmatch tussen [naar artikel]

3. Zulte Waregem rijft tweede Beker van België binnen na penaltythriller tegen Oostende (18/03/2017 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft zaterdagavond in het Koning Boudewijnstadion de Beker van België gewonnen. In de finale tegen KV Oostende viel de beslissing pas na strafschoppen: na 120 minuten was een ware thriller op 3-3 geëindigd na onder meer een late strafschop in de tweede verlenging. In de strafschoppenepiloog werd het 2-4. Het is de tweede beker voor Essevee, dat Standard opvolgt en zo meteen ook het bijhorend ticket voor de groepsfase van de Europa League pakt. [naar artikel]

4. Duitsland plaatst zich als eerste voor finale EK voor beloften na penaltythriller tegen Engeland (27/06/2017 - Het Belang van Limburg)

Duitsland heeft zich geplaatst voor de finale van het EK voor beloften (U21) in Polen. De Duitsers waren in hun halve finale te sterk voor Engeland na strafschoppen: 4-3. Na 120 minuten was de stand 2-2 dankzij goals van Baker en Abraham (Engeland) en Selke en Platte (Duitsland). In de andere halve finale neemt Spanje het vanavond op tegen Italië. [naar artikel]

5. Oostenrijkse vrouwen plaatsen zich na penaltythriller tegen Spanje voor halve finales EK (30/07/2017 - Het Belang van Limburg)

Oostenrijk heeft zijn ticket voor de halve finales van het EK voetbal voor vrouwen in Nederland beet. Oostenrijk klopte in de kwartfinales Spanje na strafschoppen met 5-3, nadat het na 120 minuten 0-0 stond. [naar artikel]

6. HEUSE PENALTYTHRILLER (17/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Maasland NO promoveert naar tweede provinciale. Na een 0-0-gelijkspel in de finale tegen Diepenbeek moesten penalty’s gisteravond beslissen over de promotie. De zenuwen gierden door de kelen, liefst acht penalty’s op rij werden gemist! Maar uiteindelijk was de fusieclub - in haar vierde bestaansjaar - dus toch aan het feest. [naar artikel]

7. Lierse Kempenzonen bekert verder na penaltythriller (11/08/2018 - Gazet van Antwerpen)

Exact drie maanden nadat honderden geel-zwarte fans afscheid namen van Lierse SK en zijn stadion werd er zaterdagavond opnieuw gevoetbald op het Lisp. Het uit de as herrezen Lierse Kempenzonen kende een moeilijk avond maar kon die in de strafschoppenreeks toch winnend afsluiten. [naar artikel]

8. Mathew Ryan matchwinnaar voor Australië in penaltythriller op Asian Cup (21/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Australië heeft zich maandag geplaatst voor de kwartfinales op de Asian Cup in de Verenigde Arabische Emiraten. In de achtste finales hadden de Australiërs wel strafschoppen nodig tegen Oezbekistan, na 90 en 120 minuten was er immers nog niet gescoord in het Khalifa bin Zayed Stadium in Al Ain (Abu Dhabi). Daarin ontpopte doelman Mathew Ryan (ex-Club Brugge en -Genk) zich tot matchwinnaar door twee elfmeters te stoppen: 4-2. [naar artikel]

9. Batshuayi al uitgeschakeld in League Cup na penaltythriller, Kabasele stoot wel door (16/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Crystal Palace is uitgeschakeld in de tweede ronde van de League Cup, na een penaltythriller (11-10) tegen Bournemouth. Michy Batshuayi stond de... [naar artikel]