In Pittem is deze voormiddag een aanhangwagen van een tractor gekanteld. Dat gebeurde op een rotonde langs de N50. De loonwerker nam kennelijk iets... [naar artikel]
Op de Brugsesteenweg in Pittem kantelde maandagmorgen een aanhangwagen van een tractor die onderweg was met 15 ton aardappelen. [naar artikel]
Zondagavond rond 18.30 uur is een vrachtwagen gekanteld op de kluifrotonde van de N58 in Rekkem. De chauffeur kon zelf uit de cabine klauteren. Dertig ton aardappelen kwam op de weg terecht. [naar artikel]
Vrijdag rond 8 uur is op de rotonde van de Ringlaan en Heirstraat in Maasmechelen de aanhangwagen van een vrachtwagen gekanteld. [naar artikel]
Op de rotonde aan de Genkerbaan met de Meeuwerrand is omstreeks 16 uur een aanhangwagen geladen met gyprocplaten gekanteld bij het nemen van de rotonde. Er waren geen andere voertuigen betrokken bij het ongeval en er vielen geen gewonden. Het verkeer ondervond tijdelijk hinder. [naar artikel]
In Meeuwen ter hoogte van de rotonde op de Genkerbaan met de omleidingsweg N76 is donderdag rond 18.15 uur een trekker met aanhangwagen gekanteld. Daarbij verloor de trekker zijn lading houtsnippers. De politie regelt het verkeer zodat er geen file ontstaat. De firma zet een kraan en grijpcombinatie in om de houtsnippers te ruimen. Er vielen geen gewonden. Het verkeer kan nog enige tijd last ondervinden. [naar artikel]
Vrijdagnamiddag rond 14.45 uur is een aanhangwagen met zwarte aarde gekanteld op de rotonde bij de aansluiting van de Koning Albertlaan met de Europalaan in Lanaken. [naar artikel]
Op de zogenaamde rotonde Suskaberg in Heusden-Zolder is een tractor maandagavond zijn lading hooi verloren. [naar artikel]
Aardappelen koken lijkt makkelijk, maar toch bestaan er veel misverstanden rond het gaarproces. Ga je voor kokend water of koud water? En schil je de aardappelen nu beter of niet? Chef-kok Francesca Sterckx van restaurant Mistinguett zet de meest gemaakte fouten op een rijtje en zorgt ervoor dat je ze nooit meer maakt. [naar artikel]
42 procent van de Belgen eet nog dagelijks tot wekelijks gekookte aardappelen, volgens cijfers van VLAM uit 2022. Aardappelen koken lijkt makkelijk, maar toch zijn er veel misverstanden rond het gaarproces. Start je met koud of kokend water? En schil je de aardappelen beter of niet? Chef-kok Francesca Sterckx van restaurant Mistinguett zet de meest gemaakte fouten op een rijtje en zorgt ervoor dat je ze nooit meer maakt. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.