Chevalier bezorgt KV Kortrijk vijf minuten voor tijd volle buit tegen Lierse

28/04/2018 - 22:12
"Teddy Chevalier heeft KV Kortrijk vijf minuten voor tijd de volle buit bezorgd tegen Lierse in Play-Off 2A. De topschutter zorgde met zijn eenentwintigste van het seizoen voor de 2-1 nadat Jovan Stojanovic de vroege 0-1 van Nico Binst had uitgewist. Door de zege nadert KV Kortrijk tot op vier punten van leider Zulte Waregem."

1. Controversieel doelpunt Vanaken bezorgt Club volle buit in topper tegen Antwerp (02/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Wie anders dan de Gouden Schoen? Hans Vanaken besliste vijf minuten voor tijd een matige topper - ’t was voor knokkers - met een subtiel lobje.... [naar artikel]

2. Kerstmirakel in Kortrijk: KVK wint West-Vlaamse derby na weergaloze tweede helft: drie treffers in negen minuten vloeren Essevee (26/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Kerstmirakel in Kortrijk. Op acht minuten tijd draaide Kortrijk een dubbele achterstand om naar een voorsprong. Teddy Chevalier gaf ex-club Zulte... [naar artikel]

3. Jupiler Pro League – Zulte Waregem vergroot zijn voorsprong tot zeven punten op KV Kortrijk (05/05/2018 - Metro)

Zulte Waregem heeft zaterdag op de zevende speeldag in groep A van Play-off II de volle buit gepakt op het veld van KV Kortrijk. De derby in het Guldensporenstadion eindigde op 1-2. Het was niet lang wachten op ophef in de derby. Al na zeven minuten greep Zulte Waregem-doelman Sammy Bossut Teddy Chevalier vast in […] Het bericht Jupiler Pro League – Zulte Waregem vergroot zijn voorsprong tot zeven punten op KV Kortrijk verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Vroege aanslag hypothekeert kansen van STVV tegen Kortrijk (1-2) (27/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

STVV heeft zijn eerste thuisnederlaag van het seizoen geleden. KV Kortrijk graaide de volle buit mee nadat het 75 minuten lang tegen een man meer [naar artikel]

5. KV Mechelen geraakt pas in blessuretijd voorbij Eupen en pakt volle buit (02/12/2016 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen en Eupen hebben de 17de speeldag van de Jupiler Pro League geopend met een matige pot voetbal: na 90 minuten leek de wedstrijd af te stevenen op een doelpuntenloos gelijkspel, maar in de extra tijd bezorgde invaller Jaadi de thuisploeg toch de volle buit. Malinwa wipt zo over Genk en Kortrijk naar de achtste plaats in het klassement, Eupen blijft elfde. [naar artikel]

6. LIVE. Sluit Lierse het weekend mooi af tegen Union? (18/10/2020 - Gazet van Antwerpen)

Lierse K. mag op het Lisp de speeldag in 1B afsluiten. Na een vroege bekeruitschakeling en twee opeenvolgende competitienederlagen wordt het tijd om nog eens de volle buit te pakken, maar lukt dat ook tegen titelkandidaat Union? Volg alles hier LIVE vanaf 20u! [naar artikel]

7. Harbaoui en Chevalier blijven scoren aan lopende band: Zulte Waregem blijft op kop, Kortrijk zit buren op de hielen (17/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Vanavond werden de drie matchen van de vierde speeldag in Play-off 2A afgewerkt. Zulte Waregem blijft op kop na een eenvoudige zege op bezoek bij het noodlijdende Lierse, na zijn vier treffers zaterdag scoorde Harbaoui opnieuw een hattrick. Kortrijk blijft echter in het zog van de leider dankzij eveneens twee doelpunten van topschutter Teddy Chevalier (wie anders?) tegen OHL. Waasland-Beveren pakte na zes nederlagen op rij dan weer een puntje in Moeskroen. [naar artikel]

8. Lierse schrijft mee aan geweldige streekderby met twee rode kaarten, maar de volle buit is voor Beerschot (24/09/2023 - Gazet van Antwerpen)

Deze streekderby had zowat alles. Voetbal dat geen seconde verveelde, kansen, goals, penalty’s, rode kaarten… Noem maar op. Beerschot toonde zich echter efficiënter dan Lierse en pakte de volle buit: 1-3. [naar artikel]

9. LIVE (20u): Bezorgt overnemer spelers van Lierse extra motivatie tegen Kortrijk? (28/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Lierse heeft met David Nakhid dan toch een overnemer gevonden en de eerste wedstrijd van de nieuwe sterke man wordt er een op het veld van KV... [naar artikel]

10. Kortrijk zet scheve situatie tegen Cercle recht na een goede invalbeurt van Teddy Chevalier (02/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Kortrijk tegen Cercle Brugge werd een match op Play-Off 2 niveau. Een gezapig tempo en veel goede bedoelingen, maar weinig goed voetbal. Cercle Brugge profiteerde in de eerste helft te weinig van het overwicht, waarna invaller Chevalier de match deed kantelen en Kortrijk nog won dankzij twee goals van Avenatti: 2-1. Vorige week was Chevalier nog de boeman nadat hij gefrustreerd was op zijn teamgenoten, zaterdag was hij de aanjager die de overwinning inleidde. Kortrijk staat virtueel op twee punten van de top zes en blijft meedoen voor een plek in Play-Off 1. [naar artikel]

11. Leider Lierse telt Lommel SK uit met drie goals in vijf minuten (23/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Lommel SK leed op het veld van leider Lierse zijn derde nederlaag op een rij. De Noord-Limburgers slikten na een korte onderbreking vanwege het stormweer drie doelpunten op vijf minuten tijd: 3-1. [naar artikel]

12. Lierse mag kansen op promotie zo goed als opbergen na 0-1-verlies tegen OH Leuven (11/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

OH Leuven heeft tijdens de 26e speeldag in de Proximus League de volle buit gepakt bij Lierse (0-1). De Leuvense topschutter, Esteban Casagolda,... [naar artikel]

13. Kortrijk voorbij Cercle dankzij goede invalbeurt Chevalier (03/03/2019 - De Standaard)

14. KV Kortrijk stelt versterkingen Van der Bruggen en Chevalier voor (20/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

KV Kortrijk heeft de twee nieuwkomers Hannes Van der Bruggen en Teddy Chevalier voorgesteld. Beide spelers zijn in de winterstop overgekomen om [naar artikel]

15. Dolle acht minuten leveren KV Kortrijk zege op in derby tegen Zulte Waregem (26/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Alweer een opdoffer. En wat voor een. Essevee leidde met 0-2 bij aartsrivaal KV Kortrijk, maar dan stortte Zulte Waregem in elkaar als een kaartenhuisje. In acht minuten zorgden Mboyo met twee goals en Lepoint voor een 3-2-voorsprong. Chevalier zette de kers op de taart en tekende voor de 4-2. [naar artikel]

16. <B>Lommel SK knokt zich voorbij stug Lierse Kempenzonen</B> (20/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Lommel SK boekte op het veld van Lierse Kempenzonen zijn derde overwinning op rij. Het enige doelpunt van de partij viel pas een kwartier voor tijd. Robin Henkens (32) zorgde voor de volle buit in een leeg Lisp. [naar artikel]

17. Football Talk. Broer Mbappé tekent profcontract bij PSG - KV Kortrijk wint ook tweede oefenmatch (25/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

KV Kortrijk heeft ook hun tweede oefenmatch winnend afgesloten. Het won op het veld van KVK Westhoek met 0-3 . De Franse nieuwkomers Delle en Vandendriessche maakten hun eerste minuten in het shirt van KV Kortrijk. Na amper twee minuten was het al een eerste keer raak. Gueye scoorde net als tegen Harelbeke met het hoofd. Deze keer was het D’Haene die een perfecte voorzet afleverde. Na de rust diepten Badamosi en Chevalier de voorsprong nog wat uit voor de Kerels. Woensdag nemen ze het op tegen Sparta Petegem. (IVDA) [naar artikel]

18. Football Talk. KV Kortrijk verliest met het kleinste verschil van Valenciennes (06/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

KV Kortrijk heeft met 0-1 verloren - achter gesloten deuren - tegen de Franse tweedeklasser Valenciennes. Kristof D’Haene kwam terug uit blessure, maar de linksachter viel in de opwarming opnieuw uit. De jonge Verkerken kreeg zo andermaal zijn kans. Na amper vijf minuten spelen, kreeg Chevalier een reuzenkans op de openingsgoal, maar hij profiteerde niet van het mistasten in de Franse verdediging. Uit het niets kwam Valenciennes op voorsprong. Fixelles verspeelde knullig de bal en Boutoutaou nam het cadeautje met plezier aan. Chevalier kreeg net voor de rust een unieke mogelijkheid op de gelijkmaker - na een heerlijk balletje van Fixelles -, maar de spits van KVK kon andermaal niet voldoende afdrukken. [naar artikel]

19. Aanvoerder Botaka bezorgt STVV volle buit tegen KV Oostende, Limburgers pakken eerste competitiezege (01/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Sint-Truiden heeft op eigen veld de zege gepakt tegen KV Oostende. De 'Kanaries' scoorden een kwartier voor tijd de enige goal van de partij via... [naar artikel]

20. Roef pakt derde penalty in vier dagen en schenkt Gent, dat drie keer scoorde in zeven minuten, volle buit tegen Standard (29/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bedankt, Davy Roef. De doelman pakte twee strafschoppen en schonk AA Gent, dat drie keer scoorde in zeven dolle minuten, de volle buit tegen Standard. [naar artikel]

21. Met dank aan topschutter Chevalier: Kortrijk heeft weinig moeite met Waasland-Beveren (31/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Kortrijk heeft in eigen huis de opener van play-off 2 tegen Waasland-Beveren gewonnen: 4-1. Topschutter Teddy Chevalier was wederom goed voor twee... [naar artikel]

22. VIDEO: Kortrijk en Chevalier een paar maten te groot voor Antwerp (10/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Kan &eacute;&eacute;n speler een hele ploeg de doodsteek geven? Teddy Chevalier bewees deze avond met een hattrick nog maar eens dat dit mogelijk is. Kortrijk... [naar artikel]

23. VIDEO: Chevalier houdt Kortrijk op koers voor play-off 1 (17/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

KV Kortrijk mag nog steeds dromen van play-off 1 na een overwinning op het veld van Sporting Lokeren. Teddy Chevalier - wie anders? - zorgde voor... [naar artikel]

24. VIDEO: Chevalier scoort en viert bescheiden tegen ex-club 'Essevee' (09/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem en KV Kortrijk deelden vanavond de punten. Het werd 2-2 in het Regenboogstadion. Teddy Chevalier scoorde tegen zijn ex-club, en [naar artikel]