29/10/2023 - 22:01
"Bedankt, Davy Roef. De doelman pakte twee strafschoppen en schonk AA Gent, dat drie keer scoorde in zeven dolle minuten, de volle buit tegen Standard."

1. Roef pakt derde penalty in vier dagen en schenkt Gent, dat drie keer scoorde in zeven minuten, volle buit tegen Standard (29/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bedankt, Davy Roef. De doelman pakte twee strafschoppen en schonk AA Gent, dat drie keer scoorde in zeven dolle minuten, de volle buit tegen Standard. [naar artikel]

2. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

3. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

4. LIVE. Rusten op Stayen. STVV begon prima en Bezus scoorde, maar Anderlecht rechtte de rug en scoorde tegen via Santini (25/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u • Stayen • Scheidsrechter: Wesley Alen • Anderlecht kan over Club Brugge wippen in de stand [naar artikel]

5. ONS RAPPORT. “Hij verdeelde, heerste én scoorde”: vooral het aanvallende compartiment scoorde punten tegen Polen, met zelfs twee keer 8 op 10 (08/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Na de afgang tegen Nederland moesten de Rode Duivels een statement maken tegen Polen, en of ze dat hebben gedaan: 6-1! Uiteraard krijgt het aanvallende compartiment complimenten, met zelfs twee keer 8 op 10. Ook de defensieve buizen van vorige vrijdag zijn verleden tijd. Ontdek hieronder onze punten. [naar artikel]

6. Trossard scoorde gisteren de 200ste Belgische goal in de Champions League: maar wie scoorde de meeste, snelste en belangrijkste? (10/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Leandro Trossard scoorde dinsdag voor Arsenal de 2-2 tegen Bayern Munchen. Het was de tweehonderdste Belgische goal in de Champions League. Welke landgenoot haalt de hall of fame van ons voetbal, en waarom? [naar artikel]

7. Hamalainen scoorde beslissende penalty: "Was te moe om nerveus te zijn" (19/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Je moet het maar doen: zó kalm blijven bij de penalty die je club bekerwinst kan bezorgen. Brian Hamalainen (27) van Zulte Waregem had er [naar artikel]

8. De ene scoorde, de andere miste zijn penalty: een analyse van de WK-cijfers in de eeuwige strijd tussen Messi en Ronaldo (16/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een hattrick scoren en dan even de kin aanraken om een sikje te persifleren. Cristiano Ronaldo verwees gisteren naar een 'GOAT', de Greatest Of All... [naar artikel]

9. LIVE. GOAL! Club slikt gelijkmaker nadat Mata op grond ligt en is woedend, Vanaken scoorde op penalty (12/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (20u45) [naar artikel]

10. Dominant AA Gent bijt tanden stuk op Beerschot, Kums scoorde penalty waar Holzhauser er een miste (10/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Als voetbal louter om balbezit draaide, had AA Gent vanmiddag los gewonnen op het Kiel. Maar de mannen van Hein Vanhaezebrouck puurden tegen een goed georganiseerd Beerschot te weinig kansen en goals uit hun veldoverwicht. Zo werd het uiteindelijk 1-1. [naar artikel]