30/04/2018 - 15:18
"De toeschouwer die tijdens de Londense marathon van 22 april een afgevallen startnummer aantrof, het opraapte, de resterende kilometers uitliep en..."

1. Toeschouwer die met gevonden startnummer onterecht finishte in Londense marathon, vindt dat hij medaille eerlijk heeft verdiend (30/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

De toeschouwer die tijdens de Londense marathon van 22 april een afgevallen startnummer aantrof, het opraapte, de resterende kilometers uitliep en... [naar artikel]

2. Toeschouwer ziet hoe marathonloper net voor einde startnummer verliest: man raapt het op, loopt wedstrijd uit en krijgt onterecht medaille (28/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een toeschouwer langs het parcours van de marathon van Londen heeft zich zondag van zijn allerlelijkste kant laten zien. [naar artikel]

3. REACTIES. Joeri Stallaert finishte derde: “Vrijdag vol voor de overwinning” (15/03/2017 - Het Belang van Limburg)

Derde worden na Nacer Bouhanni en Adam Blythe is zeker geen schande. Dat wist ook Joeri Stallaert. Stallaert bevolkte samen met de twee rasspurters het podium in Nokere. “Ik kan me best vinden in de uitslag vandaag”, aldus de renner van Cibel Cebon. Adam Blythe, die tweede eindigde, wil net als Stallaert vol voor de zege gaan vrijdag in de Handzame Classic. En winnaar Nacer Bouhanni, die richt zijn pijlen al op Milaan - San Remo. [naar artikel]

4. Bier voor Bak: Deen finishte vandaag als 'zwaarste' renner uit peloton en krijgt 100 flessen cadeau (23/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Lars Bak is vanavond op ludieke wijze in de prijzen gevallen na de loodzware bergetappe over de Mortirolo en de Stelvio. De Deen van Lotto-Soudal [naar artikel]

5. Sander Armée finishte als 161ste maar het is een wonder dat hij überhaupt over de meet bolde (04/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Als 161ste over de meet komen is niet bepaald een glansprestatie, maar Sander Armée zal al blij zijn dat hij de openingstijdrit van de Giro... [naar artikel]

6. 21 jaar geleden finishte Amber als baby een triatlon, nu gaat ze hem echt lopen (07/09/2019 - Het Nieuwsblad)

Een magistraal beeld is het. In september 1998 loopt Françoise Wellekens uit Gent over de meet van de triatlon in Nice met in haar armen haar vier maanden oude dochter Amber. Die is intussen 21 en zelf ook triatlete. Zaterdag staat ze voor het eerst aan de start van een wedstrijd in diezelfde Zuid-Franse stad. “In de voetsporen van mama treden, iets anders heb ik nooit willen doen”, zegt Amber. [naar artikel]

7. “Door zuurstoftekort zag of hoorde ik niets meer”: Jasmin Paris, eerste vrouw ooit die finishte in zwaarste ultraloop, doet haar verhaal (25/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

De Britse Jasmin Paris (40), de eerste vrouw ooit die de finish bereikte van de Barkley Marathons, heeft voor het eerst gereageerd op haar straffe stoot. Ze had in een van de zwaarste ultraloops ter wereld dit weekend amper één minuut en 39 seconden over. “Ik had toen zo’n zuurstoftekort dat ik rondom mij niets meer hoorde of zag.” Slechts twintig verschillende atleten haalden in de geschiedenis van de Barkley Marathons de eindstreep, onder wie één Belg: Karel Sabbe. [naar artikel]

8. LEVE DE LAATSTE! “Echt schaamtelijk hoe ik de Koppenberg ben opgekropen”: Otto Vergaerde finishte als 87ste in de Ronde van Vlaanderen (01/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Hij was in het verleden al ploegmaat van Van Aert, Van der Poel én Mads Pedersen, won dit jaar al een wedstrijdje om half zes ’s ochtends en kreeg ooit een rode kaart in de Ronde van Vlaanderen. Otto Vergaerde (29) dacht stilaan dat hij alles had meegemaakt. Tot hij zondag de Koppenberg opreed. Nu ja, reed? “Toen was mijn goesting echt over.” Leve Vergaerde, leve de laatste. [naar artikel]

9. Stoffel Vandoorne kiest startnummer 2 voor de F1 (07/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Onze landgenoot Stoffel Vandoorne zal volgend seizoen in de Formule 1 racen met het startnummer 2. Eerder dit seizoen reed Vandoorne tijdens zijn F1-debuut met het startnummer 47, een reservenummer dat in de F1 wordt gebruikt voor invallers. [naar artikel]