Remco Evenepoel is Belgisch kampioen tijdrijden bij de junioren

01/05/2018 - 16:35
"Remco Evenepoel (Acrog-Pauwels Sauzen) heeft zich dinsdag in Vresse-sur-Semois tot Belgisch kampioen tijdrijden bij de junioren gekroond. Evenepoel legde het 27,7 kilometer lange traject af in 38:12. Ilan Van Wilder legde beslag op de zilveren medaille. Hij was 49 seconden trager dan de winnaar. Milan Paulus werd op 2:30 derde."

1. Remco Evenepoel is Belgisch kampioen tijdrijden bij de junioren (01/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Remco Evenepoel (Acrog-Pauwels Sauzen) heeft zich dinsdag in Vresse-sur-Semois tot Belgisch kampioen tijdrijden bij de junioren gekroond. Evenepoel legde het 27,7 kilometer lange traject af in 38:12. Ilan Van Wilder legde beslag op de zilveren medaille. Hij was 49 seconden trager dan de winnaar. Milan Paulus werd op 2:30 derde. [naar artikel]

2. Remco Evenepoel, een onwaarschijnlijk toptalent: Belgisch kampioen tijdrijden bij junioren klokt snellere tijd dan laureaat bij beloften (01/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een dik jaar geleden voetbalde Remco Evenepoel bij RSC Anderlecht, vandaag werd de 18-jarige Schepdalenaar Belgisch kampioen tijdrijden bij de... [naar artikel]

3. KOERS KORT. Toptalent Remco Evenepoel kroont zich tot Europees kampioen tijdrijden bij de junioren (13/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

En Remco Evenepoel, hij raast maar verder in het wielerpeloton. De nog steeds maar 18-jarige Belg kroonde zich vandaag tot Europees kampioen... [naar artikel]

4. Cian Uijtdebroeks is Belgisch kampioen tijdrijden bij de junioren (17/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Cian Uijtdebroeks is zaterdag in Koksijde Belgisch kampioen tijdrijden bij de jongens junioren geworden. Uijtdebroeks klokte na 23,68 kilometer af in een tijd van 28:01, goed voor een gemiddelde van 45,18 kilometer per uur. Alex Segaert strandde op de tweede plaats op 16 seconden van de kersverse kampioen. Jonathan Vervenne mocht met een tijd van 28:38 het podium vervolledigen. [naar artikel]

5. BK tijdrijden – Brent Van Moer is Belgisch kampioen tijdrijden bij de beloften (01/05/2019 - Metro)

Brent Van Moer (Lotto Soudal) heeft zich woensdag in het Oost-Vlaamse Sint-Lievens-Houtem tot Belgisch kampioen tijdrijden bij de beloften gekroond. De 21-jarige vicewereldkampioen legde de 23,4 kilometer af in 29:01, goed voor een gemiddelde van 48,37 kilometer per uur. Jasper De Plus, broer van profrenner Laurens De Plus, werd op 24 seconden tweede. Ilan Van […] Het bericht BK tijdrijden – Brent Van Moer is Belgisch kampioen tijdrijden bij de beloften verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. Belgisch toptalent Evenepoel verplettert concurrentie op WK tijdrijden voor junioren (25/09/2018 - Knack)

Remco Evenepoel heeft zich dinsdag op het WK wielrennen in het Oostenrijkse Innsbruck met overmacht tot wereldkampioen in het tijdrijden bij de junioren gekroond. [naar artikel]

7. Belgisch wielersucces: ‘nieuwe Merckx’ Remco Evenepoel is Europees kampioen tijdrijden, ook zilver voor Belg (13/07/2018 - Het Belang van Limburg)

Grandioos succes voor de Belgische delegatie op de tweede dag van het EK-tijdrijden voor junior in Brno. Topfavoriet Remco Evenepoel (29’51”30) won het goud voor landgenoot Ilan Van Wilder (30’15”40). [naar artikel]

8. Wout van Aert Belgisch kampioen tijdrijden, Lampaert en Evenepoel mee op het podium (27/06/2019 - De Morgen)

Wout van Aert is de nieuwe Belgische kampioen tijdrijden. De renner van Jumbo-Visma won voor Yves Lampaert en de opnieuw verrassende Remco Evenepoel. Van Aert mag in de ploegentijdrit van de Tour zijn nieuwe tricolore showen in Brussel. [naar artikel]