KV Oostende boekt ruime zege bij Eupen

12/05/2018 - 22:36
"KV Oostende heeft op eenvoudige wijze de drie punten gepakt op het veld van Eupen. Oostende kwam in de eerste helft op voorsprong via Zivkovic. In de tweede helft walsten de bezoekers over de Panda’s en werd het nog 0-4. Daardoor springt KVO in Play-off 2B over de Eupen naar de vierde plaats. "

1. KV Oostende boekt ruime zege op het veld van Eupen (12/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

KVO heeft zijn laatste uitmatch van het seizoen afgesloten met ruime winst. Kort voor en kort na de rust scoorden Zivkovic en Musona en terwijl... [naar artikel]

2. KV Oostende boekt ruime zege bij Eupen (12/05/2018 - Het Belang van Limburg)

KV Oostende heeft op eenvoudige wijze de drie punten gepakt op het veld van Eupen. Oostende kwam in de eerste helft op voorsprong via Zivkovic. In de tweede helft walsten de bezoekers over de Panda’s en werd het nog 0-4. Daardoor springt KVO in Play-off 2B over de Eupen naar de vierde plaats. [naar artikel]

3. Leider Club Brugge boekt ruime zege in Eupen (21/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Leider Club Brugge heeft zonder veel moeite een ruime 1-4 zege geboekt op het veld van Eupen. De West-Vlamingen kwamen in de Oostkantons wel snel op achterstand, maar bogen met drie goals de achterstand nog voor de rust om in een geruststellende voorsprong. Door de overwinning blijft Club Brugge op kop van de Jupiler Pro League. Als het volgende week maandag thuis tegen hekkensluiter Moeskroen geen fout maakt gaat het ook als leider in de winterstop in. [naar artikel]

4. Club Brugge overleeft stortregen en boekt ruime zege in Eupen: 0-4 (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Am Kehrweg (16u) [naar artikel]

5. KV Mechelen boekt ruime zege tegen Eupen, dat goede reeks ziet gestuit (23/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen heeft de pandoering tegen Standard doorgespoeld met een deugddoende overwinning. Tegen Eupen werd het 3-0. Man-in-vorm Geoffry Hairemans, Kerim Mrabti en Igor De Camargo scoorden Achter de Kazerne. Voor Eupen is het de eerste nederlaag in vijf wedstrijden. [naar artikel]

6. Antwerp rukt op naar derde plaats na ruime zege tegen Zulte Waregem Antwerp rukt op naar derde plaats na ruime zege tegen Zulte Waregem (15/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Antwerp heeft zijn tweede thuiszege van het seizoen geboekt in de Jupiler Pro League. De Great Old klopte Zulte Waregem met 3-0, net zoals drie weken geleden tegen Kortrijk. Oulare opende al snel de score en halverwege de eerste helft stond het 2-0 na een eigen doelpunt van de bezoekers. Hairemans zette op het uur een penalty om waarvoor Zulte-speler en Antwerpenaar Michaël Heylen een tweede gele kaart kreeg. Antwerp komt zo op de derde plaats te staan op negen punten van leider Club Brugge waar het volgend weekend op bezoek gaat. De Antwerpenaars zijn tot nu toe ongeslagen tegen de West-Vlaamse eersteklassers (3-4 op Oostende en 3-0 tegen Kortrijk en Zulte Waregem): in Brugge zijn ze gewaarschuwd. [naar artikel]

7. Oostende boekt zeer ruime zege, Antwerp Giants verliest na verlenging (08/04/2017 - Sporza)

Leider BC Oostende heeft Bergen een pak rammel verkocht op de 29e speeldag. Willebroek en Leuven boekten dan weer een thuisoverwinning. [naar artikel]

8. Oostende boekt ruime zege in basketbalduel der bekerfinalisten (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

BC Oostende won makkelijk van Kangoeroes Basket Mechelen: 85-63. Een voorproefje op de bekerfinale eind maart [naar artikel]

9. Oostende boekt ruime 56-85-zege tegen Leuven (11/02/2024 - Sporza)

[naar artikel]

10. Football Talk. Mertens scoort en laat scoren in ruime zege - Eerste nederlaag voor Clement in Monaco - Barça boekt late zege (23/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Philippe Clement is na drie competitiewedstrijden zijn ongeslagen status aan het roer van de Franse topclub AS Monaco al kwijt. Zijn team haalde vandaag op de 22e speeldag van de Ligue 1 een dubbele achterstand op in en tegen Montpellier, maar moest finaal toch nog de duimen leggen met 3-2. [naar artikel]