Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Waarom niet? Lekkere pitabroodjes met zelfgemaakte knoflooksaus

26/09/2016 - 12:07
"Shoarma vindt zijn oorsprong in de keuken van het Midden-Oosten. Je herkent de shoarma aan de verticaal opgestelde spit waaraan lamsvlees, kip,"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Waarom niet? Lekkere pitabroodjes met zelfgemaakte knoflooksaus (26/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Shoarma vindt zijn oorsprong in de keuken van het Midden-Oosten. Je herkent de shoarma aan de verticaal opgestelde spit waaraan lamsvlees, kip, [naar artikel]


2. Pitabroodje gevuld met kruidig vlees en zelfgemaakte knoflooksaus (13/09/2016 - De Morgen)

Shoarma vindt zijn oorsprong in de keuken van het Midden-Oosten. Je herkent de shoarma aan de verticaal opgestelde spit waaraan lamsvlees, kip, kalkoen of rundvlees geroosterd wordt. Vul thuis je pitabroodje met shoarma van varkensvlees, zelfgemaakte knoflooksaus, koriander en sla! [naar artikel]


3. Maak zelf je eigen fastfood: tortilla's, hamburgers en pitabroodjes (08/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Snel even langs het frituur of de dichtstbijzijnde pitabar? Doe het lekker zelf! Met deze fastfood receptjes moet je het huis niet uit en kan je [naar artikel]


4. Dit zijn de beste pitabroodjes: “Goed uitgebakken, zacht en groot genoeg” (30/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Meesterbakker Brecht Van Poucke van bakkerij/patisserie Painture in Oedelem proeft voor ons tien pitabroodjes. Die moeten goed uitgebakken zijn, zacht en vooral voldoende groot om er een lekkere vulling in te kunnen stoppen.Tine Bral, foto’s Wim Daneels [naar artikel]


5. Van pita met knoflooksaus tot Indiase Dahl: 5 recepten van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman die je doen uitkijken naar het avondeten (08/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Geen inspiratie meer om te koken deze week? Haast je dan als de bliksem door dit HLN Eten-weekmenu van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman. Een hete bliksem, in de vorm van een ovenschotel bijvoorbeeld. Voor een betaalbaar prijsje verleid je iédere tafelgenoot tot het opsmikkelen van het bord tot het laatste druppeltje saus. [naar artikel]


6. Waarom lekkere babyvoeding wel belangrijk is (12/01/2020 - Knack)

De Brusselse start-up Sienna & Friends wil ook baby's laten genieten van hun maaltijden. 'Hoe kan het dat je iets geeft aan een kind waar je zelf niet eens van proeft?' [naar artikel]


7. Waarom niet elke diepvriespizza rommel is: “Soms zijn ze zelfs gezonder dan een zelfgemaakte” (02/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Bestaat er zoiets als ‘gezonde’ pizza? Of zijn zelfs de groentebodems uit bieten, broccoli of bloemkool een no go? Diëtist Michaël Sels van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen maakt ons wegwijs in de supermarkt én deelt zijn favoriete pizzarecept. “Een diepvriespizza is niet per se ongezonder dan een zelfgemaakte.” [naar artikel]


8. Lekkere groenten bij de BBQ op een spiesje (13/07/2016 - De Morgen)

Met spiesjes kan je eindeloos variëren. Je kies namelijk zelf wat je erop schuift. Deze aardappelbrochettes kan je de dag voor de BBQ maken. Lekker handig, want zo heb je de dag zelf tijd om je op het grillen te concentreren en op het maken van heerlijke sausjes. [naar artikel]


9. Voor wie het nog niet wist, Sergio is een 'Lekkere Jongen': luister maar eens naar zijn nieuwe nummer (18/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Hou je vast aan de takken van de bomen, want showbeest Sergio is opnieuw uitgebroken en wie dacht dat we van hem alles al gezien hadden, is eraan [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!