Shoarma vindt zijn oorsprong in de keuken van het Midden-Oosten. Je herkent de shoarma aan de verticaal opgestelde spit waaraan lamsvlees, kip, [naar artikel]
Shoarma vindt zijn oorsprong in de keuken van het Midden-Oosten. Je herkent de shoarma aan de verticaal opgestelde spit waaraan lamsvlees, kip, kalkoen of rundvlees geroosterd wordt. Vul thuis je pitabroodje met shoarma van varkensvlees, zelfgemaakte knoflooksaus, koriander en sla! [naar artikel]
Snel even langs het frituur of de dichtstbijzijnde pitabar? Doe het lekker zelf! Met deze fastfood receptjes moet je het huis niet uit en kan je [naar artikel]
Meesterbakker Brecht Van Poucke van bakkerij/patisserie Painture in Oedelem proeft voor ons tien pitabroodjes. Die moeten goed uitgebakken zijn, zacht en vooral voldoende groot om er een lekkere vulling in te kunnen stoppen.Tine Bral, foto’s Wim Daneels [naar artikel]
Geen inspiratie meer om te koken deze week? Haast je dan als de bliksem door dit HLN Eten-weekmenu van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman. Een hete bliksem, in de vorm van een ovenschotel bijvoorbeeld. Voor een betaalbaar prijsje verleid je iédere tafelgenoot tot het opsmikkelen van het bord tot het laatste druppeltje saus. [naar artikel]
De Brusselse start-up Sienna & Friends wil ook baby's laten genieten van hun maaltijden. 'Hoe kan het dat je iets geeft aan een kind waar je zelf niet eens van proeft?' [naar artikel]
Bestaat er zoiets als ‘gezonde’ pizza? Of zijn zelfs de groentebodems uit bieten, broccoli of bloemkool een no go? Diëtist Michaël Sels van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen maakt ons wegwijs in de supermarkt én deelt zijn favoriete pizzarecept. “Een diepvriespizza is niet per se ongezonder dan een zelfgemaakte.” [naar artikel]
Met spiesjes kan je eindeloos variëren. Je kies namelijk zelf wat je erop schuift. Deze aardappelbrochettes kan je de dag voor de BBQ maken. Lekker handig, want zo heb je de dag zelf tijd om je op het grillen te concentreren en op het maken van heerlijke sausjes. [naar artikel]
Hou je vast aan de takken van de bomen, want showbeest Sergio is opnieuw uitgebroken en wie dacht dat we van hem alles al gezien hadden, is eraan [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.