STVV en Lokeren geraken niet verder dan een gelijkspel

19/05/2018 - 21:59
"STVV speelde zaterdagavond thuis tegen Lokeren, dat al zeker is van een plaats in de finale van Play-Off 2. De Kanaries konden als eerste een punt op het scorebord brengen, na een goal van Roman Bezus op het halfuur. Drie minuten later kon José Cevallos de bordjes al gelijk hangen na een blunder van Goutas."

1. STVV en Lokeren geraken niet verder dan een gelijkspel (19/05/2018 - Het Belang van Limburg)

STVV speelde zaterdagavond thuis tegen Lokeren, dat al zeker is van een plaats in de finale van Play-Off 2. De Kanaries konden als eerste een punt op het scorebord brengen, na een goal van Roman Bezus op het halfuur. Drie minuten later kon José Cevallos de bordjes al gelijk hangen na een blunder van Goutas. [naar artikel]

2. Anderlecht en AA Gent geraken niet verder dan gelijkspel (09/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht en AA Gent hebben de topper in Play-off 1 afgesloten zoals die begon: met een 0-0 gelijkspel. Na een heel flauwe eerste helft volgde een betere tweede helft. Kubo miste de kansen voor AA Gent, terwijl Tielemans op de lat knalde. Door dit gelijkspel loopt Anderlecht niet verder uit op Club Brugge, het behoudt wel de vier punten voorsprong. AA Gent is alleen derde. Anderlecht houdt zo geen geslaagde repetitie voor de Europa League-kraker tegen Manchester United. [naar artikel]

3. Tomiyasu en Ito geraken niet verder dan scoreloos gelijkspel tegen Trinidad & Tobago (05/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Japan en Trinidad & Tobago ontmoetten mekaar woensdag in de Kirin Cup. Een duel dat ondanks duidelijk Japans overwicht op 0-0 eindigde. [naar artikel]

4. Lokeren komt ondanks nieuwe trainer niet verder dan gelijkspel tegen KV Mechelen (05/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Lokeren kwam in eigen huis niet verder dan een 0-0-gelijkspel tegen KV Mechelen. In een saaie wedstrijd probeerden Lokeren en Mechelen wel te scoren, maar bij beiden ontbrak het aan efficiëntie. Zo moet Runar Kristinsson bij zijn trainersdebuut met Lokeren tevreden zijn met een puntje. [naar artikel]

5. KRC komt niet verder dan gelijkspel in Lokeren (20/05/2017 - Het Belang van Limburg)

Op de laatste speeldag van play-off 2B trok KRC Genk naar Lokeren. In de heenmatch werden de Waaslanders simpel opzij gezet met 4-0. In Lokeren geraakte Genk niet verder dan een gelijkspel. Het werd 1-1. [naar artikel]

6. Herbeleef hoe Sint-Truiden niet verder kwam dan een 0-0 gelijkspel tegen negenkoppig Lokeren (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Stayen Scheidsrechter Laforge STVV recupereert twee Grieken: Kitsiou en Charisis Lokeren boekte drie van zijn vier overwinningen buitenshuis [naar artikel]

7. Lokeren en Moeskroen raken niet verder dan gelijkspel en blijven helemaal onderaan staan (22/09/2018 - Het Belang van Limburg)

Lokeren kwam thuis niet verder dan een gelijkspel tegen rode lantaarn Moeskroen. De pas aangestelde coach Bernd Storck pakt zo 4 op 6 met Moeskroen dat met 0 op 18 begon aan de competitie. Lokeren raakt niet weg uit de kelder van het klassement. [naar artikel]

8. ‘Kinderen geraken niet meer op school, we geraken niet meer aan de metro, het ziekenhuis is onbereikbaar’: lezers over De Lijn (10/01/2024 - De Morgen)

9. STVV komt niet verder dan 1-1 gelijkspel tegen Antwerp (22/07/2017 - Het Belang van Limburg)

Zaterdag stond de jaarlijkse galamatch van Sint-Truiden op het programma. Deze keer werd Antwerp uitgenodigd op de Truiense grasmat. Zowel STVV als Antwerp wisten beiden één keer te scoren. Eindstand werd 1-1 op Stayen. [naar artikel]

10. STVV komt niet verder dan gelijkspel in kolkende Bosuil (09/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Antwerp en Sint-Truiden blijven in de top zes kamperen. De twee revelaties van het seizoenbegin hielden het op de Bosuil op een gelijkspel na goals van Yohann Boli en William Owusu. Antwerp blijft wel nog steeds op zoek naar zijn eerste overwinning op de Bosuil. [naar artikel]