De Morgen

23/05/2018 - 23:37
"Tweemaal opgestaan uit de doden in de finale tegen Lokeren. Met een mannetje minder na een roekeloze ingreep van Theo Bongonda. Wat een veerkracht. Zulte Waregem is dé ploeg van play-off 2. Vanavond haalden de troepen van Francky Dury het na strafschoppen van Peter Maes en co. Nadat ze tot twee keer toe een achterstand ophaalden. Wat kan Zulte Waregem tegen Genk?"

1. Zulte Waregem haalt het van Lokeren na strafschoppen in bloedstollende Play Off 2-finale (23/05/2018 - De Morgen)

Tweemaal opgestaan uit de doden in de finale tegen Lokeren. Met een mannetje minder na een roekeloze ingreep van Theo Bongonda. Wat een veerkracht. Zulte Waregem is dé ploeg van play-off 2. Vanavond haalden de troepen van Francky Dury het na strafschoppen van Peter Maes en co. Nadat ze tot twee keer toe een achterstand ophaalden. Wat kan Zulte Waregem tegen Genk? [naar artikel]

2. Na bloedstollend slot: Zulte Waregem verslaat Lokeren na strafschoppen en mag dromen van Europa (23/05/2018 - Gazet van Antwerpen)

Zulte Waregem speelt komende zondag voor een plaats in de voorrondes van de Europa League tegen Racing Genk. Essevee, dat al voor rust met z’n tienen kwam te staan na rood voor Theo Bongonda, was in de finale van Play-off 2 na strafschoppen (4-3) te sterk voor Lokeren. Na 120 minuten stond het 2-2 na goals van José Cevallos (89’) en Lukas Marecek (96’) voor de bezoekers, en Davy De fauw (90+3’) en Ivan Saponjic (114’) voor de thuisploeg. [naar artikel]

3. Lokeren (20u). Debuteert Glen De Boeck bij Lokeren met cruciale zege in degradatiestrijd tegen Zulte Waregem? (26/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u, Daknam • 23ste speeldag Jupiler Pro League • Ref: Wesley Alen • Debuut De Boeck bij Lokeren, dat zes punten minder telt dan Essevee [naar artikel]

4. Lokeren na strafschoppen naar bekerfinale (10/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]

5. MULTILIVE CROKY CUP. Knokke knikkert KV Mechelen eruit na penalty’s - ook strafschoppen op Jan Breydel tussen Cercle en Zulte Waregem? (31/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Stunt van formaat in de Croky Cup: Knokke heeft na penalty’s KV Mechelen uitgeschakeld. Eerder op de avond knikkerde Oostende ook Eupen al uit het bekertoernooi. Cercle (tegen Zulte Waregem) en STVV (tegen Francs Borains) moeten nog overspelen, terwijl Anderlecht en Charleroi doorstoten. Volg de spannende ontknopingen in onderstaande MULTILIVE. [naar artikel]

6. Cercle speelt 120 minuten met vuur, Zulte Waregem door na strafschoppen (01/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Cercle Brugge gaf Zulte Waregem in april de genadesteek in de degradatiestrijd, maar de Zuid-West-Vlamingen hebben nu hun revanche beet. De leider in de Challenger Pro League kon na een nerveuze en slopende partij verlengingen afdwingen tegen Cercle Brugge dat 120 minuten met vuur speelde. Van Der Gouw pakte de strafschoppen van Etonde en Lopes, Rommens miste ook, maar Zinho Gano hield het hoofd koel en trapte Essevee naar de volgend ronde. [naar artikel]

7. Zulte Waregem schakelt Cercle Brugge uit na strafschoppen (01/11/2023 - Sporza)

8. Jose Cevallos (goal en assist) knalt Lokeren voorbij Beerschot richting finale tegen Zulte Waregem (12/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem - Sporting Lokeren. Dat is op 23 mei, om 20u30, de finale van play-off 2. Essevee was al langer zeker, Lokeren kan na de 4-2-zege... [naar artikel]

9. Jose Cevallos (goal en assist) knalt Lokeren voorbij Beerschot Wilrijk richting finale tegen Zulte Waregem (12/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

10. Géén nieuwe triomf voor Chelsea: 'Blues' botsen in bloedstollende FA Cup-finale op Arsenal (2-1) (27/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Géén 'double' voor Chelsea. Basispionnen Eden Hazard en Thibaut Courtois moesten vanavond na onder meer een discutabel doelpunt van Alexis [naar artikel]