Een groep Australische kunstenaars heeft met engelengeduld filmpjes gemaakt van hoe je aan de hand van recepten smakelijk ogende maaltijden van [naar artikel]
Drie euro per persoon per dag, dat is het budget waar koks in zorgcentra het doorgaans mee moeten doen. Veel te weinig, klaagt chef Andy Verroeye [naar artikel]
'Ik ondervind al jaren dat mensen door minder koolhydraten te eten en meer gezonde vetten zeer goede bloedwaarden vertonen en zich mentaal en fysiek beter voelen. Jammer dat nog zo weinig artsen hun nek durven uitsteken', schrijft diëtiste en licentiaat Hella Van Laer in reactie op het interview in Knack met voedingsdeskundige Patrick Mullie. [naar artikel]
15:24 Net voor UberEats naar Brussel komt, begint ook concurrent Pizza.be er zelf maaltijden aan huis te leveren. [naar artikel]
Vanaf vandaag levert Uber maaltijden aan huis. De bestelling gebeurt via een website of een app. [naar artikel]
Moordenaar William Sallie had vorige week, geheel volgens de gangbare regels, recht op een laatste maaltijd alvorens hij een dodelijke inspuiting [naar artikel]
De Belgische consument kiest voor zijn maaltijden minder vaak voor de eigen keuken en gaat meer buitenshuis eten. Dat blijkt uit cijfers van de Foodservice Alliance, onder meer gebaseerd op een enquête bij twaalfduizend consumenten. Daarbij wordt opgemerkt dat de restaurantsector, die door de financiële crisis negen jaar geleden een zware klap heeft gekregen, zich […] The post Belg kiest opnieuw vaker voor maaltijden buitenshuis appeared first on Express [NL]. [naar artikel]
In de Verenigde Staten zetten twee besteldiensten van maaltijden voortaan robots in om orders van klanten thuis te bezorgen. Dat heeft het bedrijf Starship Technologies, ontwikkelaar van de technologie, bekend gemaakt. Starship merkt op dat de technologie perfect in staat is de leveringen autonoom uit te voeren, maar voorlopig zullen de robots nog wel door […] The post Robots leveren maaltijden in de straten van Silicon Valley appeared first on Express [NL]. [naar artikel]
New York City telt om en bij de 24.000 eetgelegenheden en daar zit voor elk wat wils bij. Zij die bereid zijn om bakken geld uit te geven, kunnen er op enkele adresjes terecht waar dat moeiteloos kan. Billy Lyons van de Amerikaanse horecarecensent Zagat nam de proef op de som en testte enkele van de meest beroemde en decadente maaltijden uit die de Big Apple te bieden heeft. Op het menu staan onder andere een cocktail met daarin een diamanten ring, een frittata met kaviaar en kreeft, een pizza met bladgoud en een steak van het Wagyu-rund. Daarvoor moet je respectievelijk wel 9.500, 950, 1.900 en 330 euro neertellen. Maar is het ook lekker? [naar artikel]
Vredeseilanden ken je vooral van de 'mannekes'-actie ten voordele van landbouwers wereldwijd, maar de organisatie zet zich ook al jaren lang in op grootkeukens. "Duurzaamheid en lekker voedsel gaat hand in hand. Het gaat erom dat keukens meer aandacht besteden aan wat ze bereiden." [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.