Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Dit feestje in Brussel is speciaal voor rokers: "Volwassenen moeten nog altijd zelf kunnen beslissen"

08/06/2018 - 07:49
"Forest EU heeft gisteren in Brussel een feestje gehouden waar rokers duchtig de sigaret konden opsteken. Voor de gelegenheid lanceerde de..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Dit feestje in Brussel is speciaal voor rokers: "Volwassenen moeten nog altijd zelf kunnen beslissen" (08/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

Forest EU heeft gisteren in Brussel een feestje gehouden waar rokers duchtig de sigaret konden opsteken. Voor de gelegenheid lanceerde de... [naar artikel]


2. Homorugbyclub Straffe Ketten speelt voor het eerst in Limburg: "Geen speciaal feestje in kleedkamer" (10/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Rugbyclub Oudsbergen ontvangt zondag De Straffe Ketten uit Brussel, een homo-inclusieve ploeg zoals ze het zelf noemen. Terwijl er rond het voetbal eerder een homofoob sfeertje hangt, is dat bij een contactsport als rugby blijkbaar veel minder het geval. “Toegegeven, in het begin weigerden sommige ploegen om tegen ons te spelen, maar de afgelopen jaren is er veel veranderd. En het is niet omdat we homo zijn, dat wij geen rugby kunnen spelen. Wij zijn geen watjes, maar mannen”, zegt Maasmechelaar Philippe Boumans (32) zelfverzekerd. [naar artikel]


3. Dimitri Vegas en Like Mike stoppen met hun shows in Sportpaleis: “Het gaat een speciaal feestje worden” (28/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Dimitri Vegas en Like Mike brengen de madness dit jaar nog een laatste keer naar het Sportpaleis. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 december spelen de broers er hun laatste shows. “We gaan alles uit de kast halen om Antwerpen op zijn grondvesten te doen daveren”, klinkt het in een persbericht. [naar artikel]


4. Waar is dat feestje? In New York is dat feestje (06/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Waar is dat feestje? Thuis is dat feestje (22/03/2020 - Het Belang van Limburg)

Zin in een stevig feestje? Deze video laat je zien hoe je thuis je eigen quarantaine feestje houdt. [naar artikel]


6. ‘Eén feestje teveel’: echtgenote van oud-kanselier Schröder job kwijt na feestje op Russische ambassade (18/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. ‘Eén feestje te veel’: echtgenote van oud-kanselier Schröder job kwijt na feestje op Russische ambassade (18/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Gouverneur kondigt aan dat Limburg speciaal interventieteam krijgt: “Kunnen niet wachten op politie uit Brussel bij een aanslag in Maaseik” (25/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Limburg heeft nood aan een eigen gespecialiseerd interventieteam dat tussenbeide kan komen bij aanslagen of andere calamiteiten in de provincie. De lokale politiekorpsen Carma (Genk) en Limburg Regio Hoofdstad (Hasselt) bekijken of ze zelf mensen kunnen opleiden om zo’n team op poten te zetten. Dat heeft gouverneur Herman Reynders gisteravond aangekondigd tijdens de provincieraad, waar hij de reeks novemberzittingen opende waarin de gedeputeerden hun beleid voor volgend jaar toelichten. Zijn openingsrede stond in het teken van veiligheid. [naar artikel]


9. "Als N-VA 'incontournable' is in Brussel, gebruiken we speciaal antiblokkeringssysteem” (28/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Brussels minister-president Rudi Vervoort (PS) ziet een regering met de N-VA niet zitten. Maar indien aan Nederlandstalige kant er geen meerderheid... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!