Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Zus koningin Máxima begraven in Argentinië

08/06/2018 - 23:17
"De zus van de Nederlandse koningin Máxima, Inés Zorreguieta, is in Argentinië begraven. De uitvaart vond plaats in de buurt van de hoofdstad Buenos Aires, in aanwezigheid van Máxima, koning Willem-Alexander en hun drie kinderen, de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “Al wat we deden was begraven, begraven, begraven”: Allerheiligen in Sint-Truiden (30/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Kerkhof Schurhoven toont dezelfde overweldigende kleurenpracht als andere jaren, maar toch wordt het een Allerheiligen zoals nooit eerder in Sint-Truiden. Zoveel nieuwe graven van mensen voor wie het coronavirus fataal werd. “Het af- en aanrijden van de lijkwagens, dat beeld vergeet ik nooit”, zegt grafdelver Stany Smets. [naar artikel]


2. Zus koningin Máxima begraven in Argentinië (08/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

De zus van de Nederlandse koningin Máxima, Inés Zorreguieta, is vandaag in Argentinië begraven. De uitvaart vond plaats in de buurt van de... [naar artikel]


3. LIVE ARGENTINIË-SAOEDI-ARABIË. Saoedi-Arabië zet de scheve situatie helemaal recht en staat zowaar op voorsprong tegen Argentinië (22/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste speeldag groep C • Lusail Stadium • Aftrap: 11u • Lionel Messi begint aan zijn vijfde WK voetbal [naar artikel]


4. LIVE ARGENTINIË-SAOEDI-ARABIË. Meteen een verrassing van formaat? Saoedi-Arabië leidt met 1-2 tegen Argentinië (22/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste speeldag groep C • Lusail Stadium • Aftrap: 11u • Lionel Messi begint aan zijn vijfde WK voetbal [naar artikel]


5. LIVE ARGENTINIË-MEXICO. Maar liefst vijf nieuwe namen bij Argentinië voor match van de waarheid (26/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


6. LIVE ARGENTINIË-MEXICO. Dan toch 1-0: Lionel Messi schiet de vlam in de pan en geeft Argentinië weer hoop (26/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!