15:21 Het Spaanse bedrijf Puig, gekend van merken Paco Rabanne en Jean Paul Gaultier, neemt een meerderheidsbelang in het bedrijf van de Vlaamse kledingontwerper Dries Van Noten. [naar artikel]
De Belgische ontwerper Dries Van Noten heeft het grootste deel van zijn aandelen in zijn eigen gelijknamige merk verkocht aan de Spaanse groep... [naar artikel]
Dries Van Noten is een van de weinige ontwerpers die zijn modelabel nog volledig in eigen handen heeft. Daar komt nu verandering in, want de Belg heeft een meerderheidsaandeel verkocht, zo bericht Business of Fashion. [naar artikel]
Modeontwerper Dries Van Noten had zijn eigen modelabel volledig in eigen handen, maar daar komt volgens Business of Fashion verandering in. De Belg zou zijn meerderheidsaandeel verkocht hebben. [naar artikel]
Modeontwerper Dries Van Noten had zijn eigen modelabel volledig in eigen handen, maar daar komt volgens Business of Fashion verandering in. De Belg... [naar artikel]
De Belgische modeontwerper Dries Van Noten heeft een meerderheidsaandeel in zijn bedrijf verkocht aan de Spaanse groep Puig. Van Noten blijft wel creatief directeur en voorzitter van de raad van bestuur. [naar artikel]
De Antwerpse modeontwerper Dries Van Noten verkoopt het meerderheidsaandeel van zijn modehuis aan het Spaanse Puig. Dat meldt het Spaanse familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in cosmetica en parfum, in een persbericht. Van Noten blijft de collecties ontwerpen, klinkt het. Hoeveel de «strategische alliantie» die beide partijen hebben afgesloten waard is, is niet bekend. Het nieuws […] Het bericht Dries Van Noten verkoopt meerderheidsaandeel van modehuis aan Spaanse Puig verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Het Belgische modelabel Dries Van Noten was een van de laatste der nog zelfstandige Mohikanen. Tot een perscommuniqué aankondigde dat de Spaanse modegroep Puig de meerderheid van de aandelen zal overnemen. "Beter dat hij zijn aandelen overgeeft dan dat hij ermee stopt." [naar artikel]
Afhankelijk van hoe en waar je noten bewaart, worden ze plots zompig, ronduit ranzig of helemaal anders van textuur en smaak. Hoe komt dat? En hoe bewaar je die noten het best om dat te vermijden? Frank Devlieghere, professor levensmiddelenmicrobiologie en -conservering aan de UGent legt uit. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.