16/06/2018 - 20:00
"Denemarken is zijn WK begonnen met een zuinige overwinning, maar verdiend was het niet. Peru was het gros van de match baas, maar vergat te scoren. Ook vanop de stip wilde het niet lukken voor de Zuid-Amerikanen. Denemarken had aan een korte goede periode na rust genoeg om met 1-0 te winnen. Poulsen maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. "

1. Matig Denemarken heeft aan één flits genoeg, Peru laat karrenvracht aan kansen liggen (16/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Denemarken is zijn WK begonnen met een zuinige overwinning, maar verdiend was het niet. Peru was het gros van de match baas, maar vergat te scoren. Ook vanop de stip wilde het niet lukken voor de Zuid-Amerikanen. Denemarken had aan een korte goede periode na rust genoeg om met 1-0 te winnen. Poulsen maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. [naar artikel]

2. Zwitserland laat karrenvracht aan kansen liggen en ontsnapt in slotfase, maar plaatst zich wel voor WK (12/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Zwitserland heeft zich als 27ste land zijn vliegtickets boeken richting het WK in Rusland. In de terugmatch tegen Noord-Ierland kregen ze de uitgelezen kans om voor eigen volk zich te plaatsen, maar de Zwitsers konden een karrenvracht aan kansen niet benutten. En kropen in de extra tijd nog door het oog van naald toen Rodriguez op de lijn redde. Ondanks de 0-0 mochten de Zwitsers toch nog feesten, want in de heenmatch hadden ze de Noord-Ieren wel opzij kunnen zetten met 0-1. [naar artikel]

3. Red Lions laten karrenvracht kansen liggen (05/04/2019 - De Morgen)

De wedstrijd die niet mocht verloren worden, eindigde voor de Belgische hockeymannen op een grote ontgoocheling. Na doorlopend Belgisch overwicht gingen de Engelsen in de kwartfinale van de World League met de zege lopen (0-1). [naar artikel]

4. Real mist karrenvracht kansen en krijgt deksel op de neus in minuut 94 (21/09/2017 - Sporza)

Real Madrid heeft een erg zure nederlaag geleden tegen Real Betis. Real domineerde, maar de enige goal viel diep in de extra tijd aan de overzijde. [naar artikel]

5. Genk stuit tot vier keer toe op de lat tegen STVV en kan ondanks karrenvracht aan kansen niet winnen (05/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vier keer tegen de dwarsligger en een karrenvracht aan kansen. Het bleek niet genoeg voor Racing Genk om de drie punten tegen STVV thuis te houden.... [naar artikel]

6. Karrenvracht aan kansen en afgekeurde doelpunten: Bayern München wint spektakelrijke Klassiker van Borussia Dortmund (07/11/2020 - Het Belang van Limburg)

In een spektakelrijke Duitse Klassiker heeft Bayern München met 2-3 van Borussia Dortmund gewonnen. In een wedstrijd waar het voortdurend op en af ging trok Bayern uiteindelijk aan het langste eind. De Duitse recordkampioen won na doelpunten van Alaba, good old Lewandowski en Sané. De tegentreffer van Haaland in het slot van de wedstrijd kwam uiteindelijk te laat om nog een gelijkspel uit de brand te slepen. [naar artikel]

7. LIVE. KV Mechelen mist karrenvracht kansen tegen Eupen en kijkt nog steeds tegen achterstand aan (03/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Inhaalduel • Kehrweg-Stadion • KV Mechelen zonder Defour en De Camargo • Malinwa pas 15de in klassement, Eupen is 13de [naar artikel]

8. KV Mechelen pakt pas laat puntje bij Eupen na karrenvracht aan gemiste kansen (03/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Door het oog van de naald. KV Mechelen pakte pas in de 92ste minuut een oververdiend gelijkspel am Kehrweg bij Eupen. Maar dat hadden eigenlijk drie punten moeten zijn. Malinwa miste een karrenvracht aan kansen en schiet eigenlijk niets op met een draw. [naar artikel]

9. LIVE. Anderlecht en Genk rusten na stevige eerste helft: karrenvracht aan kansen en zware blessures, maar geen goals (11/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 16de speeldag Jupiler Pro League • Racing Genk heeft 21 op 21 • Laatste zege RSCA dateert van 1 november • John van den Brom tegen ex-club [naar artikel]

10. LIVE. Anderlecht en Genk voetballen weer na stevige eerste helft: karrenvracht aan kansen en zware blessures, maar geen goals (11/12/2020 - Het Laatste Nieuws)