Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Nieuwsblad

Wij proefden een échte biefstuk (maar er moest geen koe voor dood)

20/06/2018 - 21:17
"Het is de heilige graal van iedereen die met vleesvervangers aan de slag is: biefstuk zonder vlees. Maar dat is onmogelijk. Tot voor kort dan toch, want Carrefour beweert nu met de Vivera-steak, een product van Hollandse makelij, het echte werk in huis te hebben. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Wij proefden een échte biefstuk (maar er moest geen koe voor dood) (20/06/2018 - Het Nieuwsblad)

Het is de heilige graal van iedereen die met vleesvervangers aan de slag is: biefstuk zonder vlees. Maar dat is onmogelijk. Tot voor kort dan toch, want Carrefour beweert nu met de Vivera-steak, een product van Hollandse makelij, het echte werk in huis te hebben. [naar artikel]


2. Biefstuk in België de helft goedkoper dan in Frankrijk l Een biefstuk kost in België maar liefst 55,9 procent minder dan in Frankrijk. Dat blijkt uit een studie van het prijzenobservatorium over de prijsvorming van rundvlees. De Belgische consument prof (12/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Hanne Luyten brengt opvolger Wilma Wonder uit: “We willen schrijven over échte kleuters en hun échte leefwereld” (23/09/2022 - Gazet van Antwerpen)

Precies een jaar na de lancering van Wilma Wonder komen Hanne Luyten uit Lier en Noëmi Willemen uit Gent met een opvolger: Wilma Wonder en de tak. De populaire kleuter speelt opnieuw de hoofdrol. [naar artikel]


4. Wij proefden bij Brewer’s Kitchen: verfrissend idee, maar onze dorst is niet helemaal gelest (30/04/2023 - Gazet van Antwerpen)

Een restaurant waar de gerechten ontstaan met een bepaald bier in gedachten en dat volgens het principe ‘farm to table’ werkt. Het concept van Brewer’s Kitchen in de Oude Beurs in Antwerpen klinkt verfrissend, maar kan zijn beloftes niet helemaal waarmaken. [naar artikel]


5. Lekkerder dan de Whopper of de Big Mac? Wij proefden al de 'Formidable' van Quick (05/09/2017 - Gazet van Antwerpen)

Om zijn Belgische Roots in de verf te zetten, lanceerde hamburgerketen Quick vandaag de “Formidable”. Dat is een hamburger met enkel Belgische ingrediënten. Wij gingen alvast proeven in de vestiging op De Keyserlei. [naar artikel]


6. Zowat 19.450 jongeren proefden van actie Jong Keukengeweld (03/11/2017 - Metro)

De liefde van de jonge Vlaming gaat duidelijk door de maag. 19.434 Vlamingen schoven in oktober aan tafel bij de 56 topchefs jonger dan 35 die deelnamen aan de actie ‘Jong Keukengeweld’. Dat zijn er 5.000 meer dan in oktober vorig jaar, zo meldt Toerisme Vlaanderen vrijdag. De chefs serveren het lekkerste van culinair Vlaanderen […] [naar artikel]


7. We testten 10 koude theedrankjes en proefden vooral suiker… veel suiker (21/07/2018 - Gazet van Antwerpen)

Het aanbod verfrissende zomerdrankjes op basis van thee of kruiden wordt elk jaar groter. Bartender Jurgen Lycops van Bar Burbure in Antwerpen testte er tien. Hij proefde vooral veel suiker.Tine Bral, foto’s Wim Daneels [naar artikel]


8. 25 Feestwijnen onder 25 euro Wijnspecialisten Dirk Rodriguez en Andy De Brouwer proefden tachtig feestwijnen en maakten deze selectie van toppers. Dirk Rodriguez (29/03/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Wij proefden de lievelingsrecepten van Pascale Naessens uit ‘Ik eet zo graag’: zijn ze ook echt lekker? (09/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Voor u het zegt, zal ik het zelf zeggen: mijn taart lijkt langs geen kanten op het exemplaar van Pascale Naessens. Twee redenen (naast de derde dat ik helemaal niet zo goed kan koken): Pascale is in dit recept nogal van het principe less is more. De frambozenkaastaart is in feite een frambozenkaastaartjé, maar dat had ondergetekende voor ze de keuken indook natuurlijk weer niet opgemerkt. “Neem een bakvorm van zestien centimeter.” Euh… Het siliconenhartje dat ooit van mijn dochter is geweest, komt nog het meeste in de buurt. Reden twee: als ik één keer gevriesdroogde frambozen nodig heb, heeft iedereen precies plots gevriesdroogde frambozen nodig. Uitverkocht. Of toch in die ene supermarkt die ik op zondag (en wanneer kom je anders aan taart bakken toe?) open weet. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!