In het land der vegetariërs blijven ze met originele vleesvervangers op de proppen komen. De nieuwste hype is daar: de bloemkoolsteak! Krokant... [naar artikel]
De Britse winkelketen Marks & Spencer stopt met de verkoop van 'bloemkoolsteak' nadat het product door klanten belachelijk was gemaakt. Voor de... [naar artikel]
Vandaag is het Wereldveggiedag, dé dag om dat stukje vlees van je boodschappenlijst te schrappen. We vroegen de lezers van De Morgen naar hun favoriete vegetarische recepten. ‘Sinds we dit gerecht geprobeerd hebben, eten we het wekelijks.’ [naar artikel]
Geloof ons, van deze auberginekoekjes kan je niet afblijven. De aubergine met kaaskorstje is origineel en ongelofelijk lekker. [naar artikel]
Je hebt champignonsoep en je hebt boschampignonsoep, de verfijnde versie ervan. Met gedroogd eekhoorntjesbrood (de bekende 'cèpes') geef je je [naar artikel]
Het is het moment om te genieten van heerlijke herfstgroenten: rode kool is nu op z'n best! De favoriet van dit seizoen: rode koolsteaks. Ze passen uitstekend bij couscous en krokante brie. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.