Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Originele culinaire hype: vervang je biefstuk eens door een krokante bloemkoolsteak

21/06/2018 - 12:02
"In het land der vegetariërs blijven ze met originele vleesvervangers op de proppen komen. De nieuwste hype is daar: de bloemkoolsteak! Krokant gebakken en geserveerd met een sausje. Perfect voor vegetariërs die vlees missen of voor steakliefhebbers die een originele twist aan hun favoriete gerecht willen geven."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Originele culinaire hype: vervang je biefstuk eens door een krokante bloemkoolsteak (21/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

In het land der vegetariërs blijven ze met originele vleesvervangers op de proppen komen. De nieuwste hype is daar: de bloemkoolsteak! Krokant... [naar artikel]


2. Biefstuk in België de helft goedkoper dan in Frankrijk l Een biefstuk kost in België maar liefst 55,9 procent minder dan in Frankrijk. Dat blijkt uit een studie van het prijzenobservatorium over de prijsvorming van rundvlees. De Belgische consument prof (12/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


3. 'Bloemkoolsteak' weggehoond uit Britse supermarkt (11/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Britse winkelketen Marks & Spencer stopt met de verkoop van 'bloemkoolsteak' nadat het product door klanten belachelijk was gemaakt. Voor de... [naar artikel]


4. De Morgen-lezers delen hun favoriete veggiegerechten: ‘Je mag me ‘s nachts wakker maken voor gegrilde bloemkoolsteak’ (01/10/2021 - De Morgen)

Vandaag is het Wereldveggiedag, dé dag om dat stukje vlees van je boodschappenlijst te schrappen. We vroegen de lezers van De Morgen naar hun favoriete vegetarische recepten. ‘Sinds we dit gerecht geprobeerd hebben, eten we het wekelijks.’ [naar artikel]


5. Veggie en lekkerder dan pizza: krokante auberginekoekjes (18/07/2016 - De Morgen)

Geloof ons, van deze auberginekoekjes kan je niet afblijven. De aubergine met kaaskorstje is origineel en ongelofelijk lekker. [naar artikel]


6. Jeroen Meus maakt soep van boschampignons met krokante pancetta (03/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Je hebt champignonsoep en je hebt boschampignonsoep, de verfijnde versie ervan. Met gedroogd eekhoorntjesbrood (de bekende 'cèpes') geef je je [naar artikel]


7. Seizoensrecept: rode koolsteaks met krokante brie (06/10/2016 - De Morgen)

Het is het moment om te genieten van heerlijke herfstgroenten: rode kool is nu op z'n best! De favoriet van dit seizoen: rode koolsteaks. Ze passen uitstekend bij couscous en krokante brie. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!