Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

VTM Koken at the festivals: Femke toont hoe ze haar overheerlijke pulled pork-burger maakt

26/06/2018 - 16:18
"De zomer is begonnen en dat betekent: festivals! Met VTM Koken trekken we richting de festivals en bezoeken er de lekkerste foodtrucks. De komende..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. VTM Koken at the festivals: Femke toont hoe ze haar overheerlijke pulled pork-burger maakt (26/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

De zomer is begonnen en dat betekent: festivals! Met VTM Koken trekken we richting de festivals en bezoeken er de lekkerste foodtrucks. De komende... [naar artikel]


2. Na de pulled pork is er nu ook... pulled duck (28/11/2016 - De Morgen)

Pulled porck was vorige zomer al een heuse hit op festivals. Geserveerd met frietjes en geroosterde groentjes. Maar wat dacht je van pulled duck? Eend is net iets feestelijker en kan je ook serveren tijdens de kerstdagen! [naar artikel]


3. Nog smaakvoller dan pulled pork? Pulled duck, in deze wrap met mangosalade (07/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Pulled pork is overal momenteel, maar wist je dat je niet enkel varkensvlees op die smakelijke manier kan bereiden? Als het wat decadenter mag,... [naar artikel]


4. Fancy fingerfood om vingers bij af te likken: zoete aardappelkoekjes met pulled pork (06/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een groot feest of bescheiden onderonsje op de planning? Met dit bijzondere aperitiefhapje scoor je ge-ga-ran-deerd. Pulled pork op zich is al... [naar artikel]


5. Grillmeister Bratwurst Pulled Pork (08/07/2018 - Het Belang van Limburg)

Inhoud 300 g (3 worstjes). [naar artikel]


6. Shortribs of pulled pork: hoe bak je varkensvlees het best op de barbecue? Topslager Hendrik Dierendonck geeft advies (28/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Dat Asterix en Obelix steevast een varken grilden bij elk festijn, is geen toeval. Op tal van volksfeesten spot je zelfs nu nog geregeld een varken aan het spit. Logisch, weet Hendrik Dierendonck: “Dat is de ultieme barbecue en het past bij de huidige trend van slow cooking.” De topslager vertelt hoe je varkensvlees het lekkerste klaarmaakt op de barbecue en hij tipt ook zijn favoriete recept voor shortribs met zure room en kikkererwten. [naar artikel]


7. Takeaway tip: Kortessemse zaak steekt winterbarbecue aan met pulled pork en Black Angus cote à l’os (01/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Dat barbecue niet enkel voor de zomer is, bewijst Marco Buttiens van Smooksjuur in Kortessem. Over twee weken zet hij de barbecue buiten en kan je er terecht voor echte vleesgerechten: van een pulled pork burger tot traag gegaarde Black Angus cote à l’os. [naar artikel]


8. Dankzij deze zaakjes steek je de winterbarbecue aan met heerlijke pulled pork of St-Louis cut ribs (14/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Wie beweert dat barbecue alleen voor zwoele zomeravonden is? Bij deze vijf Limburgse zaakjes haal je alles in huis voor een gezellige winterbarbecue: van pulled pork over jalapeño cheese worsten tot St-Louis cut ribs. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!