De zomer is begonnen en dat betekent: festivals! Met VTM Koken trekken we richting de festivals en bezoeken er de lekkerste foodtrucks. De komende... [naar artikel]
Pulled porck was vorige zomer al een heuse hit op festivals. Geserveerd met frietjes en geroosterde groentjes. Maar wat dacht je van pulled duck? Eend is net iets feestelijker en kan je ook serveren tijdens de kerstdagen! [naar artikel]
Pulled pork is overal momenteel, maar wist je dat je niet enkel varkensvlees op die smakelijke manier kan bereiden? Als het wat decadenter mag,... [naar artikel]
Een groot feest of bescheiden onderonsje op de planning? Met dit bijzondere aperitiefhapje scoor je ge-ga-ran-deerd. Pulled pork op zich is al... [naar artikel]
Inhoud 300 g (3 worstjes). [naar artikel]
Dat Asterix en Obelix steevast een varken grilden bij elk festijn, is geen toeval. Op tal van volksfeesten spot je zelfs nu nog geregeld een varken aan het spit. Logisch, weet Hendrik Dierendonck: “Dat is de ultieme barbecue en het past bij de huidige trend van slow cooking.†De topslager vertelt hoe je varkensvlees het lekkerste klaarmaakt op de barbecue en hij tipt ook zijn favoriete recept voor shortribs met zure room en kikkererwten. [naar artikel]
Dat barbecue niet enkel voor de zomer is, bewijst Marco Buttiens van Smooksjuur in Kortessem. Over twee weken zet hij de barbecue buiten en kan je er terecht voor echte vleesgerechten: van een pulled pork burger tot traag gegaarde Black Angus cote à l’os. [naar artikel]
Wie beweert dat barbecue alleen voor zwoele zomeravonden is? Bij deze vijf Limburgse zaakjes haal je alles in huis voor een gezellige winterbarbecue: van pulled pork over jalapeño cheese worsten tot St-Louis cut ribs. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.