In het Amerikaanse Santa Monica speelt een pizzeria slim in op de eenhoorn- en regenboogtrend. Na de eenhoornlatte, de glitterbillen en de regenboogburgers is er nu de regenboogpizza. De pizza zou hetzelfde smaken als een simpele pizza margherita, maar zo ziet hij er dus niet uit. Voor €10,30 is de pizza in alle kleuren van […] Het bericht Pizza margherita beu? Bestel een regenboogpizza met glitter verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Een goede pizza is het ultieme comfortfood en perfect om het weekend mee in te zetten. Maar waar in Vlaanderen eet je de lekkerste? Onze culinair journaliste tipt tien adresjes doorheen ons hele land waar je - letterlijk - duimen en vingers zal aflikken. Van zuurdesempizza’s tot pizza met pulled chicken: hier worden al je pizzacravings gestild. [naar artikel]
Diepvriespizza’s zijn populair en ze zijn er in oneindig veel smaken. Maar de enige echte, originele pizza is de margherita. Chef Gusti Pungitore van Il Trionfo in Knokke keurt de drie cruciale ingrediënten: tomaat, mozzarella en basilicum. [naar artikel]
Pizza. Elk huisgezin heeft zo zijn eigen favoriet(en) van dit gerecht. Maar de meest iconische is wellicht de pizza Margherita, waar Italianen tonen dat ze met een minimum aan middelen een compleet gerecht kunnen neerzetten. Maar waar eet je De Lekkerste pizza? Gazet van Antwerpen zoekt het uit. U kunt uw stem uitbrengen via www.gva.be/delekkerste. [naar artikel]
De meest iconische pizza is wellicht de pizza Margherita, waar Italianen tonen dat ze met een minimum aan middelen een compleet gerecht kunnen neerzetten. Maar waar eet jij de lekkerste pizza? Gazet van Antwerpen en atv zoeken het uit. En we gingen alvast eens kijken bij de familie Salvaggio, waar wij onze expert-jurylid halen. U kunt uw stem tot 16 september uitbrengen via www.gva.be/delekkerste. [naar artikel]
In onze zoektocht naar het restaurant of de pizzeria waar ze de Lekkerste Pizza Margherita serveren, zijn vijf laureaten uit onze regio bekend. In willekeurige volgorde zijn dat restaurant Il Divino di Milano uit Gooreind-Wuustwezel, Cosmo Cucina Italiana in Boechout, restaurant L’Angolino uit Schoten en pizzarestaurants Otomat en Kalura uit Antwerpen. [naar artikel]
In kunstencentrum Stuk in Leuven zijn onbekenden aan de haal gegaan met een deel van een kunstwerk. Het gaat om een pizza margherita, gemaakt in airbrush. De pizza maakte deel uit van een werk van kunstenaar Siemen Van Gaubergen. [naar artikel]
De politie uit Leuven heeft een opmerkelijke zaak op te lossen. Ze zijn namelijk op zoek naar een gestolen pizza margherita. Geen echte, maar wel een geairbrushte. De nep-pizza is deel van een kunstwerk van Siemen Van Gaubergen en werd gestolen uit kunstencentrum STUK. De expo van Siemen Van Gaubergen, een kunstenaar uit Schaarbeek, over […] Het bericht Leuvense politie is op zoek naar gestolen… pizza margherita verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
In zijn nieuwste boek ‘Giro d’Italia’ deelt Peppe Giacomazza zestig gerechten uit de twintig Italiaanse regio’s. “Eenvoud is rijkdom. Ik wil laten zien dat je ook zonder truffel en bottarga verfijnd en lekker kan koken”, zegt de 45-jarige chef. [naar artikel]
De meeste mensen letten niet echt op de calorieën op de verpakkingen van voedingswaren. Maar wat als je favoriete snacks gelabeld zouden worden met bewegingslabels, zou dat invloed hebben op onze eetgewoontes? Hoelang moet je dan precies sporten om een bepaalde snack te verbranden? Voedingswetenschapper Hella Van Laer en loopcoach John Rooms leggen uit. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.