Adiós España: Gastland Rusland stuurt La Roja naar huis na strafschoppen

01/07/2018 - 18:45
"Rusland heeft voor een verrassing van formaat gezorgd op het WK voetbal. Het gastland schakelde Spanje, de wereldkampioen van 2010, uit na een spannende strafschoppenreeks. De wedstrijd was na verlengingen op 1-1 geëindigd, de strafschoppenreeks werd door Rusland gewonnen met 3-4."

1. Adiós España: Gastland Rusland stuurt La Roja naar huis na strafschoppen (01/07/2018 - Het Belang van Limburg)

Rusland heeft voor een verrassing van formaat gezorgd op het WK voetbal. Het gastland schakelde Spanje, de wereldkampioen van 2010, uit na een spannende strafschoppenreeks. De wedstrijd was na verlengingen op 1-1 geëindigd, de strafschoppenreeks werd door Rusland gewonnen met 3-4. [naar artikel]

2. WK 2018 – Gastland Rusland stuurt Spanje huiswaarts na strafschoppen (01/07/2018 - Metro)

Rusland heeft zich zondag in Moskou voor de kwartfinales van het wereldkampioenschap voetbal geplaatst. Het gastland versloeg Spanje in een strafschoppenreeks met 4-3. Na 90 minuten en verlengingen was het 1-1 gelijk. In de kwartfinales treedt het gastland aan tegen de winnaar van het duel tussen Kroatië en Denemarken, later op zondag in Nizhny Novgorod. […] Het bericht WK 2018 – Gastland Rusland stuurt Spanje huiswaarts na strafschoppen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. WK 2018 – Gastland Rusland wipt Spanje met strafschoppen uit het toernooi (01/07/2018 - Metro)

Rusland heeft zich zondag in Moskou voor de kwartfinales van het wereldkampioenschap voetbal geplaatst. Het gastland versloeg Spanje in een strafschoppenreeks met 4-3. Na 90 minuten en verlengingen was het 1-1 gelijk. Om een plaats bij de laatste vier nemen de Russen het zaterdagavond 7 juli in Sochi op tegen Kroatië of Denemarken, die elkaar […] Het bericht WK 2018 – Gastland Rusland wipt Spanje met strafschoppen uit het toernooi verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Vreugde in Ivoorkust: gastland schakelt titelverdediger Senegal uit na strafschoppen (30/01/2024 - Sporza)

Senegal zal zijn titel niet verlengen op de Afrika Cup. De titelverdediger sneuvelde in de 1/8e finales tegen gastland Ivoorkust na een penaltyreeks. Senegal zat tot 5 minuten van het einde nochtans op rozen, maar Ivoorkust kwam nog langszij (1-1). In de strafschoppenserie was Moussa Niakhate de enige die miste. [naar artikel]

5. EK basketbal 2019: Belgian Cats loten gastland Servië, Rusland en Wit-Rusland in groepsfase (12/12/2018 - Metro)

De Belgian Cats kennen hun tegenstanders op het EK basketbal (27 juni-7 juli 2019) komende zomer in Servië en Letland. De Belgische vrouwen treffen in groep D gastland Servië, Rusland en Wit-Rusland. Dat werd vandaag duidelijk tijdens de loting in Belgrado. De groepswinnaar van elke poule stoot rechtstreeks door naar de kwartfinales. Nummers twee en […] Het bericht EK basketbal 2019: Belgian Cats loten gastland Servië, Rusland en Wit-Rusland in groepsfase verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. Gastland Frankrijk stuurt Brazilië en sterspeelster Marta na verlengingen naar huis op WK vrouwenvoetbal (24/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Frankrijk blijft meedoen in het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen in eigen land. De thuisploeg stuurde Brazilië in Le Havre na verlengingen naar huis. Het duel in de achtste finales eindigde op 2-1. In de 106e minuut maakte aanvoerster Amandine Henry de beslissende treffer. Frankrijk speelt in de kwartfinales tegen de winnaar van het duel tussen Spanje en titelhouder Verenigde Staten. [naar artikel]