BusinessAM

WK 2018 – Gastland Rusland stuurt Spanje huiswaarts na strafschoppen

01/07/2018 - 19:26
" Rusland heeft zich zondag in Moskou voor de kwartfinales van het wereldkampioenschap voetbal geplaatst. Het gastland versloeg Spanje in een strafschoppenreeks met 4-3. Na 90 minuten en verlengingen was het 1-1 gelijk. In de kwartfinales treedt het gastland aan tegen de winnaar van het duel tussen Kroatië en Denemarken, later op zondag in Nizhny Novgorod. […] Het bericht WK 2018 – Gastland Rusland stuurt Spanje huiswaarts na strafschoppen verscheen eerst op Metro."

1. WK 2018 – Gastland Rusland stuurt Spanje huiswaarts na strafschoppen (01/07/2018 - Metro)

Rusland heeft zich zondag in Moskou voor de kwartfinales van het wereldkampioenschap voetbal geplaatst. Het gastland versloeg Spanje in een strafschoppenreeks met 4-3. Na 90 minuten en verlengingen was het 1-1 gelijk. In de kwartfinales treedt het gastland aan tegen de winnaar van het duel tussen Kroatië en Denemarken, later op zondag in Nizhny Novgorod. […] Het bericht WK 2018 – Gastland Rusland stuurt Spanje huiswaarts na strafschoppen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Adiós España: Gastland Rusland stuurt La Roja naar huis na strafschoppen (01/07/2018 - Het Belang van Limburg)

Rusland heeft voor een verrassing van formaat gezorgd op het WK voetbal. Het gastland schakelde Spanje, de wereldkampioen van 2010, uit na een spannende strafschoppenreeks. De wedstrijd was na verlengingen op 1-1 geëindigd, de strafschoppenreeks werd door Rusland gewonnen met 3-4. [naar artikel]

3. WK 2018 – Gastland Rusland wipt Spanje met strafschoppen uit het toernooi (01/07/2018 - Metro)

Rusland heeft zich zondag in Moskou voor de kwartfinales van het wereldkampioenschap voetbal geplaatst. Het gastland versloeg Spanje in een strafschoppenreeks met 4-3. Na 90 minuten en verlengingen was het 1-1 gelijk. Om een plaats bij de laatste vier nemen de Russen het zaterdagavond 7 juli in Sochi op tegen Kroatië of Denemarken, die elkaar […] Het bericht WK 2018 – Gastland Rusland wipt Spanje met strafschoppen uit het toernooi verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Vreugde in Ivoorkust: gastland schakelt titelverdediger Senegal uit na strafschoppen (30/01/2024 - Sporza)

Senegal zal zijn titel niet verlengen op de Afrika Cup. De titelverdediger sneuvelde in de 1/8e finales tegen gastland Ivoorkust na een penaltyreeks. Senegal zat tot 5 minuten van het einde nochtans op rozen, maar Ivoorkust kwam nog langszij (1-1). In de strafschoppenserie was Moussa Niakhate de enige die miste. [naar artikel]

5. Genk herpakt zich knap en stuurt Italiaanse subtopper met lege handen huiswaarts (29/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Eindelijk nog eens een zege. Het zal de troepen van Peter Maes ongetwijfeld deugd doen. Na drie nederlagen op rij voetbalde Racing Genk zich [naar artikel]

6. Nieuwe stunt in Melbourne: Zverev stuurt Murray huiswaarts (22/01/2017 - Sporza)

Na Novak Djokovic (ATP-2) heeft nu ook Andy Murray (ATP-1) de eerste week van de Australian Open niet overleefd. De Duitser Mischa Zverev (ATP-50) verraste de Schot. [naar artikel]

7. Spektakel in Kazan: Fenomenale Mbappé trapt Frankrijk naar kwartfinale WK en stuurt Messi huiswaarts (30/06/2018 - Het Belang van Limburg)

De eerste kwartfinalist van het WK voetbal is bekend. Onze zuiderburen uit Frankrijk namen het op tegen het Argentinië van Lionel Messi en wonnen uiteindelijk met 4-3 na een wervelend begin van de tweede helft. Kylian Mbappé bekroonde een absolute wereldpartij met de twee winnende doelpunten. [naar artikel]