01/07/2018 - 22:51
"Kroatië heeft zich gekwalificeerd voor de kwartfinales van het WK voetbal na een bijzonder spannende partij tegen Denemarken. De Kroaten misten diep in de verlengingen een ultieme kans op winst toen Modric vanaf de stip miste. In de strafschoppenreeks lukte het wel: doelman Subasic pakte drie strafschoppen en was de grote held. Na 120 minuten was de stand 1-1, in de penaltyreeks werd het 3-2 voor de Kroaten."

1. Penaltyheld Subasic schenkt Kroatië kwartfinale na spectaculaire strafschoppenreeks, Denemarken is uitgeschakeld (01/07/2018 - Het Belang van Limburg)

Kroatië heeft zich gekwalificeerd voor de kwartfinales van het WK voetbal na een bijzonder spannende partij tegen Denemarken. De Kroaten misten diep in de verlengingen een ultieme kans op winst toen Modric vanaf de stip miste. In de strafschoppenreeks lukte het wel: doelman Subasic pakte drie strafschoppen en was de grote held. Na 120 minuten was de stand 1-1, in de penaltyreeks werd het 3-2 voor de Kroaten. [naar artikel]

2. Strafschoppenreeks na tumultueuze avond: Zhegrova trapt Genk naar kwartfinale (29/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk bekert verder na een doldwaze avond in Mechelen. Na twee vroege goals en twee rode kaarten hielden beide ploegen mekaar in bedwang tot... [naar artikel]

3. Dit wist u nog niet: Nederland ‘eindigde’ kwartfinale met tien na rode kaart in strafschoppenreeks (10/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Ref Antonio Mateu Lahoz speelde vrijdagavond een dubieuze rol in de kwartfinale tussen Nederland en Argentinië. Zowat iedereen voelde zich benadeelde door de leiding van de Spanjaard, Oranje eindigde de wedstrijd zelfs met tien nadat Denzel Dumfries in de strafschoppenreeks nog een tweede gele kaart onder de neus geschoven kreeg. [naar artikel]

4. Dit wist je nog niet: Nederland ‘eindigde’ kwartfinale met tien na rode kaart in strafschoppenreeks (10/12/2022 - Gazet van Antwerpen)

5. Union stunt opnieuw in Croky Cup en bereikt halve finale: Racing Genk uitgeschakeld na strafschoppenreeks (19/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen, KV Oostende en Union hebben zich geplaatst voor de halve finale van de Croky Cup. Malinwa won eenvoudig tegen KV Kortrijk (3-0),... [naar artikel]

6. Divock Origi mist penalty in strafschoppenreeks en is met Liverpool al uitgeschakeld in de League Cup (01/10/2020 - Het Belang van Limburg)

De achtste finales zijn donderdag het eindpunt in de League Cup gebleken voor Liverpool en Fulham. [naar artikel]

7. Anthony Moris ontpopt zich tot penaltyheld na fel betwiste strafschop (06/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

De bal in eigen gelederen houden  en de wedstrijd uitspelen. Dat trachtte KV Mechelen te doen bij een 0-1-stand in de slotfase van hun tweede [naar artikel]

8. Mignolet opnieuw penaltyheld, maar deze keepers konden er ook wat van (01/02/2017 - Sporza)

Simon Mignolet stopte tegen Chelsea de 9e penalty uit zijn Premier League-carrière. Hiermee bevestigt hij zijn reputatie als specialist, al kan het nóg straffer. [naar artikel]