BusinessAM

WK 2018 – Kroatië met strafschoppen voorbij Denemarken naar kwartfinales

01/07/2018 - 23:11
" Kroatië heeft zich zondagavond in Nizhny Novgorod voor de kwartfinales van het wereldkampioenschap voetbal geplaatst. Het schakelde Denemarken in een strafschoppenreeks met 3-2 uit. Na 120 minuten was het 1-1 gelijk. Die stand stond al na vier minuten op het bord. Mathias Jörgensen opende na 50 seconden de score voor de Denen. Geen drie minuten […] Het bericht WK 2018 – Kroatië met strafschoppen voorbij Denemarken naar kwartfinales verscheen eerst op Metro."

1. LIVE ARGENTINIË-KROATIË. Dit zijn de vermoedelijke opstellingen - Strafschoppen een loterij? Niet voor Kroatië-doelman Livakovic (13/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Halve finale WK, Lusail Stadium (20u) • Ref: Daniele Orsato (ITA) • Oranje-killer Argentinië zonder geschorste verdedigers Montiel en Acuna • Kroatië, dat Brazilië uitschakelde, op oorlogssterkte [naar artikel]

2. WK 2018 – Kroatië met strafschoppen voorbij Denemarken naar kwartfinales (01/07/2018 - Metro)

Kroatië heeft zich zondagavond in Nizhny Novgorod voor de kwartfinales van het wereldkampioenschap voetbal geplaatst. Het schakelde Denemarken in een strafschoppenreeks met 3-2 uit. Na 120 minuten was het 1-1 gelijk. Die stand stond al na vier minuten op het bord. Mathias Jörgensen opende na 50 seconden de score voor de Denen. Geen drie minuten […] Het bericht WK 2018 – Kroatië met strafschoppen voorbij Denemarken naar kwartfinales verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. LIVE JAPAN-KROATIË. Op naar verlengingen! Japan en Kroatië moeten tot het gaatje op weg naar de kwartfinales (05/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste finales WK voetbal • Aftrap: 16 uur • Ref: Ismail Elfath • Stadion: Al Janoub Stadium [naar artikel]

4. Arsenal na doelpunt van Leandro Trossard en strafschoppen voorbij FC Porto naar kwartfinales Champions League (13/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Leandro Trossard en Arsenal hebben zich geplaatst voor de kwartfinales van de Champions League. De Gunners hadden wel strafschoppen nodig nadat het na 120 minuten 1-0 stond, dezelfde eindstand als uit de heenwedstrijd in Porto. [naar artikel]

5. Kroatië doet het na strafschoppen tegen revelatie Japan, Livakovic grote held met drie reddingen (05/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Kroatië staat opnieuw in de kwartfinales van het WK voetbal. De vicewereldkampioen zette tegen een alweer kwiek voetballend Japan een scheve situatie recht. Ivan Perisic (ex-Club) was in een aantrekkelijke en faire match de man van de gelijkmaker, doelman Livakovic stopte bij de penalty’s drie elfmeters. De Kroaten kijken in de kwartfinales Brazilië of Zuid-Korea in de ogen. [naar artikel]

6. LIVE KROATIË-BRAZILIË. Strafschoppen! Kan Livakovic ook enkele elfmeters tegenhouden? (09/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste kwartfinale WK voetbal • Aftrap: 16u • Stadion: Education City Stadium • Scheidsrechter: Michael Oliver [naar artikel]

7. Sensatie op het WK: Kroatië stuurt huilende Brazilianen na strafschoppen naar huis (09/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Topfavoriet Brazilië zal het WK niet winnen. Een stug Kroatië legde de Brazilianen na strafschoppen over de knie. Doelman Livakovic is de grote held van de avond. Komende dinsdag nemen de Kroaten het op tegen diegene die zegeviert in Nederland-Argentinië. [naar artikel]