Knack

Engeland knokt zich in potig duel met strafschoppen voorbij Colombia

03/07/2018 - 23:24
"Engeland heeft zich dinsdag als laatste geplaatst voor de kwartfinales op het WK voetbal in Rusland. De Engelsen hadden strafschoppen nodig om Colombia op de knieën te krijgen."

1. Engeland knokt zich in potig duel met strafschoppen voorbij Colombia (03/07/2018 - Knack)

Engeland heeft zich dinsdag als laatste geplaatst voor de kwartfinales op het WK voetbal in Rusland. De Engelsen hadden strafschoppen nodig om Colombia op de knieën te krijgen. [naar artikel]

2. WK 2018 – Colombia – Engeland zal beslist worden met strafschoppen (03/07/2018 - Metro)

Na doelpuntenloze verlengingen zal Colombia-Engeland in de achtste finales van het WK in Rusland beslist moeten worden na strafschoppen. Tijdens de reguliere speeltijd scoorden Harry Kane (57.) en Yerry Mina (90.+3). Voor Kane zijn zesde treffer (3 penalty’s), voor Mina zijn derde kopbaldoelpunt. Het is de derde achtste finale die na strafschoppen beslist moet worden. […] Het bericht WK 2018 – Colombia – Engeland zal beslist worden met strafschoppen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Nations League – Nederland knokt zich in verlengingen voorbij Engeland naar finale (07/06/2019 - Metro)

Nederland heeft zich donderdagavond in Guimaraes geplaatst voor de finale van de eerste editie van de UEFA Nations League. In de tweede halve finale haalden de Nederlanders het na verlengingen met 3-1 van Engeland, na negentig minuten stond er 1-1 op het scorebord. De Nederlanders spelen zondagavond in Porto de finale tegen gastland Portugal, zondagmiddag […] Het bericht Nations League – Nederland knokt zich in verlengingen voorbij Engeland naar finale verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Engeland na penalty’s voorbij Colombia naar kwartfinales (03/07/2018 - Het Belang van Limburg)

Engeland heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van het WK voetbal. De Engelsen klopten Colombia na penalty’s. [naar artikel]

5. Copa America – Chili wint met strafschoppen van Colombia (29/06/2019 - Metro)

Het nationale elftal van Chili staat in de halve finale van de Copa America. De titelverdediger versloeg Colombia in de strafschoppenserie met 5-4. Na negentig minuten spelen in Sao Paulo stond nog altijd 0-0 op het scorebord. Chili zag wel twee doelpunten afgekeurd worden na ingrijpen door de VAR. In de penaltyreeks schoot Alexis Sanchez […] Het bericht Copa America – Chili wint met strafschoppen van Colombia verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. Chili wint na strafschoppen van Colombia en staat in halve finale Copa América (29/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het nationale elftal van Chili staat in de halve finale van de Copa America. De titelverdediger versloeg Colombia in de strafschoppenserie met 5-4. [naar artikel]

7. Engeland pakt brons in Nations League na strafschoppen in troostfinale tegen Zwitserland (09/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Engeland heeft de troostfinale in de UEFA Nations League gewonnen en wordt zo derde in deze nieuwe competitie. In de strijd om plek drie versloeg het Zwitserland na strafschoppen nadat het na 120 minuten nog 0-0 stond. De penaltyserie eindigde op 6-5 in het voordeel van de Engelsen. Later vanavond (om 20u45) wordt de finale tussen Portugal en Nederland afgewerkt. [naar artikel]