Een groen pastagerecht, een salade met een zoete toets en kalfsvlees met groenten van het seizoen. Aan tafel met onze chef Jeroen Meus! [naar artikel]
Pasta en gehakballen vormen een geweldig duo. Doe daar nog eens flink wat gegrilde groenten bij en je krijgt een gerecht waar heel de tafel [naar artikel]
Denk je bij gegrilde groenten automatisch aan een warm gerecht? Kijk dan maar eens naar een Italiaans antipastibuffet: het ligt er vol koude [naar artikel]
Andijvie, pastinaken, kervelwortelen … Deze bordjes tsjokvol vergeten groenten eet je gegarandeerd helemaal leeg. Niets laten verloren gaan! [naar artikel]
Rog is een van de vissen die ik het liefste eet, simpelweg in de boter gebakken. Deze keer schuif ik alles in één schaal de oven in: de rog, de [naar artikel]
In een klassieke quiche zitten niet zoveel groenten. Ik draai de rollen om, en maak een taart bomvol groenten, aangevuld met een quichevulling [naar artikel]
Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze heerlijke köfte met groenten klaar. Smakelijk! [naar artikel]
Het kerstinterview met Jeroen Meus maakte heel wat los bij onze lezers. Een selectie van de reacties die wij ontvingen. 'Meus in de Vlaamse canon!' [naar artikel]
Jeroen Meus (40) maakt met Dagelijkse zomerkost niet alleen het mooie weer in Spanje. Hij kookt ook op een speelplein in Rijmenam. Daar kregen 260 kinderen hun stoofvlees en hun frieten gisteren geserveerd door de bekendste tv-kok van Vlaanderen. Ook Meus’ zoontje Georges (6) was van de partij. Die proefde voor het eerst in zijn leven van een speelplein. [naar artikel]
Jeroen Meus vierde maandag zijn tweeduizendste aflevering van Dagelijkse Kost. Het populaire kookprogramma vormt geregeld onderwerp van studie aan de Universiteit Antwerpen. “Jeroen Meus gebruikt boter en zout zoals elke kok, maar hij blinkt vooral uit in het gebruik van kruiden en groenten”, zegt hoofddocent Charlotte De Backer. Waarmee ze een hardnekkig misverstand rechtzet. Wat onder meer ook blijkt: “Mannen die naar Dagelijkse Kost kijken, koken vaker.” [naar artikel]
Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]
“Gebruik toch je gezond verstand.” Het is het motto van Jeroen Meus, die tussen aardappelstoemp en quinoarel vooral een pleidooi blijft houden voor lekker eten, met liefde klaargemaakt. In het Radio 1-programma programma ‘Touché’ sprak hij vol passie over zijn vak: “Ik merk dat het onder druk staat”. [naar artikel]
Het is eens wat anders: een reclameblok in Dagelijkse Kost. Met de nodige humor heeft tv-kok Jeroen Meus dat maandagavond zelf opgevuld. “Ik ben Jeroen Meus, en al zeven jaar maak ik Dagelijkse Kost alsof het voor mezelf zou zijn.” [naar artikel]
Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze overheerlijke hartige taart met kip en groenten klaar. Smakelijk! [naar artikel]
De stad Leuven benoemt tv-presentator en kok Jeroen Meus tot ereburger. “Jeroen is iemand die mensen samenbrengt en de waarden van Leuven op een authentieke manier uitdraagt. Dat maakt hem een van de beste ambassadeurs van de stad”, zegt burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a). [naar artikel]
“Ik heb iets bijgeleerd vandaag”, zegt Jeroen Meus. “Een scheutje vermout maakt de ossenstaartsoep af.” Samen met de 101-jarige Martha Katz uit Borgerhout heeft Meus gisteren op de Boekenbeurs een van de 24 gerechten uit het boek Het recept van mijn leven klaargemaakt. [naar artikel]
21:27 De drie vestigingen van Würst, het geesteskind van Jeroen Meus, bleven gisteren dicht. Dat meldt hln.be. De snackbars in Leuven, Gent en Antwerpen zouden in slechte papieren zitten. Meus, die al sinds... [naar artikel]
Niels Albert, Willy Sommers en Eline De Munck: Een kersverse lading Bekende Vlamingen maakt zijn opwachting in het nieuwe seizoen van Twee tot de zesde macht, onder leiding van Jeroen Meus. [naar artikel]
Jeroen Meus (41) verlaat deze zomer opnieuw zijn vertrouwde Leuvense keuken. In plaats daarvan presenteert hij zijn ‘Dagelijkse Zomerkost’ vanuit... [naar artikel]
Dit is dé perfecte salade voor bij de barbecue, een mix van gegrilde groenten en sappige, rauwe tomaten. Maar je kunt deze ratatouille net zo [naar artikel]
Fans van de tv-kok Jeroen Meus moeten deze zomer niet op hun honger blijven zitten. De man zal ook tijdens de zomermaanden te zien zijn met de variant ‘Dagelijkse Zomerkost’, dat telkens opgenomen wordt vanop een camping. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.