Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]
In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]
In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]
Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]
Jeroen Meus (45) gaat zijn 'mosterd’ zoeken over de grens. In het nieuwe VRT-programma ‘De mosterd van Meus’ trekt de tv-kok naar het buitenland om op zoek te gaan naar lokale gerechten, nieuwe kooktechnieken én culinaire verhalen. [naar artikel]
Televisiekok Jeroen Meus reist voor zijn nieuwe programma 'De mosterd van Meus' naar 6 buitenlandse televisiechefs, om inspiratie op te doen voor nieuwe 'Dagelijkse kost'-recepten. Van de gekende Zweedse balletjes tot verrassende kaas uit het onbekende Georgië: Meus verwerkt steeds meer internationale invloeden in onze 'Dagelijkse kost'. "Een simpele kotelet met wortelstoemp volstaat niet meer." [naar artikel]
In de derde aflevering van ‘De mosterd van Meus’ stond Schotland centraal, de place to be voor liefhebbers van doedelzakmuziek, regenweer en bedenkelijk eten. Of toch niet? Na een wat aarzelende start slaagde Jeroen Meus (46) er namelijk in om een verrassend beeld te schetsen van het land. “Tegen het einde leek een verhuis wel héél aanlokkelijk.” [naar artikel]
In de derde aflevering van ‘De mosterd van Meus’ stond Schotland centraal, de place to be voor liefhebbers van doedelzakmuziek, regenweer en bedenkelijk eten. Of toch niet? Na een wat aarzelende start slaagde Jeroen Meus (46) er namelijk in om een verrassend beeld te schetsen van het land. “Tegen het einde leek een verhuis wel héél aanlokkelijk.” [naar artikel]
Tijdens de zomervakantie kookt Jeroen Meus niet in zijn vertrouwde ‘Dagelijkse Kost’-keuken, maar wel op de camping. Ook het Zilvermeer in Mol werd vereerd met een bezoekje en lekkere gerechten. [naar artikel]
In De Mosterd van Meus liet Jeroen Meus er geen twijfel over bestaan: hij kan geen nee zeggen. Wandelt hij een kleine winkel binnen, dan loopt hij even later gegarandeerd met een aankoop weer naar buiten. Herkenbaar, maar wat doe je eraan? [naar artikel]
De man van Dagelijkse Kost die achter het fornuis staat met de man van SOS Piet: dit najaar gaat het gebeuren. Op 10 november kookt Jeroen Meus (39) in het pop-uprestaurant van Piet Huysentruyt (54) in Kortrijk. [naar artikel]
Filip Lardon, kankerspecialist van UAntwerpen, is gefrustreerd na de aankondiging De mosterd van Meus, het “zoveelste reisprogramma op de VRT”. “Opnieuw een programma met dure buitenlandse reizen, ik vraag me af waarom VRT niet meer aandacht schenkt aan wetenschappelijk onderzoek.” [naar artikel]
Het waren de eerste stapjes die Jeroen Meus (42) met een televisiecamera zette buiten de vertrouwde omgeving van zijn keuken. In 'Plat préféré'... [naar artikel]
Jeroen Meus praat tijdens ‘Dagelijkse kost’niet langer tegen of met regisseur Kathryn, die nooit in beeld kwam maar vaak offscreen haar mening ertussen draaide. “Kathryn heeft andere horizonten opgezocht.” [naar artikel]
De man van ‘Dagelijkse Kost’ die achter het fornuis staat met de man van‘SOS Piet’: dit najaar gaat het gebeuren. Op 10 november kookt Jeroen Meus (39) in het ‘Likoké on Tour’-pop-uprestaurant van Piet Huysentruyt (54) in Kortrijk. [naar artikel]
Jeroen Meus probeerde in ‘Dagelijkse Kost’ de draak te steken met Loïc Van Impe, maar dat is buiten de VTM-kok gerekend. Hij geeft Jeroen een... [naar artikel]
Kris Kuppens zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: Goed Volk van Jeroen Meus. [naar artikel]
Jeroen Meus (40) maakt met Dagelijkse zomerkost niet alleen het mooie weer in Spanje. Hij kookt ook op een speelplein in Rijmenam. Daar kregen 260 kinderen hun stoofvlees en hun frieten gisteren geserveerd door de bekendste tv-kok van Vlaanderen. Ook Meus’ zoontje Georges (6) was van de partij. Die proefde voor het eerst in zijn leven van een speelplein. [naar artikel]
Nog één week staat Jeroen Meus (44) dit jaar in zijn vertrouwde keuken, maar wel met een bijzondere opdracht. De tv-kok van Eén ontfermt zich over het nationale kerstmenu. Tijdens de kerstvakantie kookt hij vanuit de Ardennen. [naar artikel]
Voor ‘Dagelijkse Zomerkost’ verlaat Jeroen Meus zijn vertrouwde keuken en gaat hij zomerse gerechten maken in de keuken van kijkers. Vanavond is hij te gast bij dj Nick Kraft in Oevel. [naar artikel]
Tijd om je kinderen culinair extra te verwennen in deze eerste schoolweken, met drie echte opkikkers. Zo worden ze later groot en sterk! [naar artikel]
Een goei kotelet, in goe wa boter. Met boontjes. Ook gebakken in goe wa boter. Zo kennen we de ‘Dagelijkse Kost’ van Jeroen Meus (44) al twaalf jaar. Geen koteletten in zijn nieuw boek Groentekost. Jeroen kookt vegetarisch. “Ik zou het kunnen, maar ik zal het nooit worden. Als ik zin heb in een steak, dan bak ik een steak.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.