Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Jeroen Meus kookt weer buiten de landsgrenzen in culinair reisprogramma ‘De Mosterd van Meus’

24/05/2023 - 03:28
"Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Jeroen Meus drinkt ‘cobraspeeksel’ in eerste aflevering ‘De mosterd van Meus’: “Terwijl ik enorme slangenfobie heb” (05/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]


2. Jeroen Meus trekt naar het buitenland in ‘De mosterd van Meus’: “Ik wil tegen de kijker zeggen: kom, efkes 50 minuten escapisme” (03/03/2024 - Gazet van Antwerpen)

In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]


3. Jeroen Meus trekt naar het buitenland in ‘De mosterd van Meus’: “Opgelegde dennenappels uit Georgië, dat smaakt verrassend goed” (03/03/2024 - Het Belang van Limburg)

In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]


4. Jeroen Meus openhartig over het gemis naar eigen restaurant: “Maar om deze persoonlijke redenen doe ik het niet” (05/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]


5. Jeroen Meus maakt tv-programma in het buitenland: “Ik heb een passie voor dagelijkse kost, van waar ook ter wereld” (23/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Jeroen Meus (45) gaat zijn 'mosterd’ zoeken over de grens. In het nieuwe VRT-programma ‘De mosterd van Meus’ trekt de tv-kok naar het buitenland om op zoek te gaan naar lokale gerechten, nieuwe kooktechnieken én culinaire verhalen. [naar artikel]


6. De zes recepten voor een culinair reisprogramma à la Jeroen Meus: ‘Alles wat eetbaar is, zal ik proeven’ (18/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. ‘De mosterd van Meus’: Jeroen Meus doet je dromen van een reis naar Zweden en heerlijke kaneelbollen (05/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Jeroen Meus zoekt inspiratie bij 6 buitenlandse tv-chefs in 'De mosterd van Meus' (04/03/2024 - VRT NWS)

Televisiekok Jeroen Meus reist voor zijn nieuwe programma 'De mosterd van Meus' naar 6 buitenlandse televisiechefs, om inspiratie op te doen voor nieuwe 'Dagelijkse kost'-recepten. Van de gekende Zweedse balletjes tot verrassende kaas uit het onbekende Georgië: Meus verwerkt steeds meer internationale invloeden in onze 'Dagelijkse kost'. "Een simpele kotelet met wortelstoemp volstaat niet meer." [naar artikel]


9. KIJKRAPPORT. ‘De mosterd van Meus’: “Jeroens grootste sterkte blijft z'n spontaniteit” (18/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

In de derde aflevering van ‘De mosterd van Meus’ stond Schotland centraal, de place to be voor liefhebbers van doedelzakmuziek, regenweer en bedenkelijk eten. Of toch niet? Na een wat aarzelende start slaagde Jeroen Meus (46) er namelijk in om een verrassend beeld te schetsen van het land. “Tegen het einde leek een verhuis wel héél aanlokkelijk.” [naar artikel]


10. KIJKRAPPORT. ‘De mosterd van Meus’: “Hier leek weinig in scène gezet” (18/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

In de derde aflevering van ‘De mosterd van Meus’ stond Schotland centraal, de place to be voor liefhebbers van doedelzakmuziek, regenweer en bedenkelijk eten. Of toch niet? Na een wat aarzelende start slaagde Jeroen Meus (46) er namelijk in om een verrassend beeld te schetsen van het land. “Tegen het einde leek een verhuis wel héél aanlokkelijk.” [naar artikel]


11. Jeroen Meus kookt aan het Zilvermeer (03/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

Tijdens de zomervakantie kookt Jeroen Meus niet in zijn vertrouwde ‘Dagelijkse Kost’-keuken, maar wel op de camping. Ook het Zilvermeer in Mol werd vereerd met een bezoekje en lekkere gerechten. [naar artikel]


12. Waarom is het zo moeilijk om zonder iets te kopen een (kleinere) winkel buiten te stappen? (10/04/2024 - Het Belang van Limburg)

In De Mosterd van Meus liet Jeroen Meus er geen twijfel over bestaan: hij kan geen nee zeggen. Wandelt hij een kleine winkel binnen, dan loopt hij even later gegarandeerd met een aankoop weer naar buiten. Herkenbaar, maar wat doe je eraan? [naar artikel]


13. Jeroen Meus kookt bij Piet: “We gaan samen knallen” (07/09/2017 - Gazet van Antwerpen)

De man van Dagelijkse Kost die achter het fornuis staat met de man van SOS Piet: dit najaar gaat het gebeuren. Op 10 november kookt Jeroen Meus (39) in het pop-uprestaurant van Piet Huysentruyt (54) in Kortrijk. [naar artikel]


14. Kankerspecialist UAntwerpen: “Waarom het zoveelste reisprogramma met Jeroen Meus, en zo weinig aandacht voor wetenschap op tv?” (06/03/2024 - Gazet van Antwerpen)

Filip Lardon, kankerspecialist van UAntwerpen, is gefrustreerd na de aankondiging De mosterd van Meus, het “zoveelste reisprogramma op de VRT”. “Opnieuw een programma met dure buitenlandse reizen, ik vraag me af waarom VRT niet meer aandacht schenkt aan wetenschappelijk onderzoek.” [naar artikel]


15. Jeroen Meus kookt lievelingskost van Frank Sinatra in 'Plat préféré’ (05/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het waren de eerste stapjes die Jeroen Meus (42) met een televisiecamera zette buiten de vertrouwde omgeving van zijn keuken. In 'Plat préféré'... [naar artikel]


16. Na zeven jaar kookt Jeroen Meus weer alleen: geen Kathryn meer om mee te praten (12/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Jeroen Meus praat tijdens ‘Dagelijkse kost’niet langer tegen of met regisseur Kathryn, die nooit in beeld kwam maar vaak offscreen haar mening ertussen draaide. “Kathryn heeft andere horizonten opgezocht.” [naar artikel]


17. Na concurrentiestrijd op tv: Jeroen Meus kookt bij Piet Huysentruyt (07/09/2017 - Het Belang van Limburg)

De man van ‘Dagelijkse Kost’ die achter het fornuis staat met de man van‘SOS Piet’: dit najaar gaat het gebeuren. Op 10 november kookt Jeroen Meus (39) in het ‘Likoké on Tour’-pop-uprestaurant van Piet Huysentruyt (54) in Kortrijk. [naar artikel]


18. Loïc Van Impe geeft Jeroen Meus een ‘stoofvleesje van eigen deeg’ (16/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

Jeroen Meus probeerde in ‘Dagelijkse Kost’ de draak te steken met Loïc Van Impe, maar dat is buiten de VTM-kok gerekend. Hij geeft Jeroen een... [naar artikel]


19. Jeroen Meus kan ergens als zichzelf binnenkomen om er als een rijker man weer buiten te gaan (03/06/2019 - De Morgen)

Kris Kuppens zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: Goed Volk van Jeroen Meus. [naar artikel]


20. Jeroen Meus legt kinderen in Rijmenam in de watten: tv-kok maakt stoofvlees met frietjes op speelplein (05/07/2018 - Gazet van Antwerpen)

Jeroen Meus (40) maakt met Dagelijkse zomerkost niet alleen het mooie weer in Spanje. Hij kookt ook op een speelplein in Rijmenam. Daar kregen 260 kinderen hun stoofvlees en hun frieten gisteren geserveerd door de bekendste tv-kok van Vlaanderen. Ook Meus’ zoontje Georges (6) was van de partij. Die proefde voor het eerst in zijn leven van een speelplein. [naar artikel]


21. Jeroen Meus kookt nationaal kerstmenu: elke avond één gang op televisie (19/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Nog één week staat Jeroen Meus (44) dit jaar in zijn vertrouwde keuken, maar wel met een bijzondere opdracht. De tv-kok van Eén ontfermt zich over het nationale kerstmenu. Tijdens de kerstvakantie kookt hij vanuit de Ardennen. [naar artikel]


22. Jeroen Meus kookt bij dj (01/07/2019 - Het Belang van Limburg)

Voor ‘Dagelijkse Zomerkost’ verlaat Jeroen Meus zijn vertrouwde keuken en gaat hij zomerse gerechten maken in de keuken van kijkers. Vanavond is hij te gast bij dj Nick Kraft in Oevel. [naar artikel]


23. Jeroen Meus kookt voor je kinderen: tomatensoep, spaghetti met ‘meatballs’ en wortelstoemp (07/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Tijd om je kinderen culinair extra te verwennen in deze eerste schoolweken, met drie echte opkikkers. Zo worden ze later groot en sterk! [naar artikel]


24. Jeroen Meus gaat veggie: “De eerste keer dat ik kikkererwten zag, wilde ik er enkel mee knikkeren” (26/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Een goei kotelet, in goe wa boter. Met boontjes. Ook gebakken in goe wa boter. Zo kennen we de ‘Dagelijkse Kost’ van Jeroen Meus (44) al twaalf jaar. Geen koteletten in zijn nieuw boek Groentekost. Jeroen kookt vegetarisch. “Ik zou het kunnen, maar ik zal het nooit worden. Als ik zin heb in een steak, dan bak ik een steak.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!