Sporza

Real Madrid sluit zwakke week af met derde gelijkspel op een rij

02/10/2016 - 18:08
"Real Madrid is amper een week tijd zijn riante voorsprong in de Primera Division kwijtgespeeld. In eigen huis raakte het tegen het bescheiden Eibar niet verder dan 1-1."

1. Real Madrid sluit zwakke week af met derde gelijkspel op een rij (02/10/2016 - Sporza)

Real Madrid is amper een week tijd zijn riante voorsprong in de Primera Division kwijtgespeeld. In eigen huis raakte het tegen het bescheiden Eibar niet verder dan 1-1. [naar artikel]

2. Uitgerekend Gareth Bale schiet Wales naar gelijkspel na zwakke eerste helft tegen de VS (21/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Wales is in zijn eerste WK-wedstrijd sinds 1958 niet verder geraakt dan een 1-1-gelijkspel tegen de Verenigde Staten. De Welshmen werkten een zwakke eerste helft af en zagen de VS verdiend op voorsprong komen via Timothy Weah. Diep in de tweede helft lokte Gareth Bale een penalty uit en zette die ook feilloos om. Het eerste gelijkspel van dit WK. [naar artikel]

3. Thibaut Courtois blijft strijdvaardig na gelijkspel tegen Manchester City: “Al bij al is een gelijkspel zeker niet slecht” (09/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Thibaut Courtois liet tegen Manchester City nog maar eens zien waarom hij ‘El Muro’ genoemd wordt in Spanje. Onze landgenoot haalde enkele gemaakte doelpunten uit zijn doel, maar moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven op een schot van Kevin De Bruyne. “Al ging daar wel een penaltyfout aan vooraf”, verklaarde de doelman van Real Madrid. [naar artikel]

4. Servische bondscoach na gelijkspel tegen Rode Duivels: “We verdienden misschien wel een gelijkspel” (16/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Dragan Stojkovic, de bondscoach van Servië, had veel goede dingen gezien in de vriendschappelijke interland van woensdag, in Leuven tegen de Rode Duivels. De Serviërs verloren met 1-0. “Maar we verdienden misschien wel een gelijkspel”, vond Stojkovic. [naar artikel]

5. Real Madrid-trainer Zinédine Zidane verdedigt Eden Hazard na zwakke partij in Champions League: “Hij moet spelen” (06/05/2021 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid-doelman Thibaut Courtois erkende woensdagavond dat zijn ex-club Chelsea veel kansen had in de terugmatch van de halve finale van de Champions League op Stamford Bridge. De Blues haalden het met 2-0, nadat de heenmatch in Madrid op 1-1 was geëindigd. [naar artikel]

6. LIVE. Real Madrid lukt aansluitingstreffer op slag van rust na zwakke eerste helft (25/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• RB Arena (21u) • Ref: Daniele Orsato (ITA) • Real is al geplaatst, maar kan groepswinnaar worden • Courtois terug fit en start in de basis, krijgt ook Eden Hazard minuten? [naar artikel]

7. Quick-Step Floors sluit eerste stage in Calpe af: "Geen zwakke schakels" (21/12/2017 - Sporza)

De Belgische wielerformatie heeft zijn eerste stage tijdens het tussenseizoen afgesloten. Voor 10 dagen was Calpe de thuis van 27 renners van de ploeg. [naar artikel]

8. WTA Madrid – Kvitova pakt na marathonmatch derde eindzege in Madrid (12/05/2018 - Metro)

Petra Kvitova (WTA 10) heeft zaterdag voor de derde keer het WTA-toernooi in de Spaanse hoofdstad Madrid (gravel/6.685.828 dollar) op haar naam geschreven. Ze versloeg in de finale na een marathonmatch de Nederlandse Kiki Bertens (WTA 20) in drie sets: 7-6 (8/6), 4-6 en 6-3. Na een gelijkopgaand begin ging Bertens in het zesde spel […] Het bericht WTA Madrid – Kvitova pakt na marathonmatch derde eindzege in Madrid verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

9. Colsaerts zakt weg op British Masters na zwakke derde ronde (15/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Nicolas Colsaerts is zaterdag in het Britse Chandlers Cross na een zwakke derde ronde van 76 slagen weggezakt naar de gedeelde zestigste plaats op het British Masters golftoernooi (EPGA/3.333.700 euro). [naar artikel]