BusinessAM

Eerste hattrick voor Ibrahimovic, Rooney breekt neus

30/07/2018 - 09:21
" Zlatan Ibrahimovic heeft zijn eerste hattrick gescoord in Amerikaanse loondienst. Met drie doelpunten in 24 minuten hielp hij zijn team Los Angeles Galaxy aan een 4-3 overwinning tegen Orlando City. Voor Ibracadabra staat de teller nu op vijftien doelpunten in zeventien wedstrijden voor Galaxy. Het team uit Los Angeles is reeds negen wedstrijden ongeslagen en […] Het bericht Eerste hattrick voor Ibrahimovic, Rooney breekt neus verscheen eerst op Metro."

1. Eerste hattrick voor Ibrahimovic, Rooney breekt neus (30/07/2018 - Metro)

Zlatan Ibrahimovic heeft zijn eerste hattrick gescoord in Amerikaanse loondienst. Met drie doelpunten in 24 minuten hielp hij zijn team Los Angeles Galaxy aan een 4-3 overwinning tegen Orlando City. Voor Ibracadabra staat de teller nu op vijftien doelpunten in zeventien wedstrijden voor Galaxy. Het team uit Los Angeles is reeds negen wedstrijden ongeslagen en […] Het bericht Eerste hattrick voor Ibrahimovic, Rooney breekt neus verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Ibrahimovic (wie anders?) is grootverdiener in de MLS en breekt record, Pozuelo doet beter dan Rooney en verpulvert Ciman (14/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Zlatan Ibrahimovic strijkt dit jaar bij Los Angeles Galaxy een salaris van 7,2 miljoen dollar (6,38 miljoen euro) op. Daarmee is de 37-jarige Zweed de best betaalde speler in de Amerikaanse Major League Soccer. “Ibra” verbetert met zijn toploon net het vorige record van de Braziliaan Kaka. Die streek in 2017 bij Orlando 7,16 miljoen dollar op. [naar artikel]

3. Wayne Rooney scoort eerste hattrick in MLS (17/03/2019 - Metro)

Wayne Rooney heeft zaterdag zijn eerste hattrick gemaakt in de Amerikaanse Major League Soccer (MLS). De 33-jarige Engelsman scoorde de eerste drie doelpunten van DC United in de thuiswedstrijd tegen Real Salt Lake. Rooney opende de score in de 34e minuut met een strafschop. Zeven minuten later maakte de ex-spits van Manchester United er na […] Het bericht Wayne Rooney scoort eerste hattrick in MLS verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Wayne Rooney scoort eerste hattrick in MLS: “Altijd prettig” (17/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Wayne Rooney heeft zaterdag zijn eerste hattrick gemaakt in de Amerikaanse Major League Soccer (MLS). De 33-jarige Engelsman scoorde de eerste drie doelpunten van DC United in de thuiswedstrijd tegen Real Salt Lake. [naar artikel]

5. VIDEO. Wayne Rooney scoort eerste hattrick in MLS (17/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Wayne Rooney heeft gisteren zijn eerste hattrick gemaakt in de Amerikaanse Major League Soccer (MLS). De 33-jarige Engelsman scoorde de eerste drie... [naar artikel]

6. FT buitenland. Monchi technisch directeur bij Sevilla, Rooney scoort eerste hattrick in MLS (17/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Sevilla heeft twee dagen na het ontslaan van trainer Pablo Machín een nieuwe technisch directeur aangesteld. De Spanjaard Monchi gaat de technische... [naar artikel]

7. VIDEO: Ibrahimovic en Rooney spelen Feyenoord tureluurs (24/11/2016 - Sporza)

Manchester United heeft zwaar uitgehaald tegen Feyenoord. Rooney opende de score, terwijl Ibrahimovic 2 knappe assists uit zijn schoenen toverde. [naar artikel]