Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

Twee Hamas-strijders gedood aan grens met Gaza

07/08/2018 - 17:41
"Twee Hamas-strijders zijn langs de Gazastrook gedood door Israëlisch geweervuur. Dat zegt Hamas. Volgens het Israëlische leger werd er op stellingen van Hamas, in het noorden van de Gazastrook, geschoten nadat Palestijnse schutters het vuur hadden geopend op Israëlische soldaten. Daarbij vielen geen gewonden aan Israëlische kant, aldus nog het leger. Hamas liet al weten […] Het bericht Twee Hamas-strijders gedood aan grens met Gaza verscheen eerst op Metro."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Live - Oorlog Israël-Hamas. Zware bombardementen en luchtaanvallen in zuiden van Gaza • Israël heeft naar eigen zeggen 7.000 Hamasstrijders gedood (10/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. LIVE GAZA. “36 leden van familie gedood bij luchtaanval in Gaza” - België zal ook deelnemen aan maritieme humanitaire corridor naar Gaza (16/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Hoewel naar schatting de helft van de inwoners van Gaza zich momenteel in Rafah bevindt, heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu de goedkeuring gegeven aan zijn leger om de zuidelijke stad binnen te vallen. Eerder had Hamas een tijdelijke wapenstilstand voorgesteld. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


3. Live - ‘Ongeveer 1.500 lichamen Hamasstrijders gevonden in Israël’ • Israël heeft opnieuw ‘volledige controle’ over grenshek van Gaza (10/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Welke opties zijn er voor Gaza na de oorlog? ‘Je kan alle Hamasstrijders doden, daarmee is hun gedachtegoed niet verslagen’ (07/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Beelden van massa-arrestatie in Gaza circuleren online: zette Israël Hamasstrijders of burgers geblinddoekt en in ondergoed op straat? (07/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Op sociale media circuleren beelden van een massa-arrestatie van het Israëlische leger in het noorden van de Gaza. Volgens Israëlische media zijn de arrestanten die in ondergoed op straat worden gezet Hamasstrijders, volgens Palestijnse media gaat het om onschuldige burgers. [naar artikel]


6. Waarom vader opgelucht was toen hij hoorde dat zijn dochter (8) gedood werd door Hamasstrijders: “Een zegen” (12/10/2023 - Het Belang van Limburg)

In een interview met de Amerikaanse zender CNN heeft een Ier, die in Israël woont, vertelt dat hij opgelucht was te horen dat zijn 8-jarige dochter Emily gestorven is bij de aanvallen van Hamas en ze niet gevangengenomen werd. “Hoe ze je behandelen, is erger dan de dood.” [naar artikel]


7. Live - Israëlische leger: hooggeplaatste Hamasstrijders gedood die betrokken waren bij planning aanslag (04/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Oorlog Israël-Hamas. Israël heeft naar eigen zeggen 7.000 Hamasstrijders gedood (10/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Israëlische leger: ruim vijftig Hamasstrijders gedood tijdens inval Al Shifa-ziekenhuis (19/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Twee Hamas-strijders gedood aan grens met Gaza (07/08/2018 - Metro)

Twee Hamas-strijders zijn langs de Gazastrook gedood door Israëlisch geweervuur. Dat zegt Hamas. Volgens het Israëlische leger werd er op stellingen van Hamas, in het noorden van de Gazastrook, geschoten nadat Palestijnse schutters het vuur hadden geopend op Israëlische soldaten. Daarbij vielen geen gewonden aan Israëlische kant, aldus nog het leger. Hamas liet al weten […] Het bericht Twee Hamas-strijders gedood aan grens met Gaza verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!