Lukaku en Fellaini openen Premier League met zege tegen Leicester City

10/08/2018 - 22:53
"De openingsmatch van de Premier League is vrijdagavond door Manchester United met 2-1 gewonnen tegen Leicester City. Paul Pogba en Luke Shaw scoorden aan het begin en het einde van de wedstrijd. De aansluitingstreffer van Vardy in de blessuretijd kwam te laat voor de bezoekers. Lukaku (67e minuut) en Fellaini (84e minuut) vielen in de tweede helft in. Lukaku miste in het slot van de match een open doelkans oog in oog met keeper Schmeichel."

1. Lukaku en Fellaini openen Premier League met zege tegen Leicester City (10/08/2018 - Het Belang van Limburg)

De openingsmatch van de Premier League is vrijdagavond door Manchester United met 2-1 gewonnen tegen Leicester City. Paul Pogba en Luke Shaw scoorden aan het begin en het einde van de wedstrijd. De aansluitingstreffer van Vardy in de blessuretijd kwam te laat voor de bezoekers. Lukaku (67e minuut) en Fellaini (84e minuut) vielen in de tweede helft in. Lukaku miste in het slot van de match een open doelkans oog in oog met keeper Schmeichel. [naar artikel]

2. LIVE PREMIER LEAGUE: Lukaku en Fellaini nemen het op tegen Kabasele, Spurs-Belgen trekken naar Leicester (28/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Veertiende speeldag Premier League Vertonghen en Dembélé met Tottenham naar Leicester Lukaku opnieuw aan het kanon in en tegen het Watford van... [naar artikel]

3. MULTILIVE PREMIER LEAGUE (20u45): Lukaku en Fellaini nemen het op tegen Kabasele, Spurs-Belgen trekken naar Leicester (28/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Niet alleen in ons land wordt er vanavond gevoetbald. Over het Kanaal is de Premier League toe aan speeldag 14 en vanavond staan er al vier... [naar artikel]

4. LIVE (16u). Openen Leicester-Belgen Premier League met zege tegen Dendoncker en co? (14/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 1ste speeldag • Aftrap: 16u • King Power Stadium • Leicester won een week geleden de Community Shield ten koste van Man City [naar artikel]

5. Romelu Lukaku en Fellaini trainen nog steeds niet mee, Jordan Lukaku out (04/10/2017 - Metro)

23 Rode Duivels, onder hen vier doelmannen, werkten deze voormiddag in het Nationaal Voetbalcentrum in Tubeke hun training af in de voorbereiding op de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Bosnië-Herzegovina (op 7 oktober in Sarajevo) en Cyprus (op 10 oktober in Brussel). In vergelijking met de training van gisteren verschenen Kevin De Bruyne, Jan Vertonghen en Dries Mertens […] [naar artikel]

6. LIVE Premier League: Lukaku krijgt voorkeur op Zlatan - Fellaini en Benteke op de bank (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Dertiende speeldag Premier League Manchester United ontvangt om 16u Brighton & Hove Albion Kabasele naar Newcastle, Benteke ontvangt Stoke,... [naar artikel]

7. Romelu Lukaku mist laatste twee Premier League-wedstrijden en ook Fellaini is geblesseerd (09/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Naast Romelu Lukaku moet ook Marouane Fellaini verstek laten gaan voor de laatste twee competitiematchen van Manchester United, donderdag tegen West Ham en zondag tegen Watford. De Rode Duivel kampt met een spierblessure, maakte trainer José Mourinho bekend. Het zou echter niet ernstig zijn. [naar artikel]

8. Belgen in het buitenland – Romelu Lukaku mist laatste twee Premier League-wedstrijden en ook Fellaini geblesseerd (09/05/2018 - Metro)

Romelu Lukaku geraakt niet op tijd fit voor de laatste twee Premier League-wedstrijden van het seizoen. Dat zei Manchester United-coach José Mourinho op een persconferentie woensdag. Ook Marouane Fellaini sukkelt met een spierblessure. Mourinho zei op de persconferentie dat Lukaku dit seizoen niet meer in actie komt in de Premier League door een enkelblessure. De […] Het bericht Belgen in het buitenland – Romelu Lukaku mist laatste twee Premier League-wedstrijden en ook Fellaini geblesseerd verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

9. Lukaku en Fellaini ten onder in ‘Hate Game’: Liverpool opnieuw Premier League-leider na driepunter tegen mak Man United (16/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Liverpool is opnieuw leider in de Premier League. ‘The Reds’ legden op Anfield Manchester United over de knie: 3-1. De ingevallen Shaqiri besliste... [naar artikel]