BusinessAM

17/08/2018 - 23:16
" RSC Anderlecht blijft na vier speeldagen met het maximum van 12 punten leider in de Jupiler Pro League. Vrijdag zette paars-wit Moekroen met 2-0 opzij. Bij de rust was het 1-0. Na een fout op Landry Dimata opende uitblinker Trebel de score in de 38e minuut met een vrije trap van net buiten de zestien. […] Het bericht Jupiler Pro League – RSC Anderlecht behoudt maximum met 2-0 zege tegen Moeskroen verscheen eerst op Metro."

1. Jupiler Pro League – RSC Anderlecht behoudt maximum met 2-0 zege tegen Moeskroen (17/08/2018 - Metro)

RSC Anderlecht blijft na vier speeldagen met het maximum van 12 punten leider in de Jupiler Pro League. Vrijdag zette paars-wit Moekroen met 2-0 opzij. Bij de rust was het 1-0. Na een fout op Landry Dimata opende uitblinker Trebel de score in de 38e minuut met een vrije trap van net buiten de zestien. […] Het bericht Jupiler Pro League – RSC Anderlecht behoudt maximum met 2-0 zege tegen Moeskroen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Jupiler Pro League – Anderlecht behoudt maximum na felbevochten zege in Charleroi (12/08/2018 - Metro)

RSC Anderlecht heeft zondagavond op de derde speeldag in de Jupiler Pro League met 1-2 (rust: 1-1) gewonnen op het veld van Charleroi. Paars-wit behoudt zo zijn maximum en met negen punten delen ze de leidersplaats met landskampioen Club Brugge. Voor de pauze zat het venijn in de slotfase van een aangename eerste helft. Charleroi […] Het bericht Jupiler Pro League – Anderlecht behoudt maximum na felbevochten zege in Charleroi verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Jupiler Pro League – Charleroi behoudt het maximum na 3-2 zege tegen Zulte Waregem (26/08/2017 - Metro)

Charleroi heeft zaterdag op de vijfde speeldag in de Jupiler Pro League met 3-2 (rust: 0-1) gewonnen van Zulte Waregem. De Karolo’s bogen op Mambourg in een knotsgekke slotfase een 1-2 achterstand nog om in een 3-2 thuiszege. Essevee was op slag van rusten op voorsprong geklommen, dankzij een doelpunt van Peter Olayinka. Op de […] [naar artikel]

4. Jupiler Pro League – Club Brugge behoudt het maximum na vlotte zege tegen Standard (27/08/2017 - Metro)

Club Brugge heeft op de vijfde speeldag in de Jupiler Pro League in het Jan Breydelstadion met 4-0 (rust: 2-0) gewonnen van Standard. De Rouches waren helemaal nergens in het wedstrijdbegin en keken al na zes minuten tegen een 2-0 achterstand aan, na treffers van Hans Vanaken (3.) en Wesley Moraes (6.). De wedstrijd was […] [naar artikel]

5. Jupiler Pro League – Union Sint-Gillis behoudt maximum met 5-1 zege tegen Waasland-Beveren (06/04/2019 - Metro)

Op de derde speeldag in Play-off IIB heeft Union Sint-Gillis zaterdagavond Waasland-Beveren met 5-1 ingeblikt. Bij de rust stonden de Brusselaars 2-1 voor. Na 25 minuten zag het er nog goed uit voor Waasland-Beveren. Stefan Milosevic zette de bezoekers op voorsprong. Lang bleef die niet op het bord staan. In de 28e minuut trapte Faiz […] Het bericht Jupiler Pro League – Union Sint-Gillis behoudt maximum met 5-1 zege tegen Waasland-Beveren verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. Jupiler Pro League – Club Brugge behoudt maximum na 0-2 zege tegen KV Oostende (10/08/2019 - Metro)

KV Oostende heeft in tegenstelling tot Club Brugge niet langer het maximum van de punten in de Jupiler Pro League. Blauw-zwart won zaterdag met 0-2 bij de kustploeg op de derde speeldag. Invallers David Okereke (72.) en Percy Tau (82.) zorgden voor de Brugse doelpunten. Club Brugge-coach Philippe Clement dropte met Cools, Mechele, Amrabat, Diatta, […] Het bericht Jupiler Pro League – Club Brugge behoudt maximum na 0-2 zege tegen KV Oostende verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Jupiler Pro League – Antwerp verliest 2-1 in Charleroi, Club Brugge behoudt als enige het maximum (11/08/2019 - Metro)

Op de derde speeldag in de hoogste naionale afdeling heeft Antwerp zondagavond het eerste puntenverlies geleden. In Charleroi ging de Great Old met 2-1 de boot in. Voor Charleroi is het na twee gelijke spelen de eerste driepunter. Na een flauwe vertoning stond de 0-0 bij de rust nog op het bord. De tweede helft […] Het bericht Jupiler Pro League – Antwerp verliest 2-1 in Charleroi, Club Brugge behoudt als enige het maximum verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. Pro League verstrengt regels: bubbels van maximum 4 personen en compartimenten van maximum 200 toeschouwers (20/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

De Pro League heeft de regels verstrengd. Fans zijn nog steeds welkom, maar wel in bubbels van maximum vier personen. De compartimenten worden dan weer gehalveerd naar 200 fans. [naar artikel]