18/08/2018 - 18:45
"De Premier League is vandaag toe aan speeldag twee. Starten deden we op Wembley, waar Tottenham de maat nam van Fulham (3-1). Om 18u30 volgt de..."

1. LIVE BUITENLAND. Ronaldo en Juve slikken vanuit het niets de gelijkmaker - Chelsea heeft vroege voorsprong beet (18/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Premier League is vandaag toe aan speeldag twee. Starten deden we op Wembley, waar Tottenham de maat nam van Fulham (3-1). Om 18u30 volgt de... [naar artikel]

2. MULTILIVE BUITENLAND: Casteels moet toch gelijkmaker slikken nadat hij penalty van Robben pakt (17/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ook vandaag houden we u naar goede gewoonte op de hoogte van hetgeen onze Belgen presteren in het buitenland. Nainggolan en AS Roma bijten om 15u... [naar artikel]

3. MULTILIVE BUITENLAND: Casteels moet toch gelijkmaker slikken nadat hij penalty van Robben pakt - PSG na 5 minuten spelen op achterstand (17/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

4. MULTILIVE BUITENLAND: Casteels moet toch gelijkmaker slikken nadat hij penalty van Robben pakt - PSG komt op gelijke hoogte (17/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

5. MULTILIVE BUITENLAND: Casteels moet toch gelijkmaker slikken nadat hij penalty van Robben pakt - PSG komt op gelijke hoogte - Houden Messi & co Eibar op afstand? (17/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

6. Belgen in het buitenland - Burnley en Kompany slikken late gelijkmaker en mislopen voorlopige leidersplaats (02/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Burnley heeft vrijdagavond in extremis nagelaten op kop van het klassement te komen in de Engelse tweede klasse. West Brom stak diep in blessuretijd een stokje voor een derde opeenvolgende overwinning van de troepen van Vincent Kompany (1-1). [naar artikel]

7. LIVE. Portugal duikt dankzij Ronaldo met voorsprong de rust in, Zwitserland moet na de rust op zoek naar gelijkmaker (05/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste halve finale Nations League • Drakenstadion (20u45) • Zwitserland plaatste zich ten koste van de Rode Duivels (5-2 in beslissende match) •... [naar artikel]

8. PROXIMUS LEAGUE. 10 Westerlo-spelers slikken late gelijkmaker, Roeselare stoomt door (12/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Tien Westerlo-spelers leken zaterdagavond op de tweede speeldag in de Proximus League lange tijd op weg naar de eerste zege van het seizoen, maar Tubeke maakte in de slotfase alsnog gelijk. Roeselare en Cercle Brugge begonnen dan weer perfect aan het seizoen: na zeges tegen respectievelijk OHL en Union leiden beide ploegen in het klassement met zes op zes. [naar artikel]

9. Red Flames slikken zure late gelijkmaker in WK-barrages tegen Zwitserland (05/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Het WK voetbal is opnieuw iets verder weg voor de Red Flames. Vrijdagavond speelde onze nationale vrouwenploeg voor 6.700 toeschouwers in Leuven 2-2 gelijk tegen Zwitserland in de heenmatch van de barrages. Geen gunstige uitgangspositie. Zeker niet omdat De Flames na twee knappe goals van Cayman en De Neve lang op weg leken naar de zege. Maar de Zwitserse gelijkmaker viel vlak voor tijd. De lastige terugwedstrijd volgt komende dinsdag in Zwitserland. Als de Belgen dat tweeluik toch overleven, wacht er in november een finaal treffen met Nederland of Denemarken. De winnaar van dat duel neemt volgend jaar deel aan het WK in Frankrijk. [naar artikel]

10. Iniesta en Podolski slikken met Vissel Kobe in 104de minuut gelijkmaker van scorende doelman waarna poppetjes aan het dansen gaan (26/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Niet Andrés Iniesta of Lukas Podolski stapte op het voorplan op de voorlaatste speeldag van de Japanse eerste klasse. Wel Yuji Rokutan. De doelman... [naar artikel]