25/08/2018 - 20:00
"• Aftrap 18u • Sclessin • Ref: Eric Lambrechts • Standard begon seizoen met 8/12, STVV speelde vier keer gelijk"

1. Emond de held van Sclessin: Standard dankzij goal diep in blessuretijd voorbij moedig STVV (25/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 18u • Sclessin • Ref: Eric Lambrechts • Standard begon seizoen met 8/12, STVV speelde vier keer gelijk [naar artikel]

2. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]

3. Inefficiënt Genk dankt Bongonda in competitieopener: Limburgers slepen pas in blessuretijd punt uit de brand op Sclessin (23/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Brrr, Racing Genk. De Limburgers ontsnapten in blessuretijd aan een nederlaag tegen Standard - Bongonda wiste de 1-0 van Laifis uit. [naar artikel]

4. Eupen in blessuretijd voorbij Cercle Brugge dankzij wie anders dan patron Luis Garcia (31/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Een saaie affiche werd alsnog een behoorlijk kijkstuk aan de Oostkantons. Omdat zowel Nardi als Van Crombrugghe goede keepers zijn bleef het lang 0-0 maar de toegevoegde gaf er nog een compleet andere wending aan. Wie anders dan Luis Garcia toonde nog eens hoe het moest en brak verdiend de ban. Fall volgde zijn voorbeeld zodat het alsnog 2-0 werd. 6 op 6 voor Eupen en weg degradatiespook. Als Cercle zaterdag niet wint van Moeskroen zou het wel eens in Brugge kunnen opduiken. [naar artikel]

5. Pocognoli kopt Standard pas in blessuretijd voorbij tien spelers van Eupen (20/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Standard heeft in de slotfase de volle buit gepakt tegen Eupen. De panda’s leken nochtans stand te houden, maar in de blessuretijd kopte aanvoerder Sebastien Pocognoli de 3-2 tegen de touwen. Eupen voetbalde dan al meer dan 20 minuten met een man minder, nadat Leye zijn tweede gele kaart pakte. Het is voor Standard de eerste competitiezege sinds eind november, de eerste thuiszege sinds eind 29 oktober. [naar artikel]

6. Vandalen nemen nu ook Sclessin onder handen: stadion van Sclessin beklad met Anderlecht-slogans (03/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Na het Jan Breydelstadion van Club Brugge, hebben vandalen nu ook (de omgeving rond) de thuishaven van Standard beklad met paarse en witte verf -... [naar artikel]

7. Het regende knappe goals op Sclessin: Carcela en Emond loodsen Standard voorbij Zulte Waregem (16/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Negentiende speeldag • Aftrap: 20u • Sclessin • Standard eerder deze week Europees uitgeschakeld [naar artikel]

8. VIDEO. Het regende knappe goals op Sclessin: Carcela en Emond loodsen Standard voorbij Zulte Waregem (16/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Veel gemakkelijker komt een overwinning niet. Standard klopte een zwak Zulte Waregem op z’n dooie gemak. Twee goals van Carcela, twee van Emond. De... [naar artikel]

9. Kolkend Sclessin viert feest: Selim Amallah kopt Standard voorbij KV Oostende naar de leiding (20/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Eindelijk mogen Belgische clubs weer de stadions laten vollopen. Op Sclessin was er, zoals we dat gewoon zijn uit het pre-coronatijdperk, een helse sfeer. Standard bedankte voor de felle aanhang met een driepunter. Selim Amallah ontpopte zich tot matchwinnaar na een kopbaldoelpunt in de 78ste minuut. Ex-Rouche Arthur Theate pakte in het slot van de wedstrijd nog rood. Standard komt dankzij de overwinning voorlopig alleen aan de leiding. [naar artikel]

10. Geen winnaar in een leeg Sclessin: Standard geraakt in tweede helft niet voorbij Leysen en OHL (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een dramatische eerste helft en een betere tweede periode. Maar het bleef 0-0 tussen Standard en OH Leuven. Doelman Tobe Leysen hield de bezoekers recht in een partij achter gesloten deuren. [naar artikel]