Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Geef je ovenschotel met prei en gehakt een smaakboost dankzij deze zoete twist

27/08/2018 - 12:02
"Een ovenschotel met prei, gehakt en puree is een oer-Vlaamse lekkernij. Maar klassiekers zijn er om gepimpt te worden. Met zoete aardappelen bijvoorbeeld, die voor meer kleur én smaak zorgen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Geef je ovenschotel met prei en gehakt een smaakboost dankzij deze zoete twist (27/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een ovenschotel met prei, gehakt en puree is een oer-Vlaamse lekkernij. Maar klassiekers zijn er om gepimpt te worden. Met zoete aardappelen... [naar artikel]


2. Het geeft een smaakboost aan je gerechten, maar die is niet altijd even smakelijk: onze chef test groentebouillonblokjes (29/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Chef Pieter-Jan Lint van Plantaardige Gastronomie in Merelbeke proeft voor ons tien groentebouillons in een blokje, uit de supermarkt. Waar hij op zoek naar gaat, is een krachtige bouillon die aan de gerechten waarin hij gebruikt wordt, een stevige smaakboost kan geven. [naar artikel]


3. 'Zoete zoete wraak bv' van sterauteur Jonas Jonasson: een ongeloofwaardige deurenkomedie (04/10/2020 - Knack)

Een kunstroof, een moord, een pot confituur. Meer heeft bestsellerauteur Jonas Jonasson niet nodig om zijn eigen roman vakkundig de nek om te wringen. [naar artikel]


4. Neiging naar zoete wijnen geen hedendaags fenomeen: onze voorouders hadden ook zoete tand (26/11/2020 - Express)

Wij 21ste-eeuwers hebben wel eens de neiging om de dominantie van ‘zoete’ componenten in onze voeding en ook in veel... The post Neiging naar zoete wijnen geen hedendaags fenomeen: onze voorouders hadden ook zoete tand appeared first on Business AM. [naar artikel]


5. Het kookboek dat je het zoete Italiaanse leven voorschotelt, inclusief een portie te zoete teksten (21/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Elke week legt Check voor u een kookboek op de rooster. Deze week proeven we van het zoete Italiaanse leven, en hoe! [naar artikel]


6. “Je kookt de zoete aardappel beter niet op dezelfde manier als de klassieke”: hoe maak je de zoete patat wel best klaar? (20/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Aardappelen in alle vormen en maten staan wekelijks bij heel wat Belgen op het menu. De afgelopen jaren vind je naast de klassieke aardappel ook de zoete aardappel terug in de winkelrekken en op onze borden. Maar maak je die zoete aardappel op dezelfde manier klaar? En kan je de gewone aardappel in élk aardappelgerecht vervangen door de zoete versie? We vroegen het aan Reinout Reniere, docent in hotelschool Ter Groene Poorte. [naar artikel]


7. Een ovenschotel met kip barst van de smaak dankzij deze drie ingrediënten (16/08/2018 - De Morgen)

Bang dat je ovenschotel met kip te saai is? No worries, voeg olijven toe voor een zuiderse toets, rozijnen voor wat zoetigheid en witte wijn voor een kick, en die ovenschotel wordt een smaakbom. [naar artikel]


8. Ovenschotel met prei wordt écht winterse comfortfood dankzij deze simpele twist (18/01/2019 - De Morgen)

Een oer-Belgische ovenschotel met gehakt, prei en puree is sowieso al hartverwarmend. Maar gebruik knolselder als basis voor de puree en de wintergroente transformeert het gerecht tot een nog wintersere lekkernij met heerlijk aardse smaken.  [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!