31/08/2018 - 16:57
"Geen dag zonder verhaal in een tot nu toe boeiende Vuelta. De pittige finale in etappe zeven kende een mooie ontknoping met de Fransman Gallopin als verdiende winnaar. De ex-renner van Lotto-Soudal verraste de medefavorieten in de slotkilometers."

1. Vuelta: Tony Gallopin verrast Sagan na lastige finale, Kwiatkowski verliest kostbare seconden (31/08/2018 - Het Belang van Limburg)

Geen dag zonder verhaal in een tot nu toe boeiende Vuelta. De pittige finale in etappe zeven kende een mooie ontknoping met de Fransman Gallopin als verdiende winnaar. De ex-renner van Lotto-Soudal verraste de medefavorieten in de slotkilometers. [naar artikel]

2. De Oscars van de Ronde (deel 1): “19 seconden, 18 seconden, 17 seconden, 16 seconden... Wát een omwenteling” (04/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

Geen 104de Ronde van Vlaanderen dit weekend. Omdat het coronavirus de hoogmis van het Vlaamse wielrennen niet zomaar in de vergeethoek kan duwen,... [naar artikel]

3. LIVE F1. Vettel verliest kostbare seconden in trage pitstop, Hamilton terug koninklijk aan de leiding (29/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag staat er terug Formule 1 op het programma. Om 15u10 gaat de GP van Hongarije van start.De regen tijdens de kwalificatie zorgde alvast voor... [naar artikel]

4. KIJK. Schaduwfavoriet Geoghegan Hart verliest kostbare seconden bij val, Evenepoel: “We weten allemaal wie de schuldige is” (07/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

De eerste rit in lijn van de Giro werd opgeschrikt door een valpartij in volle finale. Mads Pedersen en Mark Cavendish zagen hun winstkansen in rook opgaan. Schaduwfavoriet Tao Geoghegan Hart werd eveneens opgehouden en verloor 19 kostbare seconden. [naar artikel]

5. KIJK. Drama voor Roglic: Sloveen staat te voet door kettingproblemen en verliest kostbare seconden (27/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hét moment in de klimtijdrit van de Giro. Primoz Roglic die op 2,5 kilometer van de streep plots voet aan grond moest zetten. De Sloveen kende technische problemen: bij een putje in de weg viel de ketting eraf. Hij verloor zo kostbare seconden. Roglic legde de ketting er zelf terug op en werd dan op de steile slotklim op gang geduwd. Bijzonder balen. Dat terwijl Roglic wel degelijk tijd aan het terugnemen was op de roze trui. [naar artikel]

6. Cian Uijtdebroeks kent dipje en verliest kostbare seconden op Giro-concurrenten: “Voelde dat ik niet het meest gezond was” (14/05/2024 - Het Belang van Limburg)

Cian Uijtdebroeks (Visma-Lease a Bike) moest dinsdag een moeilijk moment verbijten aan het einde van de derde bergrit van de Ronde van Italië. Na afloop zei hij dat hij zich niet helemaal fit voelde. “We moeten ervoor zorgen dat het niet slechter wordt”, klonk het. [naar artikel]

7. Enkele schaduwfavorieten verloren al kostbare seconden en de Belgen maken indruk: dit was het Deense drieluik (04/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Dylan Groenewegen won gisteren de derde en laatste rit op Deense bodem. De passage door Denemarken zullen de renners niet snel vergeten. Het volk kwam massaal naar buiten. De Deense bevolking maakte er een waar volksfeest van. Maar voor sommige renners verliep het net iets minder. Zij scoorden amper tot geen punten in de Gouden Tour en verloren al kostbare seconden. [naar artikel]

8. LIVE VUELTA. Wordt het dan toch nog spannend voor de dagzege? Kwiatkowski maar paar seconden trager aan eerste tussenpunt dan Dennis (11/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

De eerste rit na de tweede rustdag is er eentje tegen de klok. Over 32 kilometer trekken de renners van Santillana del Mar naar Torrelavega. Een... [naar artikel]

9. Indrukwekkende Kwiatkowski wint solo op Grand Colombier voor Van Gils, Pogacar neemt vier seconden terug op Vingegaard (14/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een Poolse triomf op de Grand Colobmier. Vluchter Michal Kwiatkowski (Ineos-Grenadiers) reed naar ritwinst na een indrukwekkende slotklim. Landgenoot Van Gils eindigde al even knap tweede. In het peloton bleef het lang windstil, tot Pogacar Vingegaard uit het wiel reed in de slotkilometer. De Sloveen neemt vier seconden terug. [naar artikel]

10. Kwiatkowski wint Tourrit na loodzware solo op Grand Colombier, Pogacar pakt seconden op Vingegaard (14/07/2023 - De Morgen)