Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Ken je mezzelune al? De perfecte pasta voor een snelle portie comfortfood

06/09/2018 - 12:02
"Mezzelune, oftewel gevulde pasta in de vorm van halve maantjes, komt als geroepen wanneer je met weinig moeite een heerlijk vullend gerecht op tafel wil zetten. Bereid er gewoon een snelle saus bij en klaar is kees!"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Ken je mezzelune al? De perfecte pasta voor een snelle portie comfortfood (06/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Mezzelune, oftewel gevulde pasta in de vorm van halve maantjes, komt als geroepen wanneer je met weinig moeite een heerlijk vullend gerecht op... [naar artikel]


2. Dit is de hartigste soep voor de koudste winterdag (mét mezzelune!) (03/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Niks zo hartverwarmends op een ijskoude dag als een stomende mok soep. Zeker als die soep pittige kruiden, wortel, pastinaak, linzen en zélfs... [naar artikel]


3. Van comfortfood tot het perfecte apérohapje: 5 recepten voor op je weekmenu (15/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Lang weekend! Dat betekent extra tijd om je weekmenu op punt te stellen én om toch nog voldoende te ontspannen. Van een smeuïge macaroni met kaas en hesp tot een fris trio van groentefrietjes als apéro: dankzij deze 5 recepten uit het HLN Eten-weekmenu tel je elke dag af naar de volgende maaltijd. Is het al etenstijd? [naar artikel]


4. De perfecte hangover cure, sappige kip, en pasta om u tegen te zeggen: comfortfood van topchef Nick Bril (09/06/2022 - Het Belang van Limburg)

Wie Nick Bril zegt, denkt misschien niet meteen aan comfortfood. En toch is de chef verlekkerd op simpele maar superlekkere kost. Speciaal voor Billie verklapt hij zelfs het recept van zijn gloednieuwe spaghetti voor Bavet. [naar artikel]


5. Expert legt uit hoe je je eetgedrag onder controle krijgt: “Perfecte portie is maar zo groot als een pompelmoes” (14/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een doos koekjes tijdens het telewerken, een handvol paaseitjes bij het Whatsapp-aperitief of toch nog dat stuk pizza ‘s avonds... In coronatijden... [naar artikel]


6. Onze spaghettispecialist test de geheime bolognese-plek van de BV’s: “Dunne slierten, piepkleine groenten en de perfecte portie” (21/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Spaghetti bolognese staat met stip op nummer één als het favoriete gerecht van vele Vlamingen. Dat is zeker zo bij Lara Laporte: zij proeft al een jaar lang spaghetti’s over heel Vlaanderen voor haar blog ‘Spaghetti Blogonaise’. Speciaal voor NINA trekt ze nu langs de Vlaamse eethuizen die volgens de NINA-lezers de beste bolo serveren. Alle reviews lees je hier. Deze week op het menu? Carlito in het West-Vlaamse Tielt. [naar artikel]


7. Comfortfood van eigen kweek: heerlijke kabeljauwpapillot met Belgische tomaten (11/08/2017 - De Morgen)

Het hoeft niet altijd exotisch te zijn: soms vind je de lekkerste dingen gewoon dicht bij huis. Kan je je de geuren en kleuren al inbeelden wanneer je deze dampende kabeljauwpapillot openvouwt? Mooi blinkende, heerlijk zachte vis, omringd met smaakvolle stukjes Belgische tomaten: veel beter dan dat wordt het niet, toch? [naar artikel]


8. Comfortfood en superfood in één: 3 gerechten tegen de winterblues (30/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

De dagen worden korter, de temperaturen dalen. Heb jij ook een beetje schrik van de winterblues? Wapen jezelf tegen die najaarsdip door resoluut... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!