Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Is het zoveel gevraagd om de kandidaten van 'Bake Off Vlaanderen' een taart in de vorm van Bart De Wever te laten maken?

18/09/2018 - 16:42
"In DM ZAPT zet de redactie van De Morgen de blik op oneindig. Vandaag: Pieter Dumon over de Netflix-show Nailed It! en waarom Wim Opbrouck daar misschien toch eens naar moet kijken."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Is het zoveel gevraagd om de kandidaten van 'Bake Off Vlaanderen' een taart in de vorm van Bart De Wever te laten maken? (18/09/2018 - De Morgen)

In DM ZAPT zet de redactie van De Morgen de blik op oneindig. Vandaag: Pieter Dumon over de Netflix-show Nailed It! en waarom Wim Opbrouck daar misschien toch eens naar moet kijken. [naar artikel]


2. Vanavond eten we....taart! (hartige taart, dat wel) (05/09/2016 - De Morgen)

Waarom geen taart als hoofdgerecht? Met deze uientaart kan het! De uien worden zacht van smaak in de oven, zelfs een beetje zoet. Heerlijk bij kippenbrochetten. [naar artikel]


3. Alle kandidaten ‘The Masked Singer’ strijden voortaan samen: “We gaan als één grote taart verder” (17/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Het is zover: vrijdag gaat de big bang door in The Masked Singer. De vier deelnemers uit elk groepje worden samengevoegd. Je krijgt vrijdagavond dus acht verschillende kandidaten te zien, het meeste van alle afleveringen. Champignon, Raaf, Mummie, Leeuw, Tovenaar, Foxy Lady, Hippo en Minotaurus. Maar ook deze keer zal één van hen de wedstrijd moeten verlaten. [naar artikel]


4. ‘Ik was gevraagd voor ‘De tafel van Gert’. Ik stuurde mijn kat. Ik was gevraagd als ‘tafelspringer’, maar dat ben ik toch niet?’ (21/09/2023 - Humo)

[naar artikel]


5. Niet eerder in zijn leven was Charles Michel zoveel Belg, zoveel leider, zoveel attractie (20/12/2018 - De Morgen)

Dissidentie mag ook. Onder die vlag vaart Hugo Camps op donderdag. [naar artikel]


6. Zoveel momblogs, zoveel opvoedingsboeken, en toch zoveel stress bij ouders. Wat is er aan de hand? (27/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. “Bart Schols, een van de kandidaten van dit jaar, heeft mij al gevraagd een paar lijstjes door te sturen” (18/10/2019 - Het Belang van Limburg)

[naar artikel]


8. Eén Limburgse en de persoon die 27.000 keer werd gevraagd: dit zijn de kandidaten van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ (02/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Wie geeft straks de concurrentie een doodsteek en krijgt de woorden ’t is gebeurd te horen? Kan de enige Limburgse in het spel, de Lommelse gevangenisdirecteur An Janssens, verrassen? ‘De Slimste Mens ter Wereld’ ontvouwt zich dit jaar als een Cluedo-spel en hoofdspeurder Erik Van Looy (61) stelt zijn 34 spelers voor. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!