De slagers in Noord-Frankrijk zijn van plan om dit weekend een privébewakingsfirma in te schakelen om hun winkelpanden te beschermen tegen... [naar artikel]
De 18.000 Franse beenhouwers, spekslagers en traiteurs hebben hun minister van Binnenlandse Zaken om politiebescherming gevraagd. Ze zijn radeloos door de “toenemende fysieke, verbale en psychologische intimidatie van veganistische groeperingen”. Ook bij hun Belgische collega’s groeit de bezorgdheid over het vijandige klimaat. [naar artikel]
In het Franse Jouy-en-Josas is afgelopen nacht opnieuw een beenhouwerij het slachtoffer geworden van vandalisme. De beenhouwers zijn het geweld beu... [naar artikel]
Een groep Belgische ontwerpers, ambachtslui en andere creatievelingen gaat enkele leegstaande handelspanden in de Korte Beenhouwersstraat in Brussel overnemen onder het motto Pimp My Street. [naar artikel]
16:42 Delhaize gaat dit en volgend jaar 46 winkels in een nieuw kleedje steken. Door zijn klanten meer te bedienen wil de keten meer het verschil maken met zijn concurrenten zoals Aldi en Lidl. [naar artikel]
In Sint-Truiden worden deze week 270 horecazaken en voedingswinkels gecontroleerd. Het gaat om aangekondigde controles van het Federaal Voedselagentschap. [naar artikel]
Al onze hoop rust nu op de kerstvakantie om, dankzij de sluiting van de scholen en onze verminderde mobiliteit, de besmettingscurve te temmen. Hoe terecht of ijdel is die hoop? Héél terecht, meent Marc Van Ranst (55), op voorwaarde dat we ons allemaal aan de geldende maatregelen houden. [naar artikel]
Een oproep aan alle Belgische refs van onze Club Brugge-watcher: bescherm Noa Lang de komende weken en maanden. Want het is een kwestie van tijd vooraleer de onmacht en de onkunde van z’n belagers zal resulteren in een doodschop. Daar droeg ook een trieste uitspraak van Nicky Hayen, coach van Waasland-Beveren, aan bij. [naar artikel]
Het wordt 24 graden morgen en dat betekent dat het barbecuestel na een lange, natte en donkere winter uit het tuinkot mag. Slagers en supermarkten draaien al enkele dagen overuren zodat er aan chipolata’s en brochettes geen tekort zal zijn. Al zien ze ook dat er behoorlijk wat evolutie zit in de stukken vlees die we op onze grill leggen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.