Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Altermezzo in Tongeren: “Jonge chef had zoveel in zijn mars dat we overschakelden naar gastronomie”

02/10/2018 - 16:22
"Vorig jaar kreeg Altermezzo in Tongeren zijn eerste Michelinster en werd Jo Grootaers (27) uitgeroepen tot Jonge Chef van het Jaar. Hij serveert er een verfijnde keuken met een klassieke basis."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Altermezzo in Tongeren: “Jonge chef had zoveel in zijn mars dat we overschakelden naar gastronomie” (02/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Vorig jaar kreeg Altermezzo in Tongeren zijn eerste Michelinster en werd Jo Grootaers (27) uitgeroepen tot Jonge Chef van het Jaar. Hij serveert er een verfijnde keuken met een klassieke basis. [naar artikel]


2. Tongers sterrenrestaurant Altermezzo heet voortaan Alter (01/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Het Tongerse sterrenrestaurant Altermezzo zal voortaan Alter heten. Op 1 januari werden Jo Grootaers en zijn echtgenote Lana Kelchtermans de nieuwe eigenaars van het statige pand langs de Bilzersteenweg in Tongeren. Zij zijn na het vertrek van Jean-Pierre Jaeken en diens echtgenote Gerda ook de enige zaakvoerders. [naar artikel]


3. Niet eerder in zijn leven was Charles Michel zoveel Belg, zoveel leider, zoveel attractie (20/12/2018 - De Morgen)

Dissidentie mag ook. Onder die vlag vaart Hugo Camps op donderdag. [naar artikel]


4. Zoveel momblogs, zoveel opvoedingsboeken, en toch zoveel stress bij ouders. Wat is er aan de hand? (27/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Nieuw festival Studio 100 koppelt klassieke muziek aan gastronomie in De Schorre (10/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Studio 100 en het provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom slaan de handen in elkaar voor een nieuw festival dat op zaterdag 26 augustus [naar artikel]


6. Brussels Airport wil extra passagiers lokken met wellness, fitness en gastronomie (26/07/2017 - Het Belang van Limburg)

Brussels Airport trekt volop de kaart van luxueus comfort. De luchthaven wil binnenkort honderd-duizenden passagiers laten genieten van wellness, fitness en gastronomische hoogstandjes voor ze het vliegtuig opstappen. “Het is de internationale trend”, zegt reisexperte Britta Baeke. “Alleen maar shoppen is passé.” [naar artikel]


7. “In de moderne gastronomie moet je lawaai maken” (06/09/2017 - VRT NWS)

Piet Huysentruyt en zijn zoon Cyriel hebben in “Van Gils & Gasten” uitgelegd waarom ze met hun team van restaurant Likoké op wereldtournee gaan tijdens de winterperiode. “We leggen het restaurant enkele maanden stil en gaan koken in verschillende toprestaurants wereldwijd”, zegt Cyriel Huysentruyt. [naar artikel]


8. Vlaamse gastronomie is hip bij jongeren (06/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het initiatief 'Jong Keukengeweld' van toerisme Vlaanderen om gastronomie aantrekkelijk te maken voor jongeren, werkt. Voor het negende jaar al... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!