Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Cocktailbar van de week: Bruut in Hasselt

07/10/2018 - 07:02
"Drie vrienden die in een gekke bui het idee opperen om een horecazaak te openen, dat is het verhaal achter Bruut. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Cocktailbar van de week: Bruut in Hasselt (07/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Drie vrienden die in een gekke bui het idee opperen om een horecazaak te openen, dat is het verhaal achter Bruut. [naar artikel]


2. Cocktailbar van de week: El Sueño in Hasselt (04/11/2018 - Het Belang van Limburg)

“We zouden graag naar Spanje verhuizen. Ibiza als het kan. In afwachting hebben we een stukje van onze droom in Hasselt verwezenlijkt”, zegt de 27-jarige Nick Deflem. Dat stukje droom is El Sueño, een cocktailbar die hij dit jaar samen met zijn vrouw Caitlin opstartte. [naar artikel]


3. Cocktailbar van de week: Entourage in Hasselt (09/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Entourage in het vroegere refugehuis van Hasselt bestaat uit een kelderrestaurant, een nightlifeclub en een bar, waar cocktails en wijnen per glas worden geserveerd. [naar artikel]


4. Cocktailbar van de week: Ciao Tutti in Hasselt (23/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Daniël Vanvoorden organiseerde twintig jaar sneeuwvakanties en opende in 2011 Ciao Tutti. Zoals de naam al laat vermoeden, staat Italië voorop in alles wat hij aanbiedt. “Koffies, bubbels, wijnen of pasta’s, we laten ons altijd inspireren door de gastronomie van mijn favoriete vakantieland”, benadrukt hij. [naar artikel]


5. Cocktailbar ‘Mixta’ in Hasselt: “Hoofdzakelijk eigen creaties, weinig klassiekers” (12/11/2018 - Het Belang van Limburg)

Vorig jaar werd Café Latino op de Hasseltse Zuivelmarkt uitgebreid met cocktail- en tapasbar Mixta. “Vlak naast de zaak kwam toevallig een pand vrij”, zegt zaakvoerster Ann van Kerckhoven. [naar artikel]


6. Cocktailbar Koks & Tales in Hasselt: “Klassiekers en seizoensgebonden creaties” (25/11/2018 - Het Belang van Limburg)

Eind augustus brak bij Koks&Tales een brand uit, maar zes weken later draaide de zaak van Rob Biesmans weer als vanouds. Hij opende zijn cocktailbar op 27 april 2015 en heeft intussen een aardige reputatie opgebouwd. [naar artikel]


7. Bij cocktailbar Horse’s Tale in Hasselt kan je écht sippen uit een kokosnoot (15/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Niets zo zomers als een verfrissende cocktail. Shaken or stirred? Voor à la minute gemaakte drankjes kan je terecht bij Horse’s Tale in Hasselt. Wij gingen proeven. [naar artikel]


8. Prachtig: bekroonde foto-expo in Hasselt toont hoe mooi en bruut het leven is in de steppe (01/10/2021 - Het Belang van Limburg)

De eenzame cowboy hobbelt over de prairie, de herder in Kirgizië doet het over een adembenemende steppe. In zijn prachtige fotoreeks ‘Horse Head’ toont Frederik Buyckx hoe mooi en hard het nomadenbestaan kan zijn. Niet te missen in CC Hasselt. [naar artikel]


9. Cocktailbar van de week: WonderBar in Genk (16/10/2018 - Het Belang van Limburg)

In juni 2016 openden Stijn Simonaitis (26) en zijn vriendin Shana in Genk cocktailbar WonderBar. “Voordien had ik een pop-upcafé met enkele vrienden. Daar kreeg ik de smaak voor de horeca te pakken”, verduidelijkt hij. [naar artikel]


10. Cocktailbar van de week: Barza in Sint-Truiden (21/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Barza ligt pal naast ’t Nieuwscafé in het centrum van Sint-Truiden. “Het zijn twee complementaire formules”, zegt Rik Geladé, eigenaar van beide zaken. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!