09/10/2018 - 19:25
"Moneytime voor de Red Flames. In de strijd om een ticket voor de WK-barragefinale geven de nationale voetbaldames om 19u Zwitserland partij in de..."

1. LIVE. Domper voor de Flames: Zwitserland klimt halfweg eerste helft op voorsprong (09/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Moneytime voor de Red Flames. In de strijd om een ticket voor de WK-barragefinale geven de nationale voetbaldames om 19u Zwitserland partij in de... [naar artikel]

2. KIJK LIVE. Red Flames halfweg op voorsprong tegen Ierland na eerste helft waarin kansen schaars waren (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Na nederlagen tegen toplanden Nederland, Duitsland en Noorwegen gaan de Red Flames vanavond vol voor winst. Onze Belgische voetbalvrouwen komen in hun vierde oefenmatch in actie tegen Ierland, een haalbare kaart. “We willen met grinta onze kwaliteiten tonen”, stelt bondscoach Ives Serneels. Krijgen ook opnieuw enkele debutanten hun kans? Kijk live naar de wedstrijd op HLN.be en VTM 4! [naar artikel]

3. LIVE. Domper voor Flames: Diani zet sterk Frankrijk al vroeg op voorsprong (14/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Red Flames nemen het vandaag op het EK voor vrouwen op tegen topland Frankrijk. De Fransen zijn duidelijk favoriet, maar bondscoach Ives Serneels blijft strijdvaardig: “We moeten het hen zo moeilijk mogelijk maken.” Volg op deze pagina de aanloop naar de match en natuurlijk het duel zelf op de voet. [naar artikel]

4. Domper voor Rode Duivels tegen Nederland: Romelu Lukaku halfweg eerste helft al geblesseerd gewisseld (03/06/2022 - Het Belang van Limburg)

De Rode Duivels zijn halfweg de eerste helft tegen Nederland Romelu Lukaku kwijtgespeeld. De Belgische aanvaller was vooraf onzeker maar mocht toch starten voor de opener van de Nations League. Na 21 minuten botste de spits van Chelsea tegen Nathan Aké en greep naar de enkel. Lukaku probeerde wel verder te spelen, maar liet zich enkele minuten later toch vervangen. Leandro Trossard kwam in zijn plek. [naar artikel]

5. LIVE RED FLAMES-ENGELAND. Red Flames op voorsprong dankzij knappe vrijschop De Neve, spel ligt stil na zware blessure Greenwood (31/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een uitverkocht OHL-stadion dient als duw in de rug in de Nations League: de Red Flames maken zich na het 1-0-verlies vorige week tegen Engeland sterk dat ze vandaag tegen dezelfde opponent nog beter kunnen. Een stunt is nodig om de (kleine) olympische kwalificatiekans gaaf te houden. Volg alles op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

6. LIVE. Behouden Flames na rust hun voorsprong tegen Zwitserland in WK-barrages? (05/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u30 • Het King Power at Den Dreef Stadion, Leuven • Heenwedstrijd halve finales play-offs richting WK • Zwitserland opponent van dienst [naar artikel]

7. Red Flames gooien voorsprong twee keer te grabbel en staan voor lastige opdracht in Zwitserland (05/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Bijzonder zuur. De Red Flames gooiden vanavond tot tweemaal toe een voorsprong te grabbel. In de heenwedstrijd van de halve finales van de... [naar artikel]

8. LIVESTREAM: Red Flames staan halfweg met rug tegen de muur na 3 tegengoals in kwartier (09/04/2024 - Sporza)

De opener in de EK-kwalificatiecampagne hopen de Red Flames in Denemarken door te spoelen. Na de 0-7 op eigen veld tegen wereldkampioen Spanje, staan de Belgische voetbalvrouwen meteen voor een sleutelmatch in Denemarken. Verliezen is geen optie. Rapen de Flames 1 of 3 punten? Kijk de wedstrijd vanaf 18 uur op VRT Canvas en via onze livestream. [naar artikel]

9. LIVE. Zwitserland heeft de beste kansen maar kan halfweg nog geen afstand nemen van Wales (12/06/2021 - Het Laatste Nieuws)