Dit weekend flirt het kwik met 25 graden. “Een perfect weertje voor een nazomerse barbecue”, volgens weerman Frank Duboccage. De klassiekers ben je intussen misschien beu: exit steaks, chipolata’s en het slabuffet, enter wild en herfstgroenten. Chef Peter De Clercq geeft tips voor smakelijk grillen in de herfst. [naar artikel]
Aan de Zoutbrugstraat in Herk-de-Stad heeft Gloria Grill Café de deuren geopend. Dominic Kempeneers (48) en Nele Verstrepen (36) bieden er niet alleen gegrilde specialiteiten. Je bent er ook welkom voor een drankje. [naar artikel]
Ooit stond hij op de cover van het gerenommeerde modemagazine, maar de liefde tussen Vanity Fair en Donald Trump lijkt nu definitief voorbij. [naar artikel]
Een dikke, als het kan wat gerijpte entrecote, en daarbij een toast met merg: bingo! Ook al is het 'maar' een barbecue, de kok in mij wil bij [naar artikel]
Denk je bij gegrilde groenten automatisch aan een warm gerecht? Kijk dan maar eens naar een Italiaans antipastibuffet: het ligt er vol koude [naar artikel]
Na hun zege in ‘Mijn Pop-uprestaurant’ trokken Karel (34) en Birger (35) door het land met hun foodtruck. Nu schakelen de heren een versnelling... [naar artikel]
Houd je van een gegrilde steak? Dan is Den Bonten Oss in hartje Lommel een optie. In een apart interieur worden diverse soorten hoogwaardig rundvlees uit binnen- en buitenland geserveerd. [naar artikel]
Voor het eerst in 10 jaar is het aantal gedetineerden gezakt onder de 10.000. Is het een cijfer dat morgen al weer anders kan zijn of is er sprake van een structurele daling van de gevangenisbevolking? [naar artikel]
Vorige maand werd in Wimmertingen de tweede vestiging van grillrestaurant d’Entrecôte geopend. Specialiteit van het huis is rundvlees, dat wordt versneden in de eigen vleeshouwerij. [naar artikel]
Met al een week dagtemperaturen boven de tien graden ‘zomert’ het zéér uitzonderlijk in februari - meteen goed voor een uitzonderlijk vroege eerste... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.