Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Het wordt 25 graden. Tijd voor een herfstbarbecue, maar wat leg je op de grill?

12/10/2018 - 16:57
"Dit weekend flirt het kwik met 25 graden. “Een perfect weertje voor een nazomerse barbecue”, volgens weerman Frank Duboccage. De klassiekers ben je intussen misschien beu: exit steaks, chipolata’s en het slabuffet, enter wild en herfstgroenten. Chef Peter De Clercq geeft tips voor smakelijk grillen in de herfst."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Het wordt 25 graden. Tijd voor een herfstbarbecue, maar wat leg je op de grill? (12/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Dit weekend flirt het kwik met 25 graden. “Een perfect weertje voor een nazomerse barbecue”, volgens weerman Frank Duboccage. De klassiekers ben je intussen misschien beu: exit steaks, chipolata’s en het slabuffet, enter wild en herfstgroenten. Chef Peter De Clercq geeft tips voor smakelijk grillen in de herfst. [naar artikel]


2. “Specialiteiten op de grill” (15/07/2016 - Het Belang van Limburg)

Aan de Zoutbrugstraat in Herk-de-Stad heeft Gloria Grill Café de deuren geopend. Dominic Kempeneers (48) en Nele Verstrepen (36) bieden er niet alleen gegrilde specialiteiten. Je bent er ook welkom voor een drankje. [naar artikel]


3. Vanity Fair noemt Trump Grill "slechtste restaurant van Amerika". De reactie laat niet op zich wachten (15/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Ooit stond hij op de cover van het gerenommeerde modemagazine, maar de liefde tussen Vanity Fair en Donald Trump lijkt nu definitief voorbij. [naar artikel]


4. Entrecote op de grill met mergtoast van Jeroen Meus (24/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een dikke, als het kan wat gerijpte entrecote, en daarbij een toast met merg: bingo! Ook al is het 'maar' een barbecue, de kok in mij wil bij [naar artikel]


5. Jeroen Meus maakt minimozzarella met zuiderse groenten van de grill (17/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Denk je bij gegrilde groenten automatisch aan een warm gerecht? Kijk dan maar eens naar een Italiaans antipastibuffet: het ligt er vol koude [naar artikel]


6. 'Mijn Pop-up'-winnaars Karel en Birger openen Grill Academy (13/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Na hun zege in ‘Mijn Pop-uprestaurant’ trokken Karel (34) en Birger (35) door het land met hun foodtruck. Nu schakelen de heren een versnelling... [naar artikel]


7. Den Bonten Oss in Lommel: rundsvlees op de grill (07/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Houd je van een gegrilde steak? Dan is Den Bonten Oss in hartje Lommel een optie. In een apart interieur worden diverse soorten hoogwaardig rundvlees uit binnen- en buitenland geserveerd. [naar artikel]


8. Aantal gedetineerden onder de 10.000: grill van de statistiek of historisch keerpunt?  (19/08/2018 - VRT NWS)

Voor het eerst in 10 jaar is het aantal gedetineerden gezakt onder de 10.000. Is het een cijfer dat morgen al weer anders kan zijn of is er sprake van een structurele daling van de gevangenisbevolking? [naar artikel]


9. D’Entrecôte in Wimmertingen: Lekkers van de grill (05/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Vorige maand werd in Wimmertingen de tweede vestiging van grillrestaurant d’Entrecôte geopend. Specialiteit van het huis is rundvlees, dat wordt versneden in de eigen vleeshouwerij. [naar artikel]


10. Uitzonderlijk vroege eerste ‘barbecuereflex’: hoe krijg je de grill weer schoon? (21/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Met al een week dagtemperaturen boven de tien graden ‘zomert’ het zéér uitzonderlijk in februari - meteen goed voor een uitzonderlijk vroege eerste... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!