VIDEO. LeBron James loopt met Lakers tegen nederlaag aan in debuutwedstrijd

19/10/2018 - 09:09
"LeBron James heeft zijn debuut bij de LA Lakers niet kunnen vieren met een overwinning. In hun eerste wedstrijd van het seizoen in de NBA verloren..."

1. VIDEO. LeBron James loopt met Lakers tegen nederlaag aan in debuutwedstrijd (19/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

LeBron James heeft zijn debuut bij de LA Lakers niet kunnen vieren met een overwinning. In hun eerste wedstrijd van het seizoen in de NBA verloren... [naar artikel]

2. LA Lakers verliezen bij terugkeer van Lebron James: “Operatie afgeblazen om Lakers naar play-offs te leiden” (27/03/2023 - Het Belang van Limburg)

De LA Lakers hebben zondag bij het wederoptreden van LeBron James een 108-118 nederlaag moeten slikken tegen Chicago. Ook Golden State en Dallas leden kostbare verliespartijen in de strijd om de play-offs. [naar artikel]

3. VIDEO. Play-offs steeds lastiger voor LeBron James en LA Lakers na nieuwe nederlaag (15/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

De kans wordt steeds groter dat LeBron James voor het eerst sinds 2005 thuiszit als de play-offs in de NBA beginnen. De grootste ster van de... [naar artikel]

4. VIDEO. Wat een ramp: nieuwbakken Inter-doelman Yann Sommer blundert al na vijf minuten in debuutwedstrijd (10/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Zeven doelpunten vielen er woensdag in de oefenwedstrijd tussen RB Salzburg en Inter, dat uiteindelijk met 3-4 won dankzij een goal van Stefano Sensi in de 90ste minuut. Eind goed al goed voor Yann Sommer. De doelman (overgekomen van Bayern) maakte zijn debuut voor de Nerazzurri, maar ging al na vijf minuten in de fout waardoor Karim Konaté de score opende voor Salzburg. [naar artikel]

5. LeBron James debuteert met nederlaag bij LA Lakers (01/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

LeBron James heeft zijn eerste minuten gemaakt in het shirt van Los Angeles Lakers. De superster van de NBA deed een kwartier mee tijdens de eerste... [naar artikel]

6. Lakers, zonder geblesseerde LeBron James, lijden vierde nederlaag op rij (26/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

De LA Lakers hebben afgelopen nacht in de NBA hun vierde nederlaag op rij geïncasseerd. Zonder de geblesseerde sterspeler LeBron James moest de regerende kampioen in het eigen Staples Center met 101-109 de duimen leggen voor de Philadelphia 76ers. [naar artikel]

7. LeBron James maakt 38 punten en steekt ‘The Mailman’ voorbij, maar kan nederlaag Lakers niet verhinderen (20/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Ondanks 38 punten van sterspeler LeBron James hebben de LA Lakers afgelopen nacht een 127-119 nederlaag geleden op bezoek bij Washington Wizards in de Noord-Amerikaanse professionele basketcompetitie NBA. [naar artikel]

8. NBA. Sterrenteam in crisis: Lakers en LeBron James zien na nieuwe nederlaag kansen op play-offs verder slinken (02/04/2022 - Het Belang van Limburg)

De Los Angeles Lakers hebben vrijdagavond een vijfde opeenvolgende nederlaag geleden in de NBA. De kansen op deelname aan het play-in toernooi voor de play-offs kregen opnieuw een knauw. [naar artikel]

9. LIVE (20u30): Hoe vergaat het Vanderhaeghe in zijn debuutwedstrijd bij Gent? (14/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ghelamco Arena Scheidsrechter: Sébastien Delferière Eerste wedstrijd voor Vanderhaeghe als coach Waasland-Beveren wist nog maar een keer te winnen... [naar artikel]

10. Eerste professionele transgenderbokser van de VS wint debuutwedstrijd (11/12/2018 - De Morgen)

De 33-jarige Amerikaan Patricio Manuel heeft afgelopen weekend geschiedenis geschreven. Manuel is de eerste professionele transgenderbokser van de VS. Hij won zijn debuutkamp in Californië van Hugo Aguilar. [naar artikel]