BusinessAM

20/10/2018 - 23:46
"Napoli heeft zaterdagavond op de negende speeldag in de Italiaanse Serie A met 0-3 gewonnen op het veld van Udinese. Rode Duivel Dries Mertens zette in de slotfase de 0-2 op het bord van op de stip en even later bood hij Marko Rog de 0-3 aan. De Spanjaard Fabian Ruiz had voordien de score […] Het bericht Belgen in het buitenland – Dries Mertens zorgt met doelpunt en assist voor vlotte zege Napoli verscheen eerst op Metro."

1. Belgen in het buitenland – Mertens bezorgt Napoli zege tegen Atalanta met doelpunt en assist (27/08/2017 - Metro)

Dries Mertens heeft Napoli zondag een nieuwe overwinning bezorgd op de tweede speeldag van de Italiaanse Serie A. Tegen Atalanta bracht hij zijn team in de tweede helft eerst zelf met een doelpunt op voorsprong en leverde hij in de slotfase ook nog eens een assist af voor een 3-1 overwinning. Napoli moest al snel […] [naar artikel]

2. Belgen in het buitenland – Dries Mertens zorgt met doelpunt en assist voor vlotte zege Napoli (20/10/2018 - Metro)

Napoli heeft zaterdagavond op de negende speeldag in de Italiaanse Serie A met 0-3 gewonnen op het veld van Udinese. Rode Duivel Dries Mertens zette in de slotfase de 0-2 op het bord van op de stip en even later bood hij Marko Rog de 0-3 aan. De Spanjaard Fabian Ruiz had voordien de score […] Het bericht Belgen in het buitenland – Dries Mertens zorgt met doelpunt en assist voor vlotte zege Napoli verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Belgen in het buitenland – Meunier ziet ploegmaat Mbappé debuteren bij PSG met doelpunt, assist en zege tegen Metz (08/09/2017 - Metro)

Paris Saint-Germain is vrijdagavond met 1-5 gaan winnen op bezoek bij Metz op de vijfde speeldag van de Franse Ligue 1. Kylian Mbappé debuteerde bij de club van Thomas Meunier en was meteen goed voor een doelpunt en een assist. Bij PSG stond de veelbesproken Kylian Mbappé meteen in de basis. PSG kampeerde op de […] [naar artikel]

4. Belgen in het buitenland – Assist en doelpunt van Januzaj leveren Sociedad slechts een punt op (26/11/2017 - Metro)

Real Sociedad is zondag op de dertiende speeldag van de Spaanse Primera Division in eigen huis niet verder geraakt dan een 2-2 gelijkspel tegen staartploeg Las Palmas. Rode Duivel Adnan Januzaj gaf een assist en nam ook de 2-1 voor zijn rekening. Met een scherpe voorzet zette Januzaj Willian Jose (31.) op weg naar de […] [naar artikel]

5. Belgen in het buitenland – Lukaku en Fellaini hebben met doelpunt en assist groot aandeel in zege Manchester United (16/09/2018 - Metro)

Manchester United is zaterdag in de Engelse Premier League met 1-2 gaan winnen bij Watford. Met een doelpunt van Romelu Lukaku en een assist van Marouane Fellaini was de Belgische inbreng in de overwinning groot. Christian Kabasele speelde de hele partij bij Watford, maar de seizoensrevelatie liet voor het eerst punten liggen. Lukaku opende na […] Het bericht Belgen in het buitenland – Lukaku en Fellaini hebben met doelpunt en assist groot aandeel in zege Manchester United verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. Belgen in het buitenland – Hazard helpt Real met doelpunt en assist aan thuiszege tegen Granada (05/10/2019 - Metro)

Eden Hazard heeft met een doelpunt en een assist de nul van de tabellen geveegd bij Real Madrid, dat op de achtste speeldag in La Liga thuis met 4-2 won van Granada. De flankspeler werd na 69 minuten naar de kant gehaald. Thibaut Courtois was nog niet volledig hersteld van zijn buikgriep. Intussen blijft Real […] Het bericht Belgen in het buitenland – Hazard helpt Real met doelpunt en assist aan thuiszege tegen Granada verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Belgen in het buitenland – Liverpool klopt Aston Villa in blessuretijd, doelpunt en assist voor Trossard (02/11/2019 - Metro)

Aston Villa en Björn Engels hebben zaterdag in extremis verloren van koploper Liverpool op de elfde speeldag in de Premier League. Het werd 1-2 in Villa Park. Leandro Trossard trof raak en was goed voor een assist bij Brighton, dat met 2-0 won van Norwich. Het Manchester City van Kevin De Bruyne haalde het met […] Het bericht Belgen in het buitenland – Liverpool klopt Aston Villa in blessuretijd, doelpunt en assist voor Trossard verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. LIVE. Heerlijk doelpunt Sterling zorgt voor 0-5 - assist De Bruyne voor eerste doelpunt (15/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]

9. Belgen in het buitenland – Napoli bekert voort dankzij assist van invaller Mertens (20/12/2017 - Metro)

Napoli heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de kwartfinales van de Coppa Italia ten koste van Udinese (1-0). Lorenzo Insigne en Dries Mertens werden vlak voor het uur tussen de lijnen gebracht en zorgden samen voor het enige doelpunt van de partij. Twintig minuten voor tijd zette Mertens, die zelf al anderhalve maand droog staat, zijn […] [naar artikel]