LIVE. Geeft Gent voorsprong op bezoek bij Oostende nog uit handen?

21/10/2018 - 19:08
"* Elfde speeldag Jupiler Pro League * Aftrap: 18u * Versluys Arena * Wat kan AA Gent in eerste match onder Thorup?"

1. LIVE. Geeft Gent voorsprong op bezoek bij Oostende nog uit handen? (21/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

* Elfde speeldag Jupiler Pro League * Aftrap: 18u * Versluys Arena * Wat kan AA Gent in eerste match onder Thorup? [naar artikel]

2. Beerschot Wilrijk geeft dubbele voorsprong uit handen tegen Oostende (22/04/2018 - Gazet van Antwerpen)

Na vijf speeldagen in Play-off 2 wacht Beerschot Wilrijk nog steeds op een eerste overwinning. Nochtans waren de Mannekes zondag perfect begonnen tegen KV Oostende: al na drie minuten opende De Jonghe de score, Van den Bergh verdubbelde na twintig minuten. Toch kwam KVO nog voor de rust langszij: 2-2. Dat was meteen ook de eindstand, na vijf speeldagen staat Beerschot Wilrijk laatste in PO2B. Volgend weekend staat de derby tegen Antwerp op het programma. [naar artikel]

3. BEKER MULTILIVE. Genk moet achtervolgen na blunder Nastic - De Norre breekt de ban voor STVV - Oostende geeft voorsprong met mannetje meer uit handen, verlengingen in de maak? (05/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent en KV Kortrijk verzekerden zich al van een plek in de kwartfinales van de Croky Cup. Vanavond komen daar nog vijf teams bij. Racing Genk... [naar artikel]

4. Comeback in mineur voor Hein Vanhaezebrouck: AA Gent geeft voorsprong uit handen tegen sterk KV Oostende (06/12/2020 - Het Belang van Limburg)

6 december, Sinterklaas, allemaal goed en wel. Bij AA Gent keken ze zondag toch vooral uit naar de komst van de Hei(n)land. Tegen een sterk KV Oostende slaagde Hein Vanhaezebrouck er niet in om Gent in zijn tweede ambtstermijn meteen een eerste zege te bezorgen. De Buffalo’s zijn nog lang niet waar ze moeten zijn. [naar artikel]

5. LIVE. Geweldige aansluitingstreffer Trossard geeft Brighton vleugels: City geeft met tien man 0-2-voorsprong uit handen (18/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Aftrap: 20u • Ref: Stuart Attwell • De Bruyne start op de bank, Trossard niet in basiself Brighton [naar artikel]

6. Inter, zonder Radja Nainggolan, laat twee keer voorsprong uit handen glippen op bezoek bij AS Roma (02/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

AS Roma en Inter hebben elkaar in evenwicht gehouden op de veertiende speeldag in de Serie A: 2-2-2. De bezoekers uit Milaan kwamen twee keer op... [naar artikel]

7. LIVE: Genk neemt meteen het heft in handen op bezoek bij Oostende (06/12/2023 - Sporza)

Racing Genk moet vanavond voorbij KV Oostende om zich te verzekeren van een plekje in de kwartfinales van de beker. De thuisploeg bengelt in de onderste regionen van de Challenger Pro League en snakt naar een succesje. Mis niets van de wedstrijd op deze pagina en Radio 1. [naar artikel]

8. LIVE. Anderlecht op voorsprong op bezoek bij Oostende: Murillo zorgt voor openingsgoal na frommelfase (03/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Diaz Arena • 24ste speeldag Jupiler Pro League • Scheidsrechter: Wesli De Cremer • KV Oostende telt 18 punten, Anderlecht 28 [naar artikel]

9. LIVE. Houdt Anderlecht zuinige voorsprong na de pauze vast op bezoek bij Oostende? (03/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

10. Charleroi slikt op bezoek bij KV Oostende tweede opeenvolgende nederlaag na spannende partij Oostende zet opmars richting top-8 verder: 3-2 tegen Charleroi levert 13 op 15 op (09/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Circus aan zee: KV Oostende klopte Charleroi zaterdagavond na een doelpuntenfestival. Het werd ‘maar’ 3-2, maar de Zebra’s zagen twee goals afgekeurd buitenspel offside. Oostende kwam dan weer op voorsprong met een goal die amper enkele centimeters over de lijn was. Na een slotkwartiertje bibberen hielden de Kustboys de drie punten en vierde zege op vijf matchen uiteindelijk thuis. Charleroi kan straks uit de top-4 tuimelen. [naar artikel]