BusinessAM

Red Wolves starten met gelijkspel in Servië

24/10/2018 - 21:01
" De Belgische handballers zijn vandaag in Zrenjanin met een 27-27 gelijkspel tegen Servië aan hun kwalificatiecampagne voor het EK 2020 begonnen. De Red Wolves speelden voor 2.500 toeschouwers een uitstekende wedstrijd. Vijf minuten voor tijd leidde de ploeg van de debuterende bondscoach Arnaud Calbry nog met 24-26. Bij 27-27 nam kapitein Qerimi zijn verantwoordelijkheid, maar […] Het bericht Red Wolves starten met gelijkspel in Servië verscheen eerst op Metro."

1. Red Wolves starten met gelijkspel in Servië (24/10/2018 - Metro)

De Belgische handballers zijn vandaag in Zrenjanin met een 27-27 gelijkspel tegen Servië aan hun kwalificatiecampagne voor het EK 2020 begonnen. De Red Wolves speelden voor 2.500 toeschouwers een uitstekende wedstrijd. Vijf minuten voor tijd leidde de ploeg van de debuterende bondscoach Arnaud Calbry nog met 24-26. Bij 27-27 nam kapitein Qerimi zijn verantwoordelijkheid, maar […] Het bericht Red Wolves starten met gelijkspel in Servië verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Red Wolves beginnen aan WK-kwalificaties met gelijkspel tegen Turkije (25/10/2017 - Sporza)

De Belgische handbalploeg is aan zijn kwalificatiecampagne begonnen voor het WK van 2019. In en tegen Turkije werd het 27-27. [naar artikel]

3. LIVE WOLVES-BURNLEY. Kompany en co op achterstand: Berge (ex-Genk) klungelt achterin, Wolves profiteert! (05/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vincent Kompany en Burnley boekten afgelopen weekend een bijzonder deugddoende 5-0-zege tegen Sheffield. Trekken ze die lijn door op bezoek bij Wolves? Volg de wedstrijd in onze liveblog! [naar artikel]

4. Red Wolves starten EK-kwalificatiecampagne met nipt verlies in Nederland (13/10/2022 - Het Belang van Limburg)

De Belgische handbalmannen hebben hun eerste wedstrijd in hun kwalificatiecampagne voor het EK van 2024 in Duitsland nipt verloren. De Red Wolves gingen in een Derby der Lage Landen in ‘s-Hertogenbosch na een nagelbijter tegen Nederland de boot in met 25-24. [naar artikel]

5. LIVE BRAZILIË-SERVIË. Neymar en co komen in eerste helft niet tot scoren, Servië houdt voorlopig stand (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste speeldag groep G op het WK voetbal • Aftrap: 20u • Lusail Stadium • Ref: Alireza Fagani (Irn) [naar artikel]

6. LIVE KAMEROEN-SERVIË. Erop en erover: Pavlovic en Milinkovic Savic zetten de scheve situatie recht voor Servië (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag groepsfase WK voetbal • Aftrap: 11u • Al Janoub Stadium • Servië en Kameroen zijn allebei op zoek naar een eerste punt [naar artikel]

7. LIVE SERVIË-ZWITSERLAND. Servië moet winnen om nog kans te maken op volgende ronde (02/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Groep G, WK voetbal • Aftrap: 20u • Stadion 974 • Scheidsrechter: Fernando Rapallini [naar artikel]

8. LIVE SERVIË-ZWITSERLAND. Servië zit in de problemen, wat kunnen Mitrovic en co nog in slot van de match? (02/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE BELGIË-SERVIË. Wat een start! Carrasco straft blunder bij Serviërs na amper een minuut af (15/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Rode Duivels spelen vanavond tegen Servië, maar in Leuven achter gesloten deuren. Al had het volgens de greenkeeper toch gekund in het Koning Boudewijnstadion. De oefeninterland blijft wel te bekijken op VTM. Met zijn sterkste elf treedt bondscoach Tedesco niet aan: onder meer Vermeeren, Deman en Al-Dakhil krijgen een basisplaats. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

10. Werk op de plank voor Tuchel: Chelsea blijft steken op 0-0-gelijkspel tegen Wolves (27/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Kersvers Chelsea-coach Thomas Tuchel is niet begonnen met een zege. De Blues hadden doorheen de wedstrijd het balbezit, maar kwamen niet tot scoren. [naar artikel]