Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Rusland: “Amerikaans vliegtuig viel Russische basis in Syrië aan”

25/10/2018 - 18:19
"Een Russische generaal en vice-minister van Defensie beschuldigt de VS er vandaag een Russische luchtmachtbasis in Syrië te hebben aangevallen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Rusland: “Amerikaans vliegtuig viel Russische basis in Syrië aan” (25/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een Russische generaal en vice-minister van Defensie beschuldigt de VS er vandaag een Russische luchtmachtbasis in Syrië te hebben aangevallen. [naar artikel]


2. Amerikaans ‘Doomsday-vliegtuig’ naar Europa gestuurd: reactie op Rusland? (04/03/2023 - Het Belang van Limburg)

De Verenigde Staten hebben een zogenaamd ‘Doomsday-vliegtuig’ naar Europa overgebracht. Dat toestel doet dienst als commandocentrum voor nucleaire onderzeeërs. Waarom het plots in Europa is, is niet bekendgemaakt. Mogelijk gaat het om machtsvertoon tegenover Rusland. [naar artikel]


3. Russische buitenlandminister Lavrov vergelijkt Amerikaans beleid tegenover Rusland met Hitler (03/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov heeft de VS ervan beschuldigd een beleid tegen Rusland te voeren dat lijkt op het beleid dat nazileider Adolf Hitler ooit tegen de Sovjet-Unie voerde. [naar artikel]


4. Live - Oekraïne. Nieuwe raketaanval op militaire basis in Rusland • Wit-Rusland kondigt onverwacht inspectie legertroepen aan (13/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Russisch vliegtuig verwoest op Wit-Russische luchtmachtbasis, zegt oppositie • Dode en gewonden bij Russische drone-aanval (27/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Vergiftiging Russische ex-dubbelspion – Diplomatieke rel tussen Rusland en Groot-Brittannië gevoed door incident met vliegtuig (31/03/2018 - Metro)

De diplomatieke rel tussen Rusland en Groot-Brittannië die ontstaan is na de vergiftiging van de voormalige Russische spion Andrej Skripal, is zaterdag nog aangewakkerd door een incident met een Russisch vliegtuig op de luchthaven van Heathrow in Londen. Het vliegtuig van Aeroflot werd vrijdag doorzocht door douaniers op de luchthaven. Londen spreekt van een “routinecontrole”, […] Het bericht Vergiftiging Russische ex-dubbelspion – Diplomatieke rel tussen Rusland en Groot-Brittannië gevoed door incident met vliegtuig verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


7. Live - ‘EU wil nog dit jaar stoppen met import Russische olie’, Rusland detecteert Oekraïens vliegtuig boven grondgebied (30/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Vliegtuig van Prigozjin in Wit-Rusland geland, onduidelijk wie aan boord is • Poetin bevestigt dood Russische piloten tijdens opstand (27/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!