Marc Coucke geeft advies aan Belgische winnaar EuroMillions

13/10/2016 - 16:35
"Wanneer het over het omgaan met veel geld gaat, is de naam Marc Coucke natuurlijk nooit ver weg. RTL vroeg hem dan ook naar zijn advies voor de persoon die EuroMillions won in ons land. "

1. Marc Coucke geeft zijn advies voor de Belgische winnaar EuroMillions (13/10/2016 - Het Nieuwsblad)

Wanneer het over het omgaan met veel geld gaat, is de naam Marc Coucke natuurlijk nooit ver weg. RTL vroeg hem dan ook naar zijn advies voor de persoon die EuroMillions won in ons land. [naar artikel]

2. Marc Coucke geeft advies aan Belgische winnaar EuroMillions (13/10/2016 - Het Belang van Limburg)

3. Dit is het advies van Marc Coucke voor de Belgische winnaar van EuroMillions (13/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

168 miljoen euro is een pak geld en daarom vroeg RTL Belgium aan ervaringsdeskundige Marc Coucke of hij goede raad heeft voor de winnaar van het [naar artikel]

4. Nieuwe winnaar Euromillions heeft zich nog niet gemeld, maar de verdwenen vorige winnaar is weer opgedoken (04/06/2017 - Het Nieuwsblad)

153.873.716 euro won hij of zij dankzij Euromillions, maar de Belg die op vrijdagavond miljonair werd, heeft zich nog niet gemeld om zijn prijs te innen. Ondertussen is er wel weer nieuws van de vorige Euromillions-winnaar van ons land, die lange tijd verdwenen was. Gevlucht, zo klonk het, van mensen die wisten dat hij rijk geworden was en om geld kwamen bedelen. [naar artikel]

5. Na dopingperikelen en zware val wil oud-winnaar Nairo Quintana zich tonen in Giro: “Een winnaar blijft altijd een winnaar, ook als er iets misgaat” (24/04/2024 - Het Belang van Limburg)

De Colombiaanse wielrenner Nairo Quintana is vastbesloten van start te gaan in de Ronde van Italië, de koers die hij exact tien jaar geleden won. De renner van Movistar is nog herstellende van zijn verwondingen die hij opliep door een zware val in de Ronde van Catalonië, maar rijdt straks dus wel de Giro. [naar artikel]

6. Belgische winnaar Euromillions is bekend (13/10/2016 - Het Nieuwsblad)

De Belg die woensdag 168 miljoen euro rijker werd met Euromillions heeft zich gemeld bij de Nationale Loterij. Het is een man van boven de 45 jaar uit de regio van Brussel. Hij speelt al tien jaar mee met het kansspel. [naar artikel]

7. Opnieuw Belgische winnaar Euromillions (25/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Het geluk blijft maar duren voor Belgen die deelnemen aan Euromillions. Weer heeft een landgenoot een aanzienlijk bedrag gewonnen met het [naar artikel]

8. Belgische EuroMillions-winnaar heeft zich gemeld (27/10/2016 - De Redactie)

De winnaar heeft ervoor gekozen om verder geen informatie vrij te geven. Hij speelde via het internetspelplatform e-lotto.be. [naar artikel]

9. Belgische winnaar EuroMillions-jackpot heeft zich gemeld (17/02/2017 - Het Nieuwsblad)

De man die afgelopen dinsdag ruim 23,5 miljoen euro won met de Valentijnsjackpot van EuroMillions, heeft zich gemeld. Het winnende ticket werd gekocht in een krantenwinkel in Aarschot, zo meldt de Nationale Loterij. [naar artikel]